След като са заплашили футболистите,че този мач трябва да се играе на живот и смърт и единствено той има значение за тях, очаквам футболистите на неградските да бъдат напрегнати и да грешат в играта.
1:3
Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
kubik написа:След като са заплашили футболистите,че този мач трябва да се играе на живот и смърт и единствено той има значение за тях, очаквам футболистите на неградските да бъдат напрегнати и да грешат в играта.
Нещо си се объркал , мача "на живот и смърт" е за вас , иначе миналата година нямаше да се радвате на точката , все едно сте спечелили шампионска лига

za nas e toj religiq написа:kubik написа:След като са заплашили футболистите,че този мач трябва да се играе на живот и смърт и единствено той има значение за тях, очаквам футболистите на неградските да бъдат напрегнати и да грешат в играта.
Нещо си се объркал , мача "на живот и смърт" е за вас , иначе миналата година нямаше да се радвате на точката , все едно сте спечелили шампионска лига
Сериозно,затова ли сте заплашвали играчите

грънчов го каза и в интервю.феновете на Ботев не ги интересува как свърши мача с цска ,те искат само победа над Локомотив Пловдив

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
kubik написа:za nas e toj religiq написа:kubik написа:След като са заплашили футболистите,че този мач трябва да се играе на живот и смърт и единствено той има значение за тях, очаквам футболистите на неградските да бъдат напрегнати и да грешат в играта.
Сериозно,затова ли сте заплашвали играчите![]()
грънчов го каза и в интервю.феновете на Ботев не ги интересува как свърши мача с цска ,те искат само победа над Локомотив Пловдив
Така ли , и как точно са заплашени , с изваждане от групата ли

- Себастиан Фетел
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:kubik написа:След като са заплашили футболистите,че този мач трябва да се играе на живот и смърт и единствено той има значение за тях, очаквам футболистите на неградските да бъдат напрегнати и да грешат в играта.
Да бе затова миналата година си пазихте футболисти за дербито, вместо да ги пуснете да играят на армията, когато ЦСКА ви бяха пряк конкурент за Лига Европа. Хайде ходи си ги говори тия на село, в Пловдив няма кой да ти повярва. Ако беше така както казваш, сега нямаше да се борите за 3-та победа в дербито през последните 18 години.

[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
В момента в "А" гр. има два отбора, които играят футбол - Лудогорец и Ботев подгласник им е Левски.
Жълтите случиха и на собственик, и на треньор.В момента ни превъзхождат в абсолютно всичко - собственикът им строи стадион и база, привлече кадърен треньор, на когото осигури многомилионен бюджет за трансфери и в момента именно благодарение на Стоилов и Кривака жълтите имат много добър отбор за нашите стандарти.Навън се представиха много добре, но не можаха да надскочат себе си защото на техния отбор в момента им липсва само едно - класа в нападение.Ако имаха един Дембеле отпред жълтите щяха да отстранят най-слабия Щутгарт в историята му, но уви...именно това, че отпред няма кой да вкара лишиха жълтите от така мечтания тур из Европа-та.На мен ми харесва философията на Стоилов за футбола.Ако обърнете внимание ще видите, че отбора на жълтите е балансиран във всички линии - нападението им е добро, въпреки че към този момент има още много, какво да се изисква, но нападение, като Домовчийски, Анисе, Маца и особенно Вандер няма, как да не вдъхва респект.Вандер не знам дали има защитник в "А"гр, който да не може да литне с лекота, когато е на скорост с топката.Бърз, много техничен и освен това може да я дава при това доста хитро...и удар има при това добър - за справка голът му срещу Черноморец.Халфовете им са също добри - тоя галчев в ЦСКА беше ужасно ренде и всеки мач беше за червен картон.Отиде в едно първенство, като румънското и съм страшно изненадан, колко много е изчистил играта си.Иршак е по-бавен, но пък по-интелигентен...точно, когато не очакваш може да даде голов пас.За защитата едва ли е нужно да я коментирам бековете им са бекове...централните им защитници са на нужната висота.Бобан е сред най-добрите централни защитници у нас, а за Спрокел може би това е единствения футболист, за който не мога да кажа добри думи - доста бавен и муден ми се вижда.Треньорът им стоилов е смършил страшно много черна работа за времето, в което работи при тях - успя да балансира и да създаде конкуренция във всички линии, освен това като съм ги гледал жълтите ми прави впечатление, че играят със самочувствие вече и навън...и най-вече срещу т.нар. грандове - Лвески, ЦСКА, Лудогорец и Литекс.Футболистите им са тактически грамотни и това може да се види с просто око само като ги видиш, как са разположени на теренаУмеят да си подават топката, без страх и паника дори, когато съперникът им ги атакува.Играят с мислене...не ряпкат топката от защита в атака. Когато топката е в защитниците минава през халфовете и тогава в нападение.Ами тва е...като заключение мога да кажа, че при жълтурите топката е на земята и не се движи безцелно, като свободен електрон,когато тя е в тяхно владение се опитват да направят нещо позитивно с нея.За нашия отбор, какво да кажа - имаме собственик, който миле за отбора, но не и за стадиона, базите и най-вече школата.Отборът ни всяка година се прави в движение! Ние никога при Коко не сме почнали подготовка с готов и окомплектован отбор...постоянно идват и си отиват знайни и не знайни футболисти, а това пречи като цяло на подготовката на отбора.Разликата между отбора на Марешки и този при Коко е, че в момента освен добра защита имаме и добро нападение.Средната ни линия е ахилесовата ни пета към този момент, освен ако не изкочи някое ново пеле от топлите африкански страни, който да учуди всички.Имаме един уникален вратар, като данчо, който може да отчае всеки нападател в нашето първенство
В защита мога само да ви кажа добре, че е Тунчев. Крачуна за мен лично е слаб защитник - допуска много груби грешки и добре, че Тунчев отзад му върви зад гъза и му оправя бакиите.Диегито е много качествен футболист, но моето лично мнение е, че не е за бек.Бавен и техничен е...повече е за средната линия, отколкото за десен бек.Така и не доумявам защо всеки треньор продължава да го мъчи на пост, за който не става.Помните ли гола на Каядо? Това не ви ли говори, че Диего има проблеми с бързи и технични крила? Срещу него ще е Вандер още отсега ми се изправят косите.Данчо също не му е там мястото и дано Неделев не го направи калинка.Общо взето при нас бековете са проблемни!Всички атаки минават през тях и особено от дясно...вече всички ни разбраха и куцо и сакато ни напада отдясно.В средата Ндиае за мен лично е много бавен и тромав...не смятам, че такъв трябва да бъде един дефанзивен халф.Учудвам се въпреки това, колко ефективно успява да се справя, особено когато изнася топката.Вальо е мъка и въобще не искам да го коментрам.Паулиньо има футбол в него - има техника, поглед и пас, но се вижда от километри, че в момента не е в оптимална физическа и игрова форма, което за мен лично е много голям проблем!На него ще се разчита в центъра да я дава.Ииииии...идва ред на нападанието, което, като че ли на първо четене най-много вдъхва кураж. Мартин и Здравко са стари кучета-медалисти, които я могат! И двамата имат качества и класа - те са футболисти, които могат да решат мач.Нещо,с което превъзхождаме жълтите, след като се разбра, че Вуйчо им няма да играе.Кормо е добър според мен - има бързина и отлично чувство за пласиране.За мен лично Кормо трябва да играе, като таран, тъй като е бърз, техничен и няма да има проблем да я вкара.Зад него трябва да е Мартин, който може да я задържи, да погледне, да я подаде и да изскочи от втора линия неочаквано за защитата на съперника.Ако бием жълтите ще е само защото в отбора имаме футболисти с много качества, опит и класа, като Здравко, Мартин, Данчо и Сашо, които много се надъхват срещу жълтеникавите и вдигат останалите покрай тях млади момчета, като за война.Силата ни е в непремиримия локомотивски дух, който може да сломи абсолютно всеки отбор в първенството ни, колкото и добре да играе.Ейиии...аз много се разсписах ве 
Жълтите случиха и на собственик, и на треньор.В момента ни превъзхождат в абсолютно всичко - собственикът им строи стадион и база, привлече кадърен треньор, на когото осигури многомилионен бюджет за трансфери и в момента именно благодарение на Стоилов и Кривака жълтите имат много добър отбор за нашите стандарти.Навън се представиха много добре, но не можаха да надскочат себе си защото на техния отбор в момента им липсва само едно - класа в нападение.Ако имаха един Дембеле отпред жълтите щяха да отстранят най-слабия Щутгарт в историята му, но уви...именно това, че отпред няма кой да вкара лишиха жълтите от така мечтания тур из Европа-та.На мен ми харесва философията на Стоилов за футбола.Ако обърнете внимание ще видите, че отбора на жълтите е балансиран във всички линии - нападението им е добро, въпреки че към този момент има още много, какво да се изисква, но нападение, като Домовчийски, Анисе, Маца и особенно Вандер няма, как да не вдъхва респект.Вандер не знам дали има защитник в "А"гр, който да не може да литне с лекота, когато е на скорост с топката.Бърз, много техничен и освен това може да я дава при това доста хитро...и удар има при това добър - за справка голът му срещу Черноморец.Халфовете им са също добри - тоя галчев в ЦСКА беше ужасно ренде и всеки мач беше за червен картон.Отиде в едно първенство, като румънското и съм страшно изненадан, колко много е изчистил играта си.Иршак е по-бавен, но пък по-интелигентен...точно, когато не очакваш може да даде голов пас.За защитата едва ли е нужно да я коментирам бековете им са бекове...централните им защитници са на нужната висота.Бобан е сред най-добрите централни защитници у нас, а за Спрокел може би това е единствения футболист, за който не мога да кажа добри думи - доста бавен и муден ми се вижда.Треньорът им стоилов е смършил страшно много черна работа за времето, в което работи при тях - успя да балансира и да създаде конкуренция във всички линии, освен това като съм ги гледал жълтите ми прави впечатление, че играят със самочувствие вече и навън...и най-вече срещу т.нар. грандове - Лвески, ЦСКА, Лудогорец и Литекс.Футболистите им са тактически грамотни и това може да се види с просто око само като ги видиш, как са разположени на теренаУмеят да си подават топката, без страх и паника дори, когато съперникът им ги атакува.Играят с мислене...не ряпкат топката от защита в атака. Когато топката е в защитниците минава през халфовете и тогава в нападение.Ами тва е...като заключение мога да кажа, че при жълтурите топката е на земята и не се движи безцелно, като свободен електрон,когато тя е в тяхно владение се опитват да направят нещо позитивно с нея.За нашия отбор, какво да кажа - имаме собственик, който миле за отбора, но не и за стадиона, базите и най-вече школата.Отборът ни всяка година се прави в движение! Ние никога при Коко не сме почнали подготовка с готов и окомплектован отбор...постоянно идват и си отиват знайни и не знайни футболисти, а това пречи като цяло на подготовката на отбора.Разликата между отбора на Марешки и този при Коко е, че в момента освен добра защита имаме и добро нападение.Средната ни линия е ахилесовата ни пета към този момент, освен ако не изкочи някое ново пеле от топлите африкански страни, който да учуди всички.Имаме един уникален вратар, като данчо, който може да отчае всеки нападател в нашето първенство

Ванко_Ултраса написа:Ако имаха един Дембеле отпред жълтите щяха да отстранят най-слабия Щутгарт
Ако имахме....ама ей на, имаме Домовчийски....

С вас ше бъде същата мъка отпред като с ЦСКА....
Прав си и за Спрокел, точно затва взехме Джинич, щото холандеца завива като тролей и ми беше мъка да го гледам срещу Славия как го бъзикаха, хубавото е че ше играе срещу Камбуров, който не е точно Юсаин Болт и Меси в едно,та имам надежда...
Въобще-поздравления,много хубав постинг,впечатлен съм, имало и нормални значи.....
Последна промяна от El Chapo на 05 сеп 2013 22:44, променено общо 2 пъти.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Себастиан Фетел написа:za nas e toj religiq написа:kubik написа:След като са заплашили футболистите,че този мач трябва да се играе на живот и смърт и единствено той има значение за тях, очаквам футболистите на неградските да бъдат напрегнати и да грешат в играта.
Да бе затова миналата година си пазихте футболисти за дербито, вместо да ги пуснете да играят на армията, когато ЦСКА ви бяха пряк конкурент за Лига Европа. Хайде ходи си ги говори тия на село, в Пловдив няма кой да ти повярва. Ако беше така както казваш, сега нямаше да се борите за 3-та победа в дербито през последните 18 години.
Нещо не мога да схвана , ти кво очакваш да искаме равен ли

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:В момента в "А" гр. има два отбора, които играят футбол - Лудогорец и Ботев подгласник им е Левски.
Жълтите случиха и на собственик, и на треньор.В момента ни превъзхождат в абсолютно всичко - собственикът им строи стадион и база, привлече кадърен треньор, на когото осигури многомилионен бюджет за трансфери и в момента именно благодарение на Стоилов и Кривака жълтите имат много добър отбор за нашите стандарти.Навън се представиха много добре, но не можаха да надскочат себе си защото на техния отбор в момента им липсва само едно - класа в нападение.Ако имаха един Дембеле отпред жълтите щяха да отстранят най-слабия Щутгарт в историята му, но уви...именно това, че отпред няма кой да вкара лишиха жълтите от така мечтания тур из Европа-та.На мен ми харесва философията на Стоилов за футбола.Ако обърнете внимание ще видите, че отбора на жълтите е балансиран във всички линии - нападението им е добро, въпреки че към този момент има още много, какво да се изисква, но нападение, като Домовчийски, Анисе, Маца и особенно Вандер няма, как да не вдъхва респект.Вандер не знам дали има защитник в "А"гр, който да не може да литне с лекота, когато е на скорост с топката.Бърз, много техничен и освен това може да я дава при това доста хитро...и удар има при това добър - за справка голът му срещу Черноморец.Халфовете им са също добри - тоя галчев в ЦСКА беше ужасно ренде и всеки мач беше за червен картон.Отиде в едно първенство, като румънското и съм страшно изненадан, колко много е изчистил играта си.Иршак е по-бавен, но пък по-интелигентен...точно, когато не очакваш може да даде голов пас.За защитата едва ли е нужно да я коментирам бековете им са бекове...централните им защитници са на нужната висота.Бобан е сред най-добрите централни защитници у нас, а за Спрокел може би това е единствения футболист, за който не мога да кажа добри думи - доста бавен и муден ми се вижда.Треньорът им стоилов е смършил страшно много черна работа за времето, в което работи при тях - успя да балансира и да създаде конкуренция във всички линии, освен това като съм ги гледал жълтите ми прави впечатление, че играят със самочувствие вече и навън...и най-вече срещу т.нар. грандове - Лвески, ЦСКА, Лудогорец и Литекс.Футболистите им са тактически грамотни и това може да се види с просто око само като ги видиш, как са разположени на теренаУмеят да си подават топката, без страх и паника дори, когато съперникът им ги атакува.Играят с мислене...не ряпкат топката от защита в атака. Когато топката е в защитниците минава през халфовете и тогава в нападение.Ами тва е...като заключение мога да кажа, че при жълтурите топката е на земята и не се движи безцелно, като свободен електрон,когато тя е в тяхно владение се опитват да направят нещо позитивно с нея.За нашия отбор, какво да кажа - имаме собственик, който миле за отбора, но не и за стадиона, базите и най-вече школата.Отборът ни всяка година се прави в движение! Ние никога при Коко не сме почнали подготовка с готов и окомплектован отбор...постоянно идват и си отиват знайни и не знайни футболисти, а това пречи като цяло на подготовката на отбора.Разликата между отбора на Марешки и този при Коко е, че в момента освен добра защита имаме и добро нападение.Средната ни линия е ахилесовата ни пета към този момент, освен ако не изкочи някое ново пеле от топлите африкански страни, който да учуди всички.Имаме един уникален вратар, като данчо, който може да отчае всеки нападател в нашето първенствоВ защита мога само да ви кажа добре, че е Тунчев. Крачуна за мен лично е слаб защитник - допуска много груби грешки и добре, че Тунчев отзад му върви зад гъза и му оправя бакиите.Диегито е много качествен футболист, но моето лично мнение е, че не е за бек.Бавен и техничен е...повече е за средната линия, отколкото за десен бек.Така и не доумявам защо всеки треньор продължава да го мъчи на пост, за който не става.Помните ли гола на Каядо? Това не ви ли говори, че Диего има проблеми с бързи и технични крила? Срещу него ще е Вандер още отсега ми се изправят косите.Данчо също не му е там мястото и дано Неделев не го направи калинка.Общо взето при нас бековете са проблемни!Всички атаки минават през тях и особено от дясно...вече всички ни разбраха и куцо и сакато ни напада отдясно.В средата Ндиае за мен лично е много бавен и тромав...не смятам, че такъв трябва да бъде един дефанзивен халф.Учудвам се въпреки това, колко ефективно успява да се справя, особено когато изнася топката.Вальо е мъка и въобще не искам да го коментрам.Паулиньо има футбол в него - има техника, поглед и пас, но се вижда от километри, че в момента не е в оптимална физическа и игрова форма, което за мен лично е много голям проблем!На него ще се разчита в центъра да я дава.Ииииии...идва ред на нападанието, което, като че ли на първо четене най-много вдъхва кураж. Мартин и Здравко са стари кучета-медалисти, които я могат! И двамата имат качества и класа - те са футболисти, които могат да решат мач.Нещо,с което превъзхождаме жълтите, след като се разбра, че Вуйчо им няма да играе.Кормо е добър според мен - има бързина и отлично чувство за пласиране.За мен лично Кормо трябва да играе, като таран, тъй като е бърз, техничен и няма да има проблем да я вкара.Зад него трябва да е Мартин, който може да я задържи, да погледне, да я подаде и да изскочи от втора линия неочаквано за защитата на съперника.Ако бием жълтите ще е само защото в отбора имаме футболисти с много качества, опит и класа, като Здравко, Мартин, Данчо и Сашо, които много се надъхват срещу жълтеникавите и вдигат останалите покрай тях млади момчета, като за война.Силата ни е в непремиримия локомотивски дух, който може да сломи абсолютно всеки отбор в първенството ни, колкото и добре да играе.Ейиии...аз много се разсписах ве
Абсолютно изчерпателен коментар ! Сега остава да се надяваме да стане зрелищен мач с много голове ! Дано и наще нападатели най накрая покажат класа , че не ми се гледа поредното нулево равенство

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
El Chapo написа:Ванко_Ултраса написа:Ако имаха един Дембеле отпред жълтите щяха да отстранят най-слабия Щутгарт
Ако имахме....ама ей на, имаме Домовчийски....![]()
![]()
С вас ше бъде същата мъка отпред като с ЦСКА....
Прав си и за Спрокел, точно затва взехме Джинич, щото холандеца завива като тролей и ми беше мъка да го гледам срещу Славия как го бъзикаха, хубавото е че ше играе срещу Камбуров, който не е точно Юсаин Болт и Меси в едно,та имам надежда...
Въобще-поздравления,много хубав постинг,впечатлен съм, имало и нормални значи.....
Проблема на вас ви е, че не можахте да се преборите, нито за Гари, нито за Месиджан...нито пък за Владо Стоянов - вратарчето на Лудогорец.
С тези тримата сега щяхте да сте на първо място и това мога да ви го гарантирам.
На нас в това ни е надеждата - да ви се закучи нападението. Не можете ли да я вкарате считай, че ще ви бием я с някое статично положения...я с някоя контра-атака.
Не можете ли и в този мач да вкарата-горите.Гаранция

Моите страхове са нашата защита да не прави груби грешки, а такива виждам на всеки наш мач, а сме вече 8-ми гръг!!!
Станков така и не успя да ги изчисти.От нашите искам само едно - защитата да не прави грешки отзад, каквито ние правим, когато играем футбол в махалата и да внимават за двойните подавания на нападателите ви в нашата половина.С това справим ли се, ще ви бием.Запомни ми коментара и след дербито пак ще коментираме