Епизод 4: Началото на края

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Епизод 4: Началото на края

Мнениеот Пловдив1926 » 18 юни 2014 14:47

ЗМЕЙ написа:Пловдив1926, веднага ти обяснявам защо тези пари няма да стигнат доникъде за издръжката на отбора. Ти пък, когато намериш време ми обясни как ги виждате вие сметките.
Но аз ти казвам, че няма как да издържаш отбор в А група с 30 000 лева на месец спонсорски пари.

bla bla bla глупости

Искаше аргументи - ето ти аргументи!

За пореден път показваш непознаване на материята и бакалско мислене.

1. Никъде не е казано, че това ще са всички пари, които ще влезнат в Локомотив за тази година
2. Това са сигурни пари, с които бихме разполагали като се махне прасето, без другите приходи на клуба
3. Приходите от телевизионните права къде ги сметна?
4. Приходите от евентулани трансфери къде ги сметна?
5. Приходите от всички фирми, които ще помогнат на Локомотив когато прасето го няма къде ги сметна?
6. Телевизионните права нещо ги смота в сметките? Тази година се увеличват първо и второ имаме осветление.
7. Приходи от 20 домакински мача май ги забрави? Средно по 3000 човека по 5лв по 20 мача можеш ли да ги сметнеш колко са?
8. Приходи от реклами - пана, на стадиона ит н. сметна ли ги?

Пак ти казвам, дали ще сработи този модел, не може един кифладжия като теб да преценява. Не може да го кажеш при положение, че нямаш достъп до голяма част от информацията! А колко глупости си написал като почнеш от охраната и стигнеш до това, че "Приходите от билетите и от тв правата ще ги похарчите за глоби на играчите" просто не заслужават сериозен коментар.

Истинските, сериозни локомотивци трябва да знаят едно - Локомотив В МОМЕНТА е в БАТАК. МИЛИОНИ задължения, МИЛИОНИ скрити камъни, няма клуб, няма организация, няма играчи нищо няма. Ние предлагаме някакъв изход от кризата - тежко, може и в Б да изпаднем, но да започнем да чистим задължения, да слагаме ред, да градим КЛУБ. Локомотив не е Кошарите, че да се управлява от ЗМЕЙ на колбасарска хартия!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 18 юни 2014 15:28

Не мога да го разбера тва задълбаване в подробности само и само да не се говори за най-големия проблем на Локомотив! Коко съсипва всичко. Има ли хора на които още не им е ясно? Нещата стават все по-зле и по-зле. Какво спечелихме от присъствието си в А група през последния сезон?!?!

Коко трябва да изчезва възможно най-скоро. Всичко друго е второстепенно.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 юни 2014 17:14

kanari написа:Ще видим какво ще се случи....

Мда,ще видим.Очертава се да е много интересно.За съжаление.Напълно възможно е при нас да се наложи да почнем от В група,или А окръжна,а при вас Колежа да стане Строежа... :cry:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 18 юни 2014 18:12

drughi написа:ЗМЕЙ и самун да ги питам знаят ли месечния бюджет на Пирин ГД, Черноморец, Нафтата колко беше. Ако не знаят, аз да им кажа - не повече от 40-50 хиляди лева. Даже и с по-малко са се оправяли... В това число влизат разходите за заплати, разходи по организация на мачове и други текущи. Та мисълта ми е, че в БГ действителността спокойно един отбор може да се издържа с 50 000 лв. на месец. Това не го казвам за да се сравняваме с горепосочените отбори, а само като пример. Недейте всявайте паника и стрес в хората, че видите ли нямало да има кой да дава пари. То пък, сега ако знаете Коко как дава...всичко ни се пише на наш гръб и прасето като си вдигне чукалата ще му плащаме ние версиите.

пп. ЗМЕЙ, що не питаш първо Динев дали плаща на висчки които си изброил, а питаш нас феновете с какво ще издържаме отбора? Нелогично ми се виждат твоите въпроси. Търси проблемите първо там където са наистина, а не при нас които искаме да си спасим отбора.

Като си ги дал тези отбори за пример къде са сега? С тези мижави бюджети сега ще ритат по-селските групи.Някой хора си мислят,че отбор в А група се издържа с мижави пари.Никой футболист няма да играе по селата да им чупят краката и да се подиграват с тях

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 юни 2014 18:27

Някои хора мислят, действат, борят се Локомотив да го има. Други като тебе само лаладжийстват по форумите и само всяват раздори. За 10ти път - хиляда срещи имаше, да си беше казал и защитил мнението там. Тук полза няма, само вода в мелницата на "доброжелателите".
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 юни 2014 18:44

Пловдив1926 написа:
drums написа:Не сме против вас и не съм жълтур и никога няма да бъда освен това мисля,че тези действия които предприемаме вредим на клуба .Мислим ли,че с нашите действия ние отблъскваме Коко Динев.Колко наказания имахме миналия сезон?Колко глоби отнесохме от БФС ? не мислим ли,че тези излишни пари където ги даваме на БФС неможеха да отидат за примерно било за база,школа,заплати и други неща.Сега някой от вас да си дава парите и някой да го плюе или да му прави мръсно той как ще реагира.Според мен аз ви писах да поканим г-н Динев в голяма зала като Марешки и пред медии,журналисти да му зададем въпроси за бъдещето на клуба,а вие казвате,че сте говорили а никъде не пише къде,кога?!! И ние да чуем от устата на Г-н Динев какво обещава както вие казвате защото излиза така,че вие едва ли не лъжете не го твърдя,но така излиза.И ако тази среща се състои г-н Динев да каже пред голяма маса фенове на отбора и след време не го изпълни тогава вече като го има снимано черно на бяло вече всички фенове без да се делим ще знаем истината.

Отговорих ти на една дузина въпроси. Отговори ми ти от КОИ си, защото от 2 страници не си спрял да делиш хората на ние и вие. Ние кои сме ясно, кажи вие кои сте?

Коко Динев в лична среща се кълне в децата си, че не продава официални мачове. След това, играхме финал за Купата на България. За какви срещи какви пет лева?

Пич,прочетох внимателно какво си написал.Ако това казаното го имате на запис,мога да ти гарантирам че сте се отървали от Тото Динев.Ще го подчертая с ЧЕРВЕНО че да не стане някоя грешка.Това си е явно признание за ПРОДАЖБА на мачове.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 18 юни 2014 19:29

Модератор ЛокоПД написа:
kanari написа:Ще видим какво ще се случи....

Мда,ще видим.Очертава се да е много интересно.За съжаление.Напълно възможно е при нас да се наложи да почнем от В група,или А окръжна,а при вас Колежа да стане Строежа... :cry:

Днес като минавах по Източен не останах с такива впечатления, но както знаем вие сте по митовете и легендите. Иначе за другото си прав.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 юни 2014 19:31

Абсолютно признание пред 10 човека поне, казано с интонацията "Продавам в подготовката, ама ако си трайте няма да продавам официални мачове". Ама в ъпсурдистан, тия хора вместо в затвора са собственици на клубове.

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 18 юни 2014 19:42

Пловдив1926 написа:Абсолютно признание пред 10 човека поне, казано с интонацията "Продавам в подготовката, ама ако си трайте няма да продавам официални мачове". Ама в ъпсурдистан, тия хора вместо в затвора са собственици на клубове.

По тази логика всички президенти трябва да за в затвора да не мислете,че само Коко залага и урежда мачове.Освен това Коко каза,че ако се намери сериозен инвеститор и да е спокоен за бъдещето на отбора ще се раздели с акциите,но да има някаква ГАРАНЦИЯ,а не този обещал онзи казал ама нищо сериозно

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 18 юни 2014 19:43

Готвача написа:
Пловдив1926 написа:
drums написа:Не сме против вас и не съм жълтур и никога няма да бъда освен това мисля,че тези действия които предприемаме вредим на клуба .Мислим ли,че с нашите действия ние отблъскваме Коко Динев.Колко наказания имахме миналия сезон?Колко глоби отнесохме от БФС ? не мислим ли,че тези излишни пари където ги даваме на БФС неможеха да отидат за примерно било за база,школа,заплати и други неща.Сега някой от вас да си дава парите и някой да го плюе или да му прави мръсно той как ще реагира.Според мен аз ви писах да поканим г-н Динев в голяма зала като Марешки и пред медии,журналисти да му зададем въпроси за бъдещето на клуба,а вие казвате,че сте говорили а никъде не пише къде,кога?!! И ние да чуем от устата на Г-н Динев какво обещава както вие казвате защото излиза така,че вие едва ли не лъжете не го твърдя,но така излиза.И ако тази среща се състои г-н Динев да каже пред голяма маса фенове на отбора и след време не го изпълни тогава вече като го има снимано черно на бяло вече всички фенове без да се делим ще знаем истината.

Отговорих ти на една дузина въпроси. Отговори ми ти от КОИ си, защото от 2 страници не си спрял да делиш хората на ние и вие. Ние кои сме ясно, кажи вие кои сте?

Коко Динев в лична среща се кълне в децата си, че не продава официални мачове. След това, играхме финал за Купата на България. За какви срещи какви пет лева?

Пич,прочетох внимателно какво си написал.Ако това казаното го имате на запис,мога да ти гарантирам че сте се отървали от Тото Динев.Ще го подчертая с ЧЕРВЕНО че да не стане някоя грешка.Това си е явно признание за ПРОДАЖБА на мачове.

Дори и да го има на запис, БФС и те са в играта особенно със създаването на нова тото група, държавата също е играта! Аз и ти щом ги знаем тези неща какво остава за хората по горните етажи! Единствената държава без нито един задържан за черно тото нали знаеш коя е?!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Върни се в “Локо Пловдив”