Счупени са дузина седалки до терена на ДЮШ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Вбесени от загубата и Коко локомотивци си чупят стадиона.

Мнениеот DarkPsy » 17 мар 2014 14:03

plovdivram написа:Ако оставим седалките и това кой ги е счупил настрана, нека кажат от "жълтата" част - какво е правил Коко Динев в офисите на хората, които ги управляват преди да излезнат "любовните" декларации между сегашното ни клубно управление и ДПС?!!! Говори се, че му били обещани някакви пари, ама за какво.... нека някой от вас - по-запознатите, да каже!!!

Ти май твърдеше, че този мач го взимате. Не беше ли така?

Какво стана с бойкота? Какво стана с обещаната ви пресконференция?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Вбесени от загубата и Коко локомотивци си чупят стадиона.

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2014 14:12

DarkPsy написа:
plovdivram написа:Ако оставим седалките и това кой ги е счупил настрана, нека кажат от "жълтата" част - какво е правил Коко Динев в офисите на хората, които ги управляват преди да излезнат "любовните" декларации между сегашното ни клубно управление и ДПС?!!! Говори се, че му били обещани някакви пари, ама за какво.... нека някой от вас - по-запознатите, да каже!!!

Ти май твърдеше, че този мач го взимате. Не беше ли така?

Да... така "твърдях", но донякъде!!! Т.е. това, което твърдях е, че "този мач както и да завърши за мен няма да е ИСТИНСКИ" и че "дори допускам да го вземем с гол преднина"... и още че "това е причината, заради която това ще е първото ми пропуснато дерби от близо 30 години насам"!!! Това мисля, че отговаря на въпроса ти... поне 'що се касае за мен...
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Счупени са дузина седалки до терена на ДЮШ

Мнениеот bnborisov » 17 мар 2014 14:45

Ми Мето им каза че са 10 човека, те се замислиха, преброиха се.... и се отказаха. Мето бил прав...

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 17 мар 2014 14:53

bnborisov написа:

Ми Мето им каза че са 10 човека, те се замислиха, преброиха се.... и се отказаха. Мето бил прав...

Изображение

Качвам снимката отново!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2014 15:01

smurfcho написа:
bnborisov написа:

Изображение

Качвам снимката отново!

Няма нищо... колкото и да им го пускаш, ще го ПРОПУСКАТ това...
С всичко са така... ПРОПУСКАТ това 'дето им дава някакъв отговор дори на въпроса, който задават, и си "продължават".... Те и за нашите "митове легенди" си продължават - ама като ги питаш... "що за годишнината правят хорео със снимка от 1929-та, а не от 1912-та", ти отговарят с някаква "история" 'дето няма никаква логика... ама пак ние сме "такива" или "онакива"... :)
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 17 мар 2014 15:06

Какво толкова им на тази снимка?? Пише "Коко Вън" :o Вън от къде, той си е в къщи. А и този транспарант май не е от онези вълшебните дето Коко ги чете и си плюе на петите. :twisted:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2014 15:13

bnborisov написа:Какво толкова им на тази снимка?? Пише "Коко Вън" :o Вън от къде, той си е в къщи. А и този транспарант май не е от онези вълшебните дето Коко ги чете и си плюе на петите.

Нали питаше за позицията ни и дали тя има продължение... ето ти отговор!!! Да те питам... като пишехте "Христолоff вън"... тогава мислехте ли, че си е "у дома"?!! Или това вашето пак е "различно"?!! :) А... и някой ще каже ли като почнахте пак с вашето за "сборника с митове и легенди" - каква е връзката на шампионския ви отбор от 1929-та с учредяването ви на "12 март 1912"?!!
Честно, нямаше да настоявам и да ви питам (макар да ми стана интересно още 'щом го видях), но с това за нашите "митове и легенди" вече прекалявате майна!!! а
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 17 мар 2014 15:17

Нали питаше за позицията ни и дали тя има продължение... ето ти отговор!!!

само дето неможете да докажете по този начин на Коко че сте повече от 10 човека

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 17 мар 2014 15:18

plovdivram написа:
bnborisov написа:Какво толкова им на тази снимка?? Пише "Коко Вън" :o Вън от къде, той си е в къщи. А и този транспарант май не е от онези вълшебните дето Коко ги чете и си плюе на петите.

Нали питаше за позицията ни и дали тя има продължение... ето ти отговор!!! Да те питам... като пишехте "Христолоff вън"... тогава мислехте ли, че си е "у дома"?!! Или това вашето пак е "различно"?!! :) А... и някой ще каже ли като почнахте пак с вашето за "сборника с митове и легенди" - каква е връзката на шампионския ви отбор от 1929-та с учредяването ви на "12 март 1912"?!!
Честно, нямаше да настоявам и да ви питам (макар да ми стана интересно още 'щом го видях), но с това за нашите "митове и легенди" вече прекалявате майна!!! а

Много си лош :) Иначе вчера показаха как се подкрепя отбора 80 минута оставка и в 90 канари юнаци :oops: Отпускат 1200 билета на 43000 стадион и даже не дават обещаните още 100 и после правят колажи, техните и нашите фенове на стадиона :oops: :oops: :oops:
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 мар 2014 15:21

Кой ще спечели от тези поразии :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Локо Пловдив”