Ексклузивно: Локо взима "Лаута" за десет години!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

polit56
Контакти:

Re: Ексклузивно: Локо взима "Лаута" за десет години!

Мнениеот polit56 » 19 мар 2013 20:38

Модератор ЛокоПД написа:
polit56 написа:Както виждаш аз си пиша. Никой не може да ми казва, заклеймява и т. н. какво да правя! Ако ми триеш мненията ще се махна и без заклеймявания. Никой не обиждам!!! Давам мнения!!! Дали са нагли, нека хората да преценяват!!!:)))

"През 1959 г. властите разрешават строеж на нов клубен стадион на мястото на старото игрище в квартал “Каменица”. Първите строителни работи започват на 21 юли 1959 г. по проекта на арх. Антон Каравелов. Две години по-късно Ботев Пловдив се завръща в своя исконен дом – на Колежа. Стадионът е открит с големи тържества на 14 май 1961 г. в присъствието на министър-председателя Антон Югов, а символичната лента е прерязана от генерал Добри Джуров. Празненствата завършват с приятелски мач срещу румънския шампион "Стяуа" (тогава ЧЧА) и жълточерна победа с 3:0"

Това е отговора на моя въпрос.С малката подробност,че през този период сте АСК /Армейски спортен клуб/,а и мисля,че сте играли с червено-бяло/може и да греша/.Благодаря.
Както казах,нормални мнения не трия.
[offtopic]Имам обаче още един колега и е възможно неговите критерии да са по-различни.[/offtopic]

Ето лошо няма. Вие сучехте от две нянки!!!:))) Е и какво от това??? Точно по това време аз работих към Транспортни войски!!!!(малко по късно разбира се) Та знам как ви помагаха!!! Какво лошо има???????? Защо го споменаваш въобще????........това за АСК??????

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 19 мар 2013 20:44

как са дали стадиона за 10 години под наем като и сега сте си така и не плащате.кой ще повярва че от сега нататък ще плащате наем

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 мар 2013 20:50

polit56 написа:
Ето лошо няма. Вие сучехте от две нянки!!!:))) Е и какво от това??? Точно по това време аз работих към Транспортни войски!!!!(малко по късно разбира се) Та знам как ви помагаха!!! Какво лошо има???????? Защо го споменаваш въобще????........това за АСК??????

:lol: Имах някакво предчувствие,че си работил в някакви войски.Лошо няма,нормално е.Кажи сега,как точно са ни помагали и за коя година става въпрос.За АСК-то споменавам,защото в т.нар." история на Ботев",това не се споменава.И се говори за "жълто-черна победа",а тя всъщност,победата де,май е била червено- бяла /може и да греша/.За "сученето от две нянки" също може да поспорим /идеята на Кочо Гяуров за "супер отбор",затриването/сливането/ на Спартак ПД с Ботев и т.н./...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 19 мар 2013 21:05

demy27 написа:Предлагам на всички да спрат да обръщат внимание на този, дето си пише съвсем нормални и непровокативни неща а после реве като вдовица за ... че му ги трият. На такива индивиди като спреш да им обръщаш внимание те сами се връщат в дупките от които са изпълзяли. И обикновенно хората най-много се обиждат на истината. Ако някой иска да ме обиди и ми каже "Селянин" или "Циганин" или например "Дебелак" аз няма да се обидя, защото знам, че не съм такъв. Ако някой се обижда когато го нарекат "Дребна душица" сам да си прави извода защо е така

Аз съм показал какво е написал някой си, който не е ...................... и т.н. Дали това е обида по закон, може да каже даже и неграмотен циганин!!!Нека да си обиждат неграмотниците, Аз не предявявам искове:)))))))))))) За мен е много смешно да виждаш, че вече нямаш отбор и да бръщолевиш:)))))))))))) Какво ще стане като си заровиш главата в пепелта??? Просто един грамотен и толерантен запалянко, дори само от факта, че след 2-3 месеца няма да има отбор, би трябвало да смекчи тона и да не бръщолеви глупости!!! Какво ли си мисли умника, че аз ще се обидя, когато при нас се строят бази, стадион, вървим напред и нагоре, а филанкишията ми казва обратното:))))))))))))))))))) СМЯХ, СМЯХ..... ГОЛЯМ СМЯХ:))))))

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 19 мар 2013 21:11

Muscarin написа:Тия ги разправяй на някой друг.Не вървиш.

Кой ви е собственика? Защо общината иска да даде стадиона на концесия, но никой не го иска?

Акциите са притежание на шофьора на Коко Динев. Борда на директорите на акционерното дружество е изцяло от хора на Марешки. Толкова по въпроса за собствеността.
Концесията е неизгодна и за това никой не я иска. Я сега ми кажи къде по света и у нас има отдадени стадиони на концесия????? Това е форма за отдаване на площи за които се иска инвестиция на собствен риск. Като находища на злато петрол и други подземни богатства. Дългосрочният наем срещу инвестиция е най - добрият вариант за спортен обект моето момче. Така най - малкото предназначението на обекта не може да се промени..... :)

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 19 мар 2013 21:17

polit56 написа:
demy27 написа:Предлагам на всички да спрат да обръщат внимание на този, дето си пише съвсем нормални и непровокативни неща а после реве като вдовица за ... че му ги трият. На такива индивиди като спреш да им обръщаш внимание те сами се връщат в дупките от които са изпълзяли. И обикновенно хората най-много се обиждат на истината. Ако някой иска да ме обиди и ми каже "Селянин" или "Циганин" или например "Дебелак" аз няма да се обидя, защото знам, че не съм такъв. Ако някой се обижда когато го нарекат "Дребна душица" сам да си прави извода защо е така

Аз съм показал какво е написал някой си, който не е ...................... и т.н. Дали това е обида по закон, може да каже даже и неграмотен циганин!!!Нека да си обиждат неграмотниците, Аз не предявявам искове:)))))))))))) За мен е много смешно да виждаш, че вече нямаш отбор и да бръщолевиш:)))))))))))) Какво ще стане като си заровиш главата в пепелта??? Просто един грамотен и толерантен запалянко, дори само от факта, че след 2-3 месеца няма да има отбор, би трябвало да смекчи тона и да не бръщолеви глупости!!! Какво ли си мисли умника, че аз ще се обидя, когато при нас се строят бази, стадион, вървим напред и нагоре, а филанкишията ми казва обратното:))))))))))))))))))) СМЯХ, СМЯХ..... ГОЛЯМ СМЯХ:))))))

А така сега пък се обиди,като не ти харесва във този форум,напусни го.Като ви строят бази и стадион,радвай им се,защо се вреш тук?

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 19 мар 2013 21:20

Модератор ЛокоПД написа:
polit56 написа:

:lol: Имах някакво предчувствие,че си работил в някакви войски.Лошо няма,нормално е.Кажи сега,как точно са ни помагали и за коя година става въпрос.За АСК-то споменавам,защото в т.нар." история на Ботев",това не се споменава.И се говори за "жълто-черна победа",а тя всъщност,победата де,май е била червено- бяла /може и да греша/.За "сученето от две нянки" също може да поспорим /идеята на Кочо Гяуров за "супер отбор",затриването/сливането/ на Спартак ПД с Ботев и т.н./...

Транспортни войски участваха и в строежа, и ремонта на стадиона. Аз лично съм пренареждал и камъните на входа(с отбор войници и майстор:)))) Имаше си отговорник полковник, който пращаше редовно войници да чистят снега и други изкопни работи. Той живееше в блока на Джикана(Кр. Чавдаров) ...на сточна гара. ЖП управление, ТРАНССТРОЙ .май стават повече от две.

Червено бял екип- резервен на Ботев. Аз специално съм ги гледал само срещу Миньор с такъв екип(в Перник)!!!!

Идеята на Кочо Гяуров беше неприемлива и за нас ботевистите!!! От там дойдоха само 2 играчи!!! Тя не е по наше желание!! А при вас е пълно с такива "ИДЕИ" ИМАТЕ ПОНЕ 10 СЛИВАНИЯ и 5 вливания!!! Имате поне 10 имена и незнайно защо не си върнете първото от 1926?????? ТОВА СИ Е ВАША РАБОТА!! МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!! ПРОСТО ЗАЩОТО ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ , та и аз рекох...................да задам.

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 19 мар 2013 21:31

polit56 написа:
Модератор ЛокоПД написа:
polit56 написа:

Транспортни войски участваха и в строежа, и ремонта на стадиона. Аз лично съм пренареждал и камъните на входа(с отбор войници и майстор:)))) Имаше си отговорник полковник, който пращаше редовно войници да чистят снега и други изкопни работи. Той живееше в блока на Джикана(Кр. Чавдаров) ...на сточна гара. ЖП управление, ТРАНССТРОЙ .май стават повече от две.

Червено бял екип- резервен на Ботев. Аз специално съм ги гледал само срещу Миньор с такъв екип(в Перник)!!!!

Идеята на Кочо Гяуров беше неприемлива и за нас ботевистите!!! От там дойдоха само 2 играчи!!! Тя не е по наше желание!! А при вас е пълно с такива "ИДЕИ" ИМАТЕ ПОНЕ 10 СЛИВАНИЯ и 5 вливания!!! Имате поне 10 имена и незнайно защо не си върнете първото от 1926?????? ТОВА СИ Е ВАША РАБОТА!! МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!! ПРОСТО ЗАЩОТО ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ , та и аз рекох...................да задам.

Като говориш за правопис и за грамотност,ще те помоля съвсем приятелски да пишеш и ти малко по-разбираемо,за да бъде приятно за четене.Чудя се защо след всяко изречение трябва да следват по няколко препинателни знака.Има доста имотикони,които може да използваш вместо да използваш 50 скоби!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 мар 2013 21:34

polit56 написа:

:lol: Идеята била неприемлива....кажи честно.На вашия стадион военните винаги са били в пъти повече,не само за чистене на сняг,а и като публика,под строй.Така че пак прекаляваш с демагогията.Сливанията и вливанията също не са малко - Бай Ганьо,Шипка,Стефан Кираджиев,СК Пловдивски гарнизон,Спартак,Академик,Металик...За имената - повече от десет :

СК Ботевъ - от 191? до 1949 г.;
Ботев при ДНВ (Ботев при Дома на народната войска) - 1949 и 1950 г.;
ДНВ (Дом на народната войска), след присъединяването на "Стефан Кираджиев" и СК на Пловдивския гарнизон [1] - 1950 и 1951 г.;
ДНА (Дом на народната армия) от 1952 до 1955 г.;
СКНА (Спортен клуб на народната армия) - 1956 и 1957 г.;
АСК Ботев (Армейски спортен клуб Ботев) - от 1957 до 1964 г.;
Ботев - от 1964 до 1967 г.;
Тракия - след обединение на Ботев, Спартак (1947 г.) и Академик (1949 г.) - от 1967 до 1972 г.;
АФД Тракия (Армейско физкултурно дружество Тракия) - от 1972 до 1985 г.;
ФК Тракия - от 1985 до 1989 г.;
ФК Ботев - от 1989 досега;

...Та рекох и аз да ти отговоря.Между другото сте играли и в черно-бяло. Ваша си работа.;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 19 мар 2013 21:38

Модератор ЛокоПД написа:
polit56 написа:

:lol: Идеята била неприемлива....кажи честно.На вашия стадион военните винаги са били в пъти повече,не само за чистене на сняг,а и като публика,под строй.Така че пак прекаляваш с демагогията.Сливанията и вливанията също не са малко - Бай Ганьо,Шипка,Стефан Кираджиев,СК Пловдивски гарнизон,Спартак,Академик,Металик...За имената - повече от десет :

СК Ботевъ - от 191? до 1949 г.;
Ботев при ДНВ (Ботев при Дома на народната войска) - 1949 и 1950 г.;
ДНВ (Дом на народната войска), след присъединяването на "Стефан Кираджиев" и СК на Пловдивския гарнизон [1] - 1950 и 1951 г.;
ДНА (Дом на народната армия) от 1952 до 1955 г.;
СКНА (Спортен клуб на народната армия) - 1956 и 1957 г.;
АСК Ботев (Армейски спортен клуб Ботев) - от 1957 до 1964 г.;
Ботев - от 1964 до 1967 г.;
Тракия - след обединение на Ботев, Спартак (1947 г.) и Академик (1949 г.) - от 1967 до 1972 г.;
АФД Тракия (Армейско физкултурно дружество Тракия) - от 1972 до 1985 г.;
ФК Тракия - от 1985 до 1989 г.;
ФК Ботев - от 1989 до 2010г.

...Та рекох и аз да ти отговоря.Между другото сте играли и в черно-бяло. Ваша си работа.;)

Позволих си да те поправя :).Попринцип отбора съществува,но всички се отказаха от него :).

Върни се в “Локо Пловдив”