Да бяха два мача ехееее
Нищо ,следващия мач ще покаже,колко публика има.
Майна, изобщо,ама изобщо не ме е яд от загубата .Не ми пука !
Пука ми за играта и това не само мое мнение как играем,а на почти всички на стадиона и то не в един мач.
Не искам да играем някакъв извън земен футбол,нямам големи претенции.ама това не се издържа,майна
Този футбол отблъсква.Днес много хора ги чувах да говорят идваме само заради осветлението.По време на мача достта хора изразяваха мнение,че са си дали 5лева на вятъра и смятат занапред да пропуснат мачовете до края на сезона.
Такива работи.
21 кръг: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 21 кръг: Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
kubik написа:Да бяха два мача ехееее
Нищо ,следващия мач ще покаже,колко публика има.
Майна, изобщо,ама изобщо не ме е яд от загубата .Не ми пука !
Пука ми за играта и това не само мое мнение как играем,а на почти всички на стадиона и то не в един мач.
Не искам да играем някакъв извън земен футбол,нямам големи претенции.ама това не се издържа,майна
Този футбол отблъсква.Днес много хора ги чувах да говорят идваме само заради осветлението.По време на мача достта хора изразяваха мнение,че са си дали 5лева на вятъра и смятат занапред да пропуснат мачовете до края на сезона.
Такива работи.
На мен също не ми хареса мача днес,нито този в Перник,даже и срещу Черноморец.Не пропускам домакинство или гостуване,гледам как играят и другите отбори.С малки изключения /Литекс/,всички играят по един и същи начин.Да не би Ботев днеска да ни биха с красив футбол ?Това е положението.Който иска да гледа красив футбол...в момента играят Барселона,Байерн и т.н.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- child in time
- Контакти:
Само Ние можем да си развалим празника така. 3 удара за цял мач , една греда , еднотипни центрирания и тн. Слаба и безидейна игра. Трудно се говори след такъв мач , но нещо ми подсказва че няма да е последния!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Съгласен съм,че всички отбори са от кол и въже.
Проблема е,че вместо да израстваме и да подобряваме играта,ние правим точно обратното.От мач на мач ,все по зле и по зле става.
Един мач слаб,втори по-слаб,трети......
Като пишеш за Ботев.Еми дойдоха за хикса.Лежаха,бавеха времето и чакаха на контри -изпълниха си треньорските указания и се прибраха с трите точки.Толкова са им възможностите.И това е притесняващо,че бяха тотално зле,а ни победиха и то насред Лаута:roll:
п.п и направиха две принудителни смени още първото .Е какво трябва да стане да ги бием
Проблема е,че вместо да израстваме и да подобряваме играта,ние правим точно обратното.От мач на мач ,все по зле и по зле става.
Като пишеш за Ботев.Еми дойдоха за хикса.Лежаха,бавеха времето и чакаха на контри -изпълниха си треньорските указания и се прибраха с трите точки.Толкова са им възможностите.И това е притесняващо,че бяха тотално зле,а ни победиха и то насред Лаута:roll:
п.п и направиха две принудителни смени още първото .Е какво трябва да стане да ги бием

- child in time
- Контакти:
kubik написа:Съгласен съм,че всички отбори са от кол и въже.
Да вкараме гол. Само че без удар няма как да стане. Котев и Кавдански голмайстори ли ще ги правим? Ицо и той ако подаде напред сигурно ще изпадне в депресия , Данчо на колко пъти ми изправи косата ( малкото) само аз си знам! Бройте на следващия домакински колко ще сме. Няма да е трудно!

чилд Подаването на Ицето е класика на Лаута.Оглежда се , вдига ръката и изненадващ пас назад.
Това упражнение го прави по 30 пъти на мач.Като подаде напред /един път в целия мач/и по трибуните се чува бравоооо Ицее 

Най-притеснителното е, че хората се заричат след такива мачове че няма да стъпнат повече на стадиона.Дали отбора ни е за Б група или Чечо е дебил...незнам.
- child in time
- Контакти:
kubik написа:чилд Подаването на Ицето е класика на Лаута.Оглежда се , вдига ръката и изненадващ пас назад.Това упражнение го прави по 30 пъти на мач.Като подаде напред /един път в целия мач/и по трибуните се чува бравоооо Ицее
Цял отбор класици! Само дето маестрото го нямааа !

child in time написа:kubik написа:чилд Подаването на Ицето е класика на Лаута.Оглежда се , вдига ръката и изненадващ пас назад.Това упражнение го прави по 30 пъти на мач.Като подаде напред /един път в целия мач/и по трибуните се чува бравоооо Ицее
Цял отбор класици! Само дето маестрото го нямааа !![]()
![]()
Колкото е смешно,толкова е и тъжно

Лидера на отбора ,който трябва да дава импулс в играта и да покаже ,че трябва да се даде всичко от себе си и да играеш за победа.Той прави точно обратното,връща в 99 от случаите топката назад.Показва страх!Ей това не мога да го разбера

Генов не го ли вижда