Декларация на феновете: Локомотив Пловдив е религия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Декларация на феновете: Локомотив Пловдив е религия!

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 апр 2014 09:59

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:...До като не спрете да пишете лъжи занас,ние няма да спрем да изнасямеистини за вас.

:lol: В случая цитираш един мой приятел,който ви го написа това, преди години.Даже го ползваше за подпис.Пак повтаряте като...да не казвам като какво.Лошо няма,но поне го напиши като хората.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 апр 2014 10:02

Глупак. Тоя чаршаф даде малко фира просто хахха бати простите папагали.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 апр 2014 10:27

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
plovdivram написа:Ама тези пичове май наистина си вярват като ги говорят тези неща?!!! Веднъж наследник на онова от 1999-та г., ама другото - на Христолов им било част от историята, но пък в него останал лиценза, името и емблемата, което не пречело, 'щото те "за кеф" си я сменили... на едното точно 2010 г. му изтичало "давността" на задълженията, а другото пък сега за да не му бъдат плащани - пратено в "небитието"... :) :) :) Само 'дето не стана ясно 'що се прибягна тогава до "сдружения" и какво ли не, 'щом всичко, въпреки тези "абсурди" е ОК?! :) ... Ама нищо де... Ние си ви знаем!!! :) После ние сме били "македонците"!! :)

Колкото до "казуса" - "Спартак '82" и какво общо има... Ами айде де... след като го пратихте в "НЕБИТИЕТО" през 1967-ма година... Кажете вие - КАК БЕШЕ ВЪЗСТАНОВЕН?!! Нали много знаете все за историята на футболен Пловдив и го давате големи РАДЕТЕЛИ!!! Кажете - как беше възстановен "Спартак" Пловдив... Ако не знаете - кажете си!!! Няма нищо срамно... НИЕ ЩЕ ВИ КАЖЕМ!!!

През 1967г Ботев се обединява със Спартак като шампион на България,а гладиаторите са на 13 място.Не можеш или не искаш да проумееш че това не е желание на канарчетата.Преди да се създаде обаче Тракия има друго недоразумение.Обединението на Марица с Локомотив.След две години каршакалии сеотказват.Вие сте Велбъжд Пловдив.До като не спрете да пишете лъжи занас,ние няма да спрем да изнасямеистини за вас.

Викаш "канарчетата не искали"! А', да видим!!! :)

Цитат от книга за историята на "Спартак"...
Из спомените на о.з. полковник Стоенчев -
"След обединението повече се обръщаше внимание на "Ботев", даже не се изпълняваха някой условия. Например - почнаха да играят само с "жълти" фланелки. "
Четем по-нататък:
"Това подейства в квартала, зароди се едно движение, в което се озовахме една тройка Никола Дамянов - някогашния вратар, журналиста Методи Танев и моя милост...."
Тук ясно се вижда, че НАИСТИНА е имало някаква ОБЩА идея, която обаче "НЕЖЕЛАЕЩИТЕ" това обединение явно са опорочили и какво четем като друг цитат:
"Възстановяването на "Спартак", за разлика от бързото му погубване, бе дълга и упорита борба на обществеността, която не можа да преглътне това пагубно за спорта в Пловдив решение."

Така... Споменавайки случая с обединението на "Локомотив" и "Марица" (провери си пак инфото за продължителността на това обединение :) ), което е предхождало това на "Ботев" и "Спартак" е добре да видиш, че ВЕДНАГА след реакцията от страна на привържениците и функционерите на Марица, то е МОМЕНТАЛНО прекратено! Ти ни отговори сега тогава, защо ВИЕ от БОТЕВ като не сте желали това обединение не сте стигнали до решението за такава МОМЕНТАЛНА раздяла, а са се чакали ПАГУБНИТЕ за "Спартак" 15 години и на всичкото отгоре в крайна сметка "ЛОКОМОТИВ" Пловдив изиграва една от НАЙ-ВАЖНИТЕ РОЛИ за да бъде възстановен "Спартак"... Защо "Локомотив" и как, а не вие сте помогнали!
Изображение

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 07 апр 2014 10:42

Модератор ЛокоПД написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:...До като не спрете да пишете лъжи занас,ние няма да спрем да изнасямеистини за вас.

:lol: В случая цитираш един мой приятел,който ви го написа това, преди години.Даже го ползваше за подпис.Пак повтаряте като...да не казвам като какво.Лошо няма,но поне го напиши като хората.

Както всички знаем, те не копират, те просто си взимат :) :) :) Когато нямаш капацитета да създадеш нещо, открадваш си го и след години обясняваш, че е твое :oops: :oops: :oops: Примерите са ни до болка познати...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 07 апр 2014 10:46

ПловдивСрам, всеки път се чудя на кой си задаваш въпросите и след това като останат във въздуха се наперваш, че нямало отговори...
Ти ако си над 50-те и още повече тогавашен партиен лидер - ОК, но предполагам тук не пишат такива...
А може би очакваш по "твоя си начин" цитатче от книжка (естествено прочетена от 19?6-и :mrgreen: ), за да си доволен ли ?
Нямам против да ти гледам сеира, но все пак ако искаш дай някакво смислено обяснение - тези ти въпроси към обикновените фенове ли са или просто обичаш ей така да си питаш?

П.П. Ако може да ми отговори този, към който съм се обърнал - просто другите сте толкова зле на моя роден език, че ще ме заболи главата да ви чета...

Потребителски аватар
vinagi~s~vas
Контакти:

Мнениеот vinagi~s~vas » 07 апр 2014 11:04

Plovdiv 100 написа:Това на химическо чистене ли беше...неандерталче?

Изображение

Та като заговори за жалкарство.....

То и в тоя плакат има правописна грешка.. по-точно граматическа :lol: :oops: Каква е тая запетайка между две думи ? Ахахахахахахха затова е видял "фира" сигурно :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 апр 2014 11:06

venomcho написа:ПловдивСрам, всеки път се чудя на кой си задаваш въпросите и след това като останат във въздуха се наперваш, че нямало отговори...
Ти ако си над 50-те и още повече тогавашен партиен лидер - ОК, но предполагам тук не пишат такива...
А може би очакваш по "твоя си начин" цитатче от книжка (естествено прочетена от 19?6-и :mrgreen: ), за да си доволен ли ?
Нямам против да ти гледам сеира, но все пак ако искаш дай някакво смислено обяснение - тези ти въпроси към обикновените фенове ли са или просто обичаш ей така да си питаш?

П.П. Ако може да ми отговори този, към който съм се обърнал - просто другите сте толкова зле на моя роден език, че ще ме заболи главата да ви чета...

Имащите претенции за културни хора (не казвам, че имаш такива) обикновено проявяват някакво уважение към хората, с които влизат в някакъв дебат, без значение дали това, което говори ли пише ответника му харесва или не!!!

Иначе... Конкретно!!!
Наясно съм, че "поколенията" ви предавайки ви "историята" са ви оставили много "бели" петна, който вие явно не само, че не познавате, но не си и правите труда да си изясните... В това няма лошо... Решили сте, че така историята ви си ви харесва и така сте си я приели!!! Няма лошо, пак казвам... НО!!! Проблема идва, когато започнете да се правите на такива в "ПРАВОТО" си да давате оценки и определения "КОЙ-КОЙ и ОТ КОГА е в БГ футбола"!!! Тогава става ПАРАДОКСАЛНО обаче, защото се оказва, че НЕ сте наясно с много неща в ИСТОРИЯТА на БГ и Пд футбола, а се изживявате като "СЪДНИЦИ"!!! Ами на каква база сте "СЪДНИЦИ" бе НЕСРАМНИЦИ на Пловдив?! :) ... Думата е БЕЗСРАМНИЦИ, обаче гледах да съм в "тон" с твоето обръщение към мен!!! :)а
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 07 апр 2014 11:11

Как си знаех, че няма да имаш отговор и ще избягаш от въпроса...както винаги де... 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 апр 2014 11:13

venomcho написа:Как си знаех, че няма да имаш отговор и ще избягаш от въпроса...както винаги де... 8-)

От кой въпрос съм ти избягал?!
Задай го пак. Обаче после искам и ти да ми отговориш на тези, които съм поставил по-горе, 'щото ОЧЕВАДНО не съм аз този, който бяга от КОНКРЕТНИТЕ въпроси?!!
Изображение

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 07 апр 2014 11:20

Изображение

Бащата на нападателя на Черноморец Симеон Райков – Георги, е вариант за нов собственик на Локо (Пд), съобщава „Меридиан мач“. Таткото на бившия играч на Левски обаче искал да вземе клуба на чисто от „В“ група, за да не се ангажира с погасяването на абсолютно никакви стари задължения.

Георги Райков не е искал да плаща и пари за акциите на настоящия собственик на клуба Коко Динев.

Пловдивският бизнесмен притежава завод, който доставя метални елементи за гигантите „Либхер“ и „Шнайдер“, а освен това държи известното кафене „Де Ниро“ и ресторант „Воденицата“ в ЖК „Тракия“.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”