Модератор ЛокоПД написа:nikola28 написа:По измислен отбор от локо пд няма никъде,за феновете да не говорим!
А за феновете - много хляб ще трябва да изядете докато ни стигнете
факт.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:nikola28 написа:По измислен отбор от локо пд няма никъде,за феновете да не говорим!
А за феновете - много хляб ще трябва да изядете докато ни стигнете
drughi написа:Кой каквото иска да си говори, но трите точки остават на Лаута.ФАКТ.Мен не ме интересувт как сме ги взели, а да са в нашия актив, нас цял живот като ни режат съдиите какво да кажем, така че има господ и справедливост, а и късмета помага винаги на подобрия отбор. ФАКТ. Между другото купона за победата продължава и днес. ФАКТ. НАЗДРАВЕ.
drughi написа:...така че има господ и справедливост, а и късмета помага винаги на подобрия отбор. ФАКТ.
slavia_forever написа:drughi написа:Кой каквото иска да си говори, но трите точки остават на Лаута.ФАКТ.Мен не ме интересувт как сме ги взели, а да са в нашия актив, нас цял живот като ни режат съдиите какво да кажем, така че има господ и справедливост, а и късмета помага винаги на подобрия отбор. ФАКТ. Между другото купона за победата продължава и днес. ФАКТ. НАЗДРАВЕ.
Какво според теб означава факт, например в следния контекст:drughi написа:...така че има господ и справедливост, а и късмета помага винаги на подобрия отбор. ФАКТ.
Ако имаш нужда от дефиниции, не смятам, че тук е мястото да се ограмотяваме.
Модератор ЛокоПД написа:Айде няма нужда..
slavia_forever написа:Модератор ЛокоПД написа:Айде няма нужда..
Има, има, когато преценя има, повярвай!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта