botevist_75 написа:HristoLOVE написа:plovdivram написа:botevist_75 написа:drughi написа:botevist_75 написа:...И така е било винаги.
Каква ти е работата тогава да влизаш в чужди форуми и да коментираш някакъв мач, за който не ти пука? Причината е, че всички коматевци сте страшно комплексирани от Локомотив Пловдив. Факт.
Не знахех,че е забранено,извинявам се.![]()
Не казах,че не ми пука.Като бием се радвам,като паднем се ядосвам... 2-3 дни и започвам да мисля за следващия мач.За разлика от други,за които този мач е от значение за баланса във Вселената
Ти хубаво "два-три дена", ами я си погледни няколкото тук "сподвижници", дето и 365 дни не им стигат!!! :
Той живота няма да им стигне да празнуват гола на Морини Голямата гордост е 5 години без победа, от които по-голяма част от тях не са били в А група![]()
![]()
След толкова гаври и унижения им влизам в положение...
Да те питам и теб,че се получава разнобой във вашите редици.В 18-те години в които не сме ви били на Лаута,влизат ли въпросните години в които не сме били в А група?Ще съм благодарен на конкретен отговор,например с да или не
Някъде да съм написал, че не влизат?! Разликата е, че постижението, с което се гордеете в по-голяма част от него не сме се срещали, ако имаш поне мъничко акъл ще се усетиш колко сте жалки