Камбуров се връща в Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Камбуров се връща в Локомотив Пловдив
Мненията на цесекарите самного точни. Има футболисти които са родени само за един отбор - и Марто е един от тях. Играта му в ЦСКА не се получи, и напълно нормално беше да се завърне там където си е показвал истинските възможности. Успех на ЦСКА, в мачовте в които не играе срещу Локомотив Пловдив.

Joni_ написа:Доволен съм, така се получи най добре за всички.
Кабмбуров си е добър футболист, но явно си е правен за Локо-то...
- М Камбуров
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Не става въпрос какъв играч е причината е съвсем друга. Да си седи при вас и да си ви радва и за мен е добър футболист, но в голям отбор няма как да се задържи.
мерси за пожеланието,дано ни радва още дълго,а и нали знаеш приказката-камъка си тежи на местото,примери много-Гиби, Сирака,Гонзо...
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Не става въпрос какъв играч е причината е съвсем друга. Да си седи при вас и да си ви радва и за мен е добър футболист, но в голям отбор няма как да се задържи.
Е, да де, според теб не, но за мен има манталитет на победител! Незнам само, защо не му се даваше повече доверие!
Последна промяна от Тривелий на 30 юли 2014 00:15, променено общо 1 път.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Защото сам направи така, че да не му се даде и да се стигне до това да си тръгне толкова бързо.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Добре дошъл у дома, Марто!
Камакът си тежи на мястото тва е...На Мартин му приляга той да е звездата и лидера в отбора.
В ЦСКА са събрани все големи футболисти и отборът не играе за него...затова не му се получава играта там.
Левски е отборът, който най-много мразя на тоя свят...даже жълтите не ги мразя толкова, колкото Левски.
Камакът си тежи на мястото тва е...На Мартин му приляга той да е звездата и лидера в отбора.
В ЦСКА са събрани все големи футболисти и отборът не играе за него...затова не му се получава играта там.
Левски е отборът, който най-много мразя на тоя свят...даже жълтите не ги мразя толкова, колкото Левски.

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Защото сам направи така, че да не му се даде и да се стигне до това да си тръгне толкова бързо.
ОК, гледаме напред!
Тоя само го разкарват от Пловдив до София и обратно през 1-2 месеца бре
сигурно знае пътя и със затворени очи Камбурката
POPCORN написа:Браво на всички за темата и държанието в нея . Отдавна не бях вижда по-добра дискусия в тоя форум . Няма псувни няма каранициИначе и аз го харесвах Камбуров, обаче незнам защо не се вписва при нас . Явно си е за Локото
Успех в Локо , само срещу нас не
Огледай се. Някои липсват
Не разбирам за какво "иди ми дойди ми" става въпрос и каква вина има за напускането като това направиха всички останали футболисти. Неприятното беше неидването му по времето на Марешки. Човек, който се доказа като абсолютен лъжец пред цяла България. Съвсем нормално е Мартин да го разкрие (както го разкри и Гонзо само за няколко дни).
Добре дошъл у дома шампионе!
Последна промяна от SINOTE на 30 юли 2014 00:55, променено общо 2 пъти.

Добре дошъл вкъщи!