Ivan-LPFC написа:Тралала написа:Имам един въпрос. Защо, когато същите тези хора и медии "обгрижваха" предишното правителство не затваряхте организирано магистрали? Очаквам адекватен отговор! Или за 2 месеца си смениха собствеността? 

И на още 10 места да го напишеш това все един и същ отговор ще получиш, като гледам и твоите хора те нападат, че си ибрикчия и на помощи. Слагай феса и отивай на контра-протест турска подлого. Колко жалко подобие на българин трябва да си за да подкрепяш такова правителство ... СРАМ !

Виж сега , това че си на 15 или имаш акъл на такъв , не значи че всичко което хвърчи се яде  

И ние имаме глави и за твое голяма изненада , и те могат да мислят ! В по голямата си част хората и бизнеса осъзнават , че не е момента държавата да изпада в нова безтегловност за още 3,4 месеца! Друга не малка част (включително и аз ) не виждам смисъл да искам оставка поради простата причина ,че който и да дойде на власт , по нищо няма да се различава от тези които са в момента ! И последната е ,че не може да искаш на някой оставка , без да знаеш дали ще свърши работа или не ! И аз съм съгласен че в държавата трябва радикална промяна , за това и бях на протестите в първите няколко дни ! Но след като на 3тия ден взе да се иска оставка , просто спрях да ходя ! Защото за мен това не е изход от ситуацията ! А бъди сигурен че тя никак не е розова и само след няколко месеца , ще го разбереш на собствения си гръб !