"A" гр. 2 кр. Левски (София) - Локомотив (Пловдив) коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: "A" гр. 2 кр. Левски (София) - Локомотив (Пловдив) коментари

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 юли 2013 13:31

gevel написа:Аз питам циркаджийското падане на Минев не е ли манкиране и проява на подлост?Вярно,Гари го докосна,но нито го е удрял, нито го е блъснал,за да се строполи така!При театрално падане за дузпа вдигат картон, а в този случай гонят другия състезател.Провокациите не се ли отчитат при стълкновения?Аз мисля,че наказанията трябваше да бъдат по един жълт картон за двамата!Самият Минев с гордост заявява ,че е надхитрил Родригес, а в същност го провокира и надхитри и съдията,който подходи формално по отношение на Гари-за докосване го изгони!И това повлия на мача!Съдиите трябва да отчитат провокациите на хитреци като Минев!

И на мен не ми хареса театъра на Минев и ако не се лъжа , и той получи картон, но картона за Родригес си беше нарисуван ! Да не говорим че на Рамос 2 пъти му го спестиха !
Иначе за мача с Локото прогнозата ми е 0:0 или 1:1 ! Прекалено слаби ми се струват и двата отбора за да се бият

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Мнениеот Bathory » 22 юли 2013 13:39

2:0
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dinko81
Контакти:

Мнениеот dinko81 » 22 юли 2013 13:39

Здравейте на всички!
Ще си позволя да коментирам тема , която няма нишо общо с любимия ми отбор.
За голямо съжаление неможах да гледам първия мач на ЦСКА в събота вечерта и немога да коментирам играта на армейците.В неделя изгледах мача на Ботев и Подуяне и мога да кажа ,че стана добър мач.Проблемът на геренци е психологически не е в игрови план.С ръка на сърцето мога да кажа , че това е най-добрия в момента отбор!Мисълта за юбилей и спечелване на титла ще натежи много.Докато Динев е в локо , нищо добро не чака този клуб.
CSKA SOFIA ARMY!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 22 юли 2013 13:51

LokoMaina написа:Аз съм от КОКОФОБИТЕ и като такъв смятам, че Локо ще изиграе много "странни" мачове. Първият вече мина. Предстои /може би/ вторият.
Ако не му забранят, Марто ще се разпише- както обикновено...

Мачът няма да е Х!!!

Защо така мислиш?Локо-то ги събраха за 2-3 седмици а освен Коко май няма много желаещи да издържат отбора.Слезте на земята да не се окажете в някоя по-долна група.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 22 юли 2013 13:57

tomba написа:
LokoMaina написа:Аз съм от КОКОФОБИТЕ и като такъв смятам, че Локо ще изиграе много "странни" мачове. Първият вече мина. Предстои /може би/ вторият.

Мачът няма да е Х!!!

Защо така мислиш?Локо-то ги събраха за 2-3 седмици а освен Коко май няма много желаещи да издържат отбора.Слезте на земята да не се окажете в някоя по-долна група.

Не мога да разбера това неистово желание, да се коментира нещо, за което не се знае почти нищо, от коментатора. За 13 години колкото презинденти/собственици сменихме и колкото тежки кризи сме изкарали, тая пуста "А" група, не сме я напускали. Вие си имате ДПС, за нас не се тревожи. Ще се оправим и без турски лири.
Последна промяна от Vincenzo на 22 юли 2013 14:00, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 22 юли 2013 13:58

soccerav написа:Дано да пусне Куанг за сметка на Тодоров. Цесекарите го минаваха като малка гара. Ако наще се напънат и играят сериозно няма да имаме проблем да бием. Ако играят както в събота, то жална ни майка.

Няма нищо изненадващо в това, че чорбетата са подминавали Йордан Тодоров като малка гара. Трябва да си наивник, ако смяташ, че Данчо тъча би играл някога на 100% срещу ЦСКА. :)
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 22 юли 2013 14:01

Г-н Автора ,
може ли да обясни термина " два традиционни отбора в България" .

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 22 юли 2013 14:20

2:0

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 22 юли 2013 14:24

Локо тази година отиват в по-долно ниво.Такива ми се виждат нещата.3-0 ,Левски няма време за губене.Ако не с игра ще е с "другите начини" :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 22 юли 2013 14:25

Vincenzo написа:
tomba написа:

Мачът няма да е Х!!!

Не мога да разбера това неистово желание, да се коментира нещо, за което не се знае почти нищо, от коментатора. За 13 години колкото презинденти/собственици сменихме и колкото тежки кризи сме изкарали, тая пуста "А" група, не сме я напускали. Вие си имате ДПС, за нас не се тревожи. Ще се оправим и без турски лири.

Локо-то не е супер отбор за да гази наред а за тото и турски лири няма да коментирам.Ако не беше Коко този път щяхте да я напуснете а със него отбора се бори за челни места.
П.П С Марешки също имаше ''странни'' резултати това ,че отбора толкова си може не е тото.

Върни се в “Локо Пловдив”