Модератор ЛокоПД написа:polit56 написа:Както виждаш аз си пиша. Никой не може да ми казва, заклеймява и т. н. какво да правя! Ако ми триеш мненията ще се махна и без заклеймявания. Никой не обиждам!!! Давам мнения!!! Дали са нагли, нека хората да преценяват!!!:)))
"През 1959 г. властите разрешават строеж на нов клубен стадион на мястото на старото игрище в квартал “Каменица”. Първите строителни работи започват на 21 юли 1959 г. по проекта на арх. Антон Каравелов. Две години по-късно Ботев Пловдив се завръща в своя исконен дом – на Колежа. Стадионът е открит с големи тържества на 14 май 1961 г. в присъствието на министър-председателя Антон Югов, а символичната лента е прерязана от генерал Добри Джуров. Празненствата завършват с приятелски мач срещу румънския шампион "Стяуа" (тогава ЧЧА) и жълточерна победа с 3:0"
Това е отговора на моя въпрос.С малката подробност,че през този период сте АСК /Армейски спортен клуб/,а и мисля,че сте играли с червено-бяло/може и да греша/.Благодаря.
Както казах,нормални мнения не трия.
[offtopic]Имам обаче още един колега и е възможно неговите критерии да са по-различни.[/offtopic]
Ето лошо няма. Вие сучехте от две нянки!!!:))) Е и какво от това??? Точно по това време аз работих към Транспортни войски!!!!(малко по късно разбира се) Та знам как ви помагаха!!! Какво лошо има???????? Защо го споменаваш въобще????........това за АСК??????