Sublimie+,
много неща не са ти ясни в Локомотив, но точно това на хора като вас ви дава право да си "съчинявате" какви ли не ИЗМИШЛьОТИНИ!

Да - ИЗМИШЛьОТИНИ!!!

...за хореографиите го отнеси към тея дето ви събират членския внос. Или смяташ, че 5лв от 100 души преди мач, покриват хорео за минимум 2000-2500лв?

... Много добре знам колко струват хореографиите ни майна!!! Ама ти наистина не си наясно май!!!
И ти наистина ли си мислиш, че парите за тези неща се събират преди мач?!!

Ами, че само членовете на "Трибуна Спортклуб" са повече от 100 човека, които от близо две години РЕДОВНО си плащат
ЕЖЕМЕСЕЧНО членския внос... Отделно се
събират пари ЦЕЛЕВО - дали за хорео, дали за нещо друго.... Даже специално за ОТС, хореографиите са нещо, което е по-на заден план и въпреки това, за последните година и половина само от ОТС са осигурили за хореографии не по-малко от 6 000 лева... Това е само от ОТС... Оттам - нататък си има още ОРГАНИЗИРАНИ групи, които си ПЛАЩАТ (всяка една - по отделно) своята "лепта", когато има нещо като това. Толкова за "хореото"... но ако още нещо не ти е ясно за финансирането питай?! Ако знаеш нещо, което аз не знам - също питай!!! Може пъ' да ме изненадаш!!!
И моля, няма нужда да се правиш на ощипан за билетите. Колко време, баш "тузовете", не плащаха нито за билети, нито за пътуване, нито пък си плащаха ракията по кръчмите?
Кои са тези "тузове", които не си плащат билетите и сметките по кръчмите?! Бъди по-конкретен, 'щото не ти се схваща мисълта нещо!
Чия е фирмата (или организацията) за охрана? Като стана за стадиона, моля, сподели повече за това, което "феновете" са "направили". Много хора искат да разберат кой намаза и тезидейности, повярвай има и локомотивци между тях.
Какво искаш да кажеш с това "Коя е фирмата за охрана?"... Колкото до това -
сподели повече за това, което "феновете" са "направили"
Наясно ли си какво от "направеното от Коко" всъщност се дължи на фирмата "Ел Дорадо"?!! Това е по отношение на нещата, които се преписват изцяло на Коко Динев, а всъщност нещата стоят доста по-различно... В смисъл, че ако не бяха усилията положени от въпросната фирма НИКОГА по нашия стадион нямаше да се случи това, което малко-от малко бе направено... Пак уточнявам, че става въпрос за нещата, които бяха преписани изцяло на Коко Динев!
Колкото СПЕЦИАЛНО за направеното от ФЕНОВЕТЕ!!! Ще започна от нещо, което не че толкова е СТРУВАЛО нещо на самите тях, колкото бе изцяло ТЯХНА ЗАСЛУГА!!! Това е нещото, от което ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ не искаха да се откажат, а имено 100 000 лева за БЕЗПЛАТНИТЕ БИЛЕТИ от ОБЩИНАТА!!! При нас ФЕНОВЕТЕ предпочетоха да се направи едно МАЛОМЕРНО ИГРИЩЕ за ДЕЦАТА с тези пари... При Ботев не знам какво стана с тези пари и билети!!! Може би ти ще ни кажеш!
Ако не знаеш ИДЕЙНИЯ ПРОЕКТ за "БЕСИКА" е също по идея и ФИНАНСИРАНЕ дело на ФЕНОВЕТЕ на Локо Пловдив...
Провеждащите се 8 години подред (тече 9-та) "ЧЕРНО-БЕЛИ КОЛЕДИ" са също дело и ФИНАНСИРАНИ мероприятия от феновете на клуба...
Оттам нататък ще оставя кадрите да говорят и да ми кажеш дали си виждал такова нещо да е свършено ОТ ФЕНОВЕТЕ на който и да е друг БГ отбор!
ПЪРВИ ЕТАП:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aJ-VQgKzqTI[/youtube]
ВТОРИ ЕТАП:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5k5G1Xnu4yE[/youtube]
ТРЕТИ ЕТАП:
По-късно ще ти пусна да видиш и СЪБЛЕКАЛНИТЕ на ДЮШ, които бяха направени от ФЕНОВЕТЕ!!! Да!!! Може да не са като тези на Цветан Василев в "Ботев" (не че съм ги виждал, но предполагам), но пък са си дело на ФЕНОВЕТЕ на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Това са нещата, които се сещам на пръв поглед, но съм сигурен, че и пропускам още... Как ти се струва?! МАЛКО ли е?!!