Зимна подготовка, контроли, селекция...и спекулации

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Тотото на Коко Динев

Мнениеот ММ1914 » 08 фев 2014 19:42

bobo_13 написа:Айде честито! Уредихме парите за полусезона...пореден мач над 5.5...нямам думи просто. А Камбурката само дузпи му дай...да е.... мама му :twisted:

Пич, ако от тези пари ще има за бесика, пак е нещо. Но Коко много глупаво го прави, резултатите са съмнителни и то от километри.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 фев 2014 20:01

Контролите кой ли ги следи.Едно,че сме събрали отбор от ''качествени'' футболист и съмненията в тото динев е точката на кипене.

костенурк.вие също уреждате ,що не пишиш и вас да изхвърлят.
Или да махнат конкурентите ,като нас,да изхвърлят и Берое,че ви бият където си ви хванат.Да изхвърлят и Любимец поради същатат причина. :roll:

Ако трябва да се изхвърля,трябва цялата А група и да се направи рестарт на футбола в България !!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 08 фев 2014 20:04

kubik написа:Контролите кой ли ги следи.Едно,че сме събрали отбор от ''качествени'' футболист и съмненията в тото динев е точката на кипене.

костенурк.вие също уреждате ,що не пишиш и вас да изхвърлят.
Или да махнат конкурентите ,като нас,да изхвърлят и Берое,че ви бият където си ви хванат.Да изхвърлят и Любимец поради същатат причина. :roll:

Ако трябва да се изхвърля,трябва цялата А група и да се направи рестарт на футбола в България !!!

Еничарите искат да останат само те в А група, че иначе ще си останат винаги в сянката на големите, колкото и пари да изпират...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 фев 2014 20:16

Кокича до сега ми беше симпатичен, но това вече е ОЧЕВАДНО.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 фев 2014 20:33

svobodni написа:
ЕМИЛ написа:Не искам са ги нервирам феновете на Локо , но тези резултати вече са повече от съмнителни .

Как съмнителни?? Ние направо сме си за разследване, а Динев ЗА ЗАТВОРА!!

Така е :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 фев 2014 20:34

тото мото,смешното е,че сме на 2 точки от 3 място и на 9 от първото.
Може да си представим , каква класа е футбола ни :mrgreen: трагедия
Жалкото е,че сега свинята ще дръпне ръчната и ще запишем пролетта ''високи''резултати,както всяка година от както е шеф.
Филма сме го гледали.

незнам,някой да не му дърпа''ушите'' и да дава задна :idea: с този отбор може да се класираме в Европа(не,че сме някаква сила,но във България е Лудогорец и всички останали).Там могат да забележат някой от неговите звези ,който ги кара.И ето готова печалба.Това поне го може!

Стана за смях,цяла България го говори ,не мога да го разбера Свинята :evil:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 фев 2014 20:35

Трябва чрез Коко Динев да хванат онзи тарикат Коце Маца :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 фев 2014 20:46

Този път точния резултат излезе без проблем.Друго си е да играеш с отбор от "разбрани" хора.Тия шведи,да ги е.а,нищо "не разбират от футбол".Няма псувни,няма търкали,Станков приема загубата "достойно",по "мъжки"...Браво Коко,браво Динев! Дано не се разсърдиш пак... :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 08 фев 2014 21:12

Ми така е като си мълчим кокича ще се гаври с нас откакто е той президент не съм стъпнал на стадиона и питам какво стана с бойкота на фракциите ?
защо го прекратиха?

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 08 фев 2014 21:54

Все си мисля, че съм гледал съмнителни мачове, но такова тототурне няма аналог в света. Това е някаква безгранична наглост! С какви очи този треньор и тези футболисти застават пред камерата и говорят лъжи. От Ботев съм, но половината ми приятели са от Локото, винаги сме обсъждали заедно мачовете на двата отбора, но сега не смея да им кажа нищо за да не се засегнат, защото знам, че и те имат чест и достойнство. Питам се само докога ще оставите този престъпник да се подиграва с отбора ви, с вас и с целия български футбол.

Върни се в “Локо Пловдив”