"А" Група, 15 кръг: Лудогорец(Разград) - Локомотив(Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "А" Група, 15 кръг: Лудогорец(Разград) - Локомотив(Пловдив)
Това са реалностите за момента. Няма начин да се противопоставим на Лудогорец на този етап. Няма обаче и какво повече да искаме от момчетата, играят колкото могат. Нищо страшно не е станало, гледаме напред... Това първенство си имаме цели и си гоним тях.

- Пловдив1926
- Контакти:
Стискаме палци много скоро нещата да се подобрят и да атакуваме групите на шампионската лига. До тогава - това е
Много искам тия отвратителни да не казвам какви, че ще ме баннат от Марек да ги изкъртим на Лаута. Няма по-антифутбол отбор в цялата А група.

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Лудогорец се скъсаха да пропускат. Няма такива пропуски.
Реално можеше и 6:0 да победят.

- Пловдив1926
- Контакти:
Реално нереално - твай.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
molteni написа:Лудогорец се скъсаха да пропускат. Няма такива пропуски.Реално можеше и 6:0 да победят.
Можеше и ние да си вкараме няколкото положения и да стане поне 0:2

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Пловдив1926 написа:Ми като се има предвид, че само 100 феса отидоха в Ловеч останалите какво мислиш са правили, викали са за каузатаили за ливърпул, абе майната му
Човек, те са били 124134325 хиляди на мач във В група! 100 феса, 100 години лъжи

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- plovdivram
- Контакти:
Мача си беше ИДЕАЛЕН!!!
Вярно е, че Лудогорец можеха да ни вкарат и повече от тези 2 гола. Вярно е, че и гола на Хамза (поне според мен) си беше ЧИСТ, но пък (пак според мен) нарушението, в последствие на което Мартин получи жълт картон не съществуваше, а пък да не говорим, че дузпата си беше дузпа, но пък Данчо не беше за червен картон!!! Както и да е.. не мисля, че съдията повлия на крайния резултат. За мен по-важното е, че нашите момчета играеха ОТКРИТ ФУТБОЛ. Футбол, който като цяло хората искат да виждат... Спомням си преди две години (мисля беше), когато загубихме с 1:0 в деветдесет и не знам си коя минута, когато не си излезнахме от наказателното поле... Тогава пак "доброжелателите" ни "хранеха".... сега като играхме съвсем приличен футбол, който (за мен) даже (предвид ПОЛОЖЕНИЕТО НИ) си беше направо ИДЕАЛЕН, пак си говорят "тяхното"!
Браво на нашите момчета!!!
Определено смятам, че сме в правилната посока. Виждаше, че НЯМА СТРАХ и има ИДЕЯ във всяко едно отношение... просто ПОТЕНЦИАЛА към момента ни е толкова и оттам идваха ГРЕШКИТЕ. Създадохме си прилично количество положения, които поради същата причина не можахме да реализираме... Аз лично съм доволен.
Вярно е, че Лудогорец можеха да ни вкарат и повече от тези 2 гола. Вярно е, че и гола на Хамза (поне според мен) си беше ЧИСТ, но пък (пак според мен) нарушението, в последствие на което Мартин получи жълт картон не съществуваше, а пък да не говорим, че дузпата си беше дузпа, но пък Данчо не беше за червен картон!!! Както и да е.. не мисля, че съдията повлия на крайния резултат. За мен по-важното е, че нашите момчета играеха ОТКРИТ ФУТБОЛ. Футбол, който като цяло хората искат да виждат... Спомням си преди две години (мисля беше), когато загубихме с 1:0 в деветдесет и не знам си коя минута, когато не си излезнахме от наказателното поле... Тогава пак "доброжелателите" ни "хранеха".... сега като играхме съвсем приличен футбол, който (за мен) даже (предвид ПОЛОЖЕНИЕТО НИ) си беше направо ИДЕАЛЕН, пак си говорят "тяхното"!

Браво на нашите момчета!!!
Определено смятам, че сме в правилната посока. Виждаше, че НЯМА СТРАХ и има ИДЕЯ във всяко едно отношение... просто ПОТЕНЦИАЛА към момента ни е толкова и оттам идваха ГРЕШКИТЕ. Създадохме си прилично количество положения, които поради същата причина не можахме да реализираме... Аз лично съм доволен.

Пловдив1926 написа:Стискаме палци много скоро нещата да се подобрят и да атакуваме групите на шампионската лига. До тогава - това еМного искам тия отвратителни да не казвам какви, че ще ме баннат от Марек да ги изкъртим на Лаута. Няма по-антифутбол отбор в цялата А група.
До там едва ли с очаквания нов-стар президент

- Пловдив1926
- Контакти:
Не говори глупости моля те.