И си мислят, че не знаем. И си мислят, че правят нещо
16.06.2014 Първа "тренировка" на коковия отбор
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: 16.06.2014 Първа "тренировка" на коковия отбор
Не са локомотивци. Плаща им ония клоун Еегени от феншопа, включително на поне трима, които пишат тук
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Себастиан Фетел
- Контакти:
drughi написа:Кви са тия катили дето пишат само глупости в Пловди24 ? Или са платени от свинята, или са жълти провокатори. Не е нормално истински локомотивец да иска, тая свиня да стои още на Лаута. Жалко че имам "бан" там, и не мога да ги наредя както си знамМалоумници.
Аз и всичките ми приятели Локомотивци сме баннати в този гнусен турски сайт. Там основно пишат жълти еничари. От няколко години съм преустановил четенето на този сайт.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Важно е хората да се срещат лице в лице и да има уважение и единна позиция, тогава никой не може да ни бутне. Това вече го има, няколко срещи всякакви хора са против тоя олигофрен, защото и децата го разкриха на Лаута. Само някакви съвсем умствено изостанали му се връзват на глупостите, но те са единични бройки, които не излизат от тях обикновено и никога няма да дойдат дори и да си кажат мнението. Фенклуб, групи, умерени фенове, спортклуб, всички сме на едно против дебелия. И няма мърдане. Сори праси, не вървиш, като искаш обединение, ела на първата тренировка да ти напълним главаата с обединение 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Да говорим само с факти.
Първо - важно е уважението и обединението между локомотивците.
Второ - едни и същи хора изгониха Динев преди 2 години.
Кой дойде?
Дойде Марешки.
Какво направи Марешки?
Само големи и славни дела - дългове, дългове и пак дългове.
А, направи и още нещо голямо и славно - бутна и трибуна Бесика.
Къде е сега Бесика?
Защо хората, които изгониха Динев и повярваха на Марешки не искат варненския мошеник да построи обещаното, защо тези хора позволяват да им се подиграва в очите?
И кой ще дойде, като се махне Динев.
Някой нов Марешки?
Варненският продавач на капути бутна трибуна Бесика, новият да вземе да бутне целия стадион - това ли искате, момчета?
Както вървят нещата, ако това искате, скоро ще го имате, само дето няма да има отбор.
Да, може Коко вън - но само при осигурен на 100 процента голям и силен спонсор.
Не се поучихте от грешките преди две години - изгонихте Коко, разби се отбор, който ставаше на 99 процента поне вицешампион, Локо на секундата се обезкърви, стана средняшки тим, медиите на Караибрахима това и чакаха, за да институциализират Ботев не само като първи отбор на Пловдив, но едва ли не - като единствен отбор на Пловдив /умишлено ръгайки Локо в миманса, където са и Маричката и Спартачето, само че ние сами си разбихме отбора, а ни бяха сигурни медалите/.
Динев продавал мачове.
А Караибрахима го разследват за Дукла. Ами 1:7 ?
Динев продал купата на Лудогорец.
Излезе едва ли не, че Лудогорец купува мачове само срещу Локо Пловдив - а Айндховен, Лацио, Динамо Загреб и другите в Лига Европа си ги бие без пари. Да не говорим за жълтия резил за купата, за вечно битите от Лудогорец Левски, Литекс и ЦСКА.
По нашата логика жълтите трябваше да са изгонили Карациганина и да са без отбор, Левски и ЦСКА също, Лацио да са изритали техния собственик и феновете да поемат отбора.
Хората, които сега най-вероятно отново ще изгонят Динев нещо са се объркали - те се изживяват като големи фактори, но не са такива, А СА ПРОСТО ЕДНИ РЕДОВИ ЗРИТЕЛИ, ЕДНИ НОРМАЛНИ ФЕНОВЕ, както всички нас и ако им харесва, ходят на стадиона и гледат, ако не им харесва, не стъпват на стадиона по собствено желание.
Първо - важно е уважението и обединението между локомотивците.
Второ - едни и същи хора изгониха Динев преди 2 години.
Кой дойде?
Дойде Марешки.
Какво направи Марешки?
Само големи и славни дела - дългове, дългове и пак дългове.
А, направи и още нещо голямо и славно - бутна и трибуна Бесика.
Къде е сега Бесика?
Защо хората, които изгониха Динев и повярваха на Марешки не искат варненския мошеник да построи обещаното, защо тези хора позволяват да им се подиграва в очите?
И кой ще дойде, като се махне Динев.
Някой нов Марешки?
Варненският продавач на капути бутна трибуна Бесика, новият да вземе да бутне целия стадион - това ли искате, момчета?
Както вървят нещата, ако това искате, скоро ще го имате, само дето няма да има отбор.
Да, може Коко вън - но само при осигурен на 100 процента голям и силен спонсор.
Не се поучихте от грешките преди две години - изгонихте Коко, разби се отбор, който ставаше на 99 процента поне вицешампион, Локо на секундата се обезкърви, стана средняшки тим, медиите на Караибрахима това и чакаха, за да институциализират Ботев не само като първи отбор на Пловдив, но едва ли не - като единствен отбор на Пловдив /умишлено ръгайки Локо в миманса, където са и Маричката и Спартачето, само че ние сами си разбихме отбора, а ни бяха сигурни медалите/.
Динев продавал мачове.
А Караибрахима го разследват за Дукла. Ами 1:7 ?
Динев продал купата на Лудогорец.
Излезе едва ли не, че Лудогорец купува мачове само срещу Локо Пловдив - а Айндховен, Лацио, Динамо Загреб и другите в Лига Европа си ги бие без пари. Да не говорим за жълтия резил за купата, за вечно битите от Лудогорец Левски, Литекс и ЦСКА.
По нашата логика жълтите трябваше да са изгонили Карациганина и да са без отбор, Левски и ЦСКА също, Лацио да са изритали техния собственик и феновете да поемат отбора.
Хората, които сега най-вероятно отново ще изгонят Динев нещо са се объркали - те се изживяват като големи фактори, но не са такива, А СА ПРОСТО ЕДНИ РЕДОВИ ЗРИТЕЛИ, ЕДНИ НОРМАЛНИ ФЕНОВЕ, както всички нас и ако им харесва, ходят на стадиона и гледат, ако не им харесва, не стъпват на стадиона по собствено желание.
ЗМЕЙ, я помниш ли защо този отбор не взе медалите в първенсвото и се отказа от европа в предното? Помниш ли едни мачове с Пирин на Лаута?Помниш ли мачовете с ЦСКА на висаджиите от пернишко?А беше ли въобще на финала? А помниш ли мачовете с Лудогорец от същия сезон? А помниш ли "контузията" на Даксон на финала?А "подхлъзванията" на Здравко? А Бенжелюните помниш ли ги?
Повечето хора си ги спомнят тея работи.
Ако наистина хиляди(нещо се изгубихте последния сезон на лаута) искате да си продължавате с Коко,може да го последвате в Сандански.
Аз предпочитам въобще да няма Локомотив, отколкото да гледам тая пародия от последния сезон.
Повечето хора си ги спомнят тея работи.
Ако наистина хиляди(нещо се изгубихте последния сезон на лаута) искате да си продължавате с Коко,може да го последвате в Сандански.
Аз предпочитам въобще да няма Локомотив, отколкото да гледам тая пародия от последния сезон.
Не мога да повярвам че има локомотивец с нормално мислене който иска тази агония на затриване на всичко онова което е било Локомотив да продължи и час повече.Не посещавахме мачове за да има мир и последния, който дава картбланш на този мошеник да се убеди в тази гавра която се извършва по безскрупулен начин но повече насилие над любимия клуб не трябва да се допуска.Мое мнение е че В група е най -добрия вариант ,за две години да си подредим клуба ,има спонсори готови да осигурят финансиране,ще се подобри базата , школата .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Змей, по лошо от Коко не може да има, апатия по трибуните, абдикиране от школата, съмнения във всеки един мач и управление ниво селски отбор! Даже, ако си ходил последните мачове щеше да видиш как ни върна с години назад с продажбата на билет за тоалетна и после феновете не си плащали билетите... Взе отбора с 700-800 хиляди дълг към НАП сега е 1 800 000, защото е избрал "кадърни" ръководители, които обжалваха акта, после 200 000 евро за неплатено ДДС към общината и нито 1 лев за старите задължения!
Последна промяна от smurfcho на 14 юни 2014 14:15, променено общо 1 път.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
Единственото, което искам е да има силен Локомотив. А за да има силен Локомотив, трябва да има силен спонсор. Футболът за жалост или за щастие е бизнес. И който още не го е разбрал, жалко за него, но Локомотив Пловдив не е селски отбор от Брестовица, например - без да обиждам никого - за да играе за един банкет след мача, за кебапчета. Аз нито съм за Коко, нито съм против Коко. Радвам се на победите и тъгувам след загубите като един редови запалянко, какъвто съм и на практика. Но тъй като зная, че футболът е бизнес, трябва ни силен спонсор - но не да налива като Караибрахима като в каца без дъно, а да инвестира, за да печели, както прави Кирил Домусчиев, затова Лудогорец наистина е футболен проект. Ние сме Локо, ще минем и без Коко - но две неща ни трябват, за да не мимикрираме в зоните - силен спонсор за първоначална инвестиция и умно управление, което да изкара отбора ако не на голяма печалба, Бога ми, поне да е над нулата. Това е генералното спасение на Локомотив Пловдив - да се работи така, че отборът да не е постоянна финансова тежест на който и да е спонсор, нито да е перачница или черна тотаджийница - а да е един умен бизнес проект.
ЗМЕЙ написа:Единственото, което искам е да има силен Локомотив. А за да има силен Локомотив, трябва да има силен спонсор. Футболът за жалост или за щастие е бизнес. И който още не го е разбрал, жалко за него, но Локомотив Пловдив не е селски отбор от Брестовица, например - без да обиждам никого - за да играе за един банкет след мача, за кебапчета. Аз нито съм за Коко, нито съм против Коко. Радвам се на победите и тъгувам след загубите като един редови запалянко, какъвто съм и на практика. Но тъй като зная, че футболът е бизнес, трябва ни силен спонсор - но не да налива като Караибрахима като в каца без дъно, а да инвестира, за да печели, както прави Кирил Домусчиев, затова Лудогорец наистина е футболен проект. Ние сме Локо, ще минем и без Коко - но две неща ни трябват, за да не мимикрираме в зоните - силен спонсор за първоначална инвестиция и умно управление, което да изкара отбора ако не на голяма печалба, Бога ми, поне да е над нулата. Това е генералното спасение на Локомотив Пловдив - да се работи така, че отборът да не е постоянна финансова тежест на който и да е спонсор, нито да е перачница или черна тотаджийница - а да е един умен бизнес проект.
Кой ще е този инвеститор, който ще дойде с 5 300 000 задължения и 700 000 за свинята, това са 6 000 000 и получава 5 футболиста останали, 2 рейса и една косачка, защото този глупак даже сега разбрал, че базата е под наем на волейболния клуб и той няма право дори да стъпва там, а не да ми обясява как щял да пита управителя какво правили феновете там!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
puf-paf написа:Не мога да повярвам че има локомотивец с нормално мислене който иска тази агония на затриване на всичко онова което е било Локомотив да продължи и час повече.Не посещавахме мачове за да има мир и последния, който дава картбланш на този мошеник да се убеди в тази гавра която се извършва по безскрупулен начин но повече насилие над любимия клуб не трябва да се допуска.Мое мнение е че В група е най -добрия вариант ,за две години да си подредим клуба ,има спонсори готови да осигурят финансиране,ще се подобри базата , школата .
До колкото съм запознат за В група вече е късно.Така, че трябва да се почва от окръжните.