Локомотив Пловдив - Левски София А Група 27.03.2014 29 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Локомотив Пловдив - Левски София А Група 27.03.2014 29 кръг

Мнениеот DarkPsy » 27 мар 2014 20:21

Ей, ама не се стърпяхте да попеете за жълтите. :mrgreen:

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 27 мар 2014 20:32

Ако не бях от единия от двата отбора бих се смял много-такива моменти не бях гледал и във филма "Любимец 13",върха беше когато Белаид от Локо Пд се спъна в топката и коментатора искаше фал :) или претенциите на Делев за гол :) и накрая осветлението-да не би привърженици на Ботев да се грижат за тия фенери :) и още много смешни изпълнения и на Николетко и т.н.Но не ми е до смях-реве ми се.Коко ни направи отбор за посмешище,без цели без идеи и очевадно без възможности-отбор от КЛОУНИ.Знам ,че не е лесно да издържаш футболен клуб,но не вижда ли Коко как се прави в Разград?Не знам в този ни вид не виждам никакво бъдеще за НАШИЯ клуб. :mrgreen: :cry:
Последна промяна от IvanGit на 27 мар 2014 20:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 27 мар 2014 20:33

DarkPsy написа:Ей, ама не се стърпяхте да попеете за жълтите. :mrgreen:

Приемете го като закачка! Вие сте ни последна грижа в момента.Клубът ни загива!!! :(

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 20:37

IvanGit написа:Ако не бях от единия от двата отбора бих се смял много-такива моменти не бях гледал и във филма "Любимец 13",върха беше когато Белаид от Локо Пд се спъна в топката и коментатора искаше фал :) или претенциите на Делев за гол :) и накрая осветлението-да не би привърженици на Ботев да се грижат за тия фенери :) и още много смешни изпълнения и на Николетко и т.н.Но не ми е до смях-реве ми се.Коко ни направи отбор за посмешище,без цели без идеи и очевадно без възможности-отбор от КЛОУНИ.Знам ,че не е лесно да издържаш футболен клуб,но не вижда ли Коко как се прави в Разград?Н езнам в този ни вид не виждам никакво бъдеще за НАШИЯ клуб. :mrgreen: :cry:

от Levskar_90 на 27 Мар 2014 21:06

Браво на Топчо, че пуска юношите. Това е пътя. Резултата е без значение, когато на терена играят наши кадри.
Всеки мач трябва да играят - Петков, братята Цоневи и Мисяк.
Мангалите Бру, Туре и Бастош нито са по-добри от юношите, нито нищо, трябва да бъдат резерви и на лято разкарани.
Други които трябва да бъдат също пускани са Орачев и Попадиин. Лятото също трябва да се привлекат някой добри български момчета и другия сезон да се обработва отбор с добри играчи подкрепени от някой по-опитни като Гаджев, Дани Димов и Пламен Илиев.
Това е Отбора на народа, който искам да виждам

Иване, виж ги геренците вече поеми започнаха да пишат и да говорят с патос. Това е най-забавното от отношенията Локо-Левски. Сините как си вярват след 3 точки в Пловдив - безценно и безпрецедентно забавно! :lol:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 мар 2014 20:45

местата са разпределени...почти.
Само за купата остават истинските мачове.
Първенството е капут 8-)

Левски не случайно си размениха с жълтите по една победа ,едните продължиха за купата,другите дръпнаха в първенството.Батков знае,че шанса за нещо през купата е нулев-Лудогорец ;)
Пуснаха пернатите да се оправят с лудите за купата и ги очаква калъфка. :mrgreen:

загубатата днес си е резонна 8-)

Поклон пред най-голямия Мартин Камбуров,само той не е в схемите на Коко!!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 27 мар 2014 20:46

Кировец написа:
IvanGit написа:Ако не бях от единия от двата отбора бих се смял много-такива моменти не бях гледал и във филма "Любимец 13",върха беше когато Белаид от Локо Пд се спъна в топката и коментатора искаше фал :) или претенциите на Делев за гол :) и накрая осветлението-да не би привърженици на Ботев да се грижат за тия фенери :) и още много смешни изпълнения и на Николетко и т.н.Но не ми е до смях-реве ми се.Коко ни направи отбор за посмешище,без цели без идеи и очевадно без възможности-отбор от КЛОУНИ.Знам ,че не е лесно да издържаш футболен клуб,но не вижда ли Коко как се прави в Разград?Н езнам в този ни вид не виждам никакво бъдеще за НАШИЯ клуб. :mrgreen: :cry:

от Levskar_90 на 27 Мар 2014 21:06

Браво на Топчо, че пуска юношите. Това е пътя. Резултата е без значение, когато на терена играят наши кадри.
Всеки мач трябва да играят - Петков, братята Цоневи и Мисяк.
Мангалите Бру, Туре и Бастош нито са по-добри от юношите, нито нищо, трябва да бъдат резерви и на лято разкарани.
Други които трябва да бъдат също пускани са Орачев и Попадиин. Лятото също трябва да се привлекат някой добри български момчета и другия сезон да се обработва отбор с добри играчи подкрепени от някой по-опитни като Гаджев, Дани Димов и Пламен Илиев.
Това е Отбора на народа, който искам да виждам

Иване, виж ги геренците вече поеми започнаха да пишат и да говорят с патос. Това е най-забавното от отношенията Локо-Левски. Сините как си вярват след 3 точки в Пловдив - безценно и безпрецедентно забавно! :lol:

Днес играха двата най-слаби в 1вата седмица,да не говорим,че и във 2рата има по-стойности отбори от Левски и Локо Пд.Жалко , много жалко за привържениците на Локомотив наистина не я заслужаваме тази циркова трупа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 мар 2014 20:49

Гнусна история, Тоя Тото Динев ще ви закопа тотално с тия уредени "мачове".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 27 мар 2014 20:54

Поредното грозно полягване,жалко за доброто име на Локомотив в не толкова далечното минало.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 20:56

Малък е Коко да се опълчи на агентурата от ДС и ко.

Върни се в “Локо Пловдив”