Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 04 май 2013 18:05

въъъ, сега погледнах класирането- Ботев имат цели 15 точки повече от Локото, а имат и мач по-малко....това не е реално според мен, мисля че в оставащите 5 кръга, тази разлика трябва да се оптимизира и редуцира на половина поне ;)

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 04 май 2013 18:05

cookiemonsta написа:Исках да изчакам да свърши мача с ЦСКА и тогава да се разпиша в тази тема, но изкушението е прекалено голямо :lol:

Черно-бели, призовавам да не се вълнувате много за мача. Макар за вас той е само един, ще бъдете унижени от жълточерния тим.

Прогнозирам хет-трик на Неделев, на когото Локото са абонати от доста време:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p2FjSTl1Bt0[/youtube]

U mad? :lol:

Както и вие сте абонати на Абушев.Клипчета може да си пускаме от днес до дербито,файда никаква.В сряда всичко ще стане ясно :)

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 04 май 2013 18:24

demy27 написа:
Ванко_Ултраса написа:Магазинчето от колко часа отваря и докога работи?
Иначе за мача - Ботев е по-класния и по-добрия отбор! Всичко при тях, като вземеш ръководство, треньор и футболисти са с класа над нас.
Логичното е Ботев да ни бие с разлика, но понеже съм пристрастен и надеждата умира последна - 87 мин. голмайстор за отбора на Локомотив Георгииии Стефаноооооооооов 0:1 :)
Най-големи са ни шансовете на трибуните :!: :mrgreen:

С подобни изказвания само вдигаш акциите на гълъбите. Най-много да вземат и теб да те цитират - как фен на Локото признава, че са по-добри. Истината е една - повечето от тях са грандомани, лицемери и с нарцистично разтройство. С бюджет с който друг отбор ще става шампион три години те едва ще се довлачат до трето място. Тяхничкият благодетел се е обградил от едни пиявици, които до изсмукват на дребно, също както той изсмуква парите на държавата. Вместо да говориш колко били добри заслужават само подигравки и присмех.

Литекс с два пъти по-малък бюджет от този на пернатите, взеха две титли през 2010 и 2011г. :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 май 2013 18:35

Всичко друго освен победа за Ботев Пд ще е голяма изненада.
Ботев имат много по-добрите играчи, треньори и двойна мотивация, освен заряда, че играят срещу градския съперник, се борят и за Европа, така че не ги виждам Локомотив.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 04 май 2013 18:39

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
demy27 написа:
Ванко_Ултраса написа:Магазинчето от колко часа отваря и докога работи?
Иначе за мача - Ботев е по-класния и по-добрия отбор! Всичко при тях, като вземеш ръководство, треньор и футболисти са с класа над нас.
Логичното е Ботев да ни бие с разлика, но понеже съм пристрастен и надеждата умира последна - 87 мин. голмайстор за отбора на Локомотив Георгииии Стефаноооооооооов 0:1 :)
Най-големи са ни шансовете на трибуните :!: :mrgreen:

С подобни изказвания само вдигаш акциите на гълъбите. Най-много да вземат и теб да те цитират - как фен на Локото признава, че са по-добри. Истината е една - повечето от тях са грандомани, лицемери и с нарцистично разтройство. С бюджет с който друг отбор ще става шампион три години те едва ще се довлачат до трето място. Тяхничкият благодетел се е обградил от едни пиявици, които до изсмукват на дребно, също както той изсмуква парите на държавата. Вместо да говориш колко били добри заслужават само подигравки и присмех.

Литекс с два пъти по-малък бюджет от този на пернатите, взеха две титли през 2010 и 2011г. :lol:

Ти гледай от два стола да не седнете на земята ! Че ''синята перука'' няма да е вечно президент на БФС :P

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 04 май 2013 18:42

plan-2012 написа:
Arto написа:Сутринта не бяха останали повече от 200 билета.

Как може ние да им дадем 20% от капацитета на стадиона си, а те да ни дадат 10%? Къде е честта им? Да, по закон трябва да се отстъпят 10% от капацитета на стадиона на гостуващата агитка, но ние направихме жест, който би трябвало да се върне, но... Много жалък опит да ни ограничат. Надявам се, че в деня на мача ще може да влезнат поне част от хората, които ще останат без билет, защото те ще са хиляди...

Arto, колкото повече трибуни бутате все по-трудно ви става да ги запълните бе брато :lol:
Ти видя ли на мача Локо-Левски колко свободни места останаха ?
Притесненията ти са абсолютно напразни като чета заканите на вашите хора , че повече няма да стъпят на мач на тези ''продажници'' , имам в предвид ''себераздаването им'' с Ботев Враца, Славия и Левски.
А ако във вашия магазин свършат билетите ела и си вземи от ''Колежа'', там никой няма да ти прави ''тест за принадлежност към ФК'' за разлика от страховете на някои ваши фенове през есента ;)

Не си губи времето да ме убеждаваш. Аз съм в крак с нещата. Билетите ще свършат още тази вечер сигурно. Какво ми говориш, че не можем си запълним сектора и сме нямали хора?! Дори и в страна като България, където я няма културата да си купиш билета по-рано, ние почти сме продали всичките, които са ни дадени.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 май 2013 18:46

Успех на Локо Пд. Дано да стане хубав мач. Имаше една песен "Няма вече папагали, няма вече.."
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 04 май 2013 19:06

plan-2012 написа:

Ти гледай от два стола да не седнете на земята ! Че ''синята перука'' няма да е вечно президент на БФС :P[/quote]

Вие специално би трябвало особено да сте заинтересовани , да НЕ паднем от единия стол(Купата),щото тогава ше ми гледате Европа през...нали знаеш през кое :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 май 2013 20:33

Между другото един въпрос към феновете на Локо Пд: Вашите водили ли са физическа подготовка и ако да, кой я е водил? Просто онзи ден се наби на очи, та те в 30 минута изплезиха езици, жегата беше и за двата отбора! Да, ние сме страхотно подготвени в това отношение, вижте ни последните минути срещу ЦСКА и двата мача с Литекс там, поне тая работа Илиан я е свършил-спор няма, но при вас е много тежко положението! Другите слабости си ги знаете, няма да ги натяквам излишно...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 04 май 2013 20:49

Pupper_ написа:С играта, като в мачовете със Славия и Левски, Локомотив отиват на разгром!
(Ха-ха, болните псевдофенове на Локомотив, пак творят бисери!!! Спиециално за Деми и компания: всичко под 5:0 за Ботев, ще е сензацията на кръга! А как 1 800 ще заглъхнат в мощния рев на 18 000 канари, ще го гледаме години напред!)

Като си такъв спец в прогнозите, защо не заложиш нивата на село на точен резултат? Добре ще припечелиш. И 30 000 жълти да дойдат, това ще са лицемери, дошли за да са много и да се показват колко са велики а не защото обичат отбора си. А колко си обичате отбора, всички видяха, когато се изпокрихте по дупките.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”