04.11.2012 - Дербито на Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: 04.11.2012 - Дербито на Пловдив - ПРОГНОЗИ

Мнениеот rado. » 29 окт 2012 00:49

Тази седмица ще е тежка!Очаквам да се проведе яростна жълта пропаганда по медиите!Ние не плащаме на журналистите и затова не се радваме на медиен комфорт.Дано момчетата не обръщат внимание на писаниците и се съсредоточат в подготовката си за дербито!Много ми се иска да не съм прав,ама едва ли...

Потребителски аватар
jia80
Контакти:

Мнениеот jia80 » 29 окт 2012 08:29

само локо 2-1
само локо пловдив

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 окт 2012 09:44

Дано предават мача по някоя телевизия! Ще бъде жалко българският фен да бъде лишен от удоволствието да наблюдава едно такова дерби, според мен - най-интересното в България! На терена не очаквам кой знае колко качествена игра, но съм сигурен, че футболистите ще се раздадат докрай. Ще го направят заради двете най-вярни публики по нашите ширини! Щеше да е добре, ако ръководствата на двата отбора се бяха договорили за равнопоставеност по трибуните, с разпределение на билетите 50/50, като в пролетният мач, Ботев върнат жеста. Тогава и шоуто щеше да е уникално!
Успех! Нека по-добрият победи!
Според мен обаче, бойко равенство - 2:2
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 29 окт 2012 14:06

За мен това е дербито на България, а не на измислените грандове. Прави Ви чест и добрия тон до този момент. Нека победи футбола !

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 29 окт 2012 14:21

Спазвайте добрия тон :) Нека всеки си ходи в сектора! Вие в кафеза, ние в останалите сектори, за да няма съжалили... :idea:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 окт 2012 14:36

2:1 за Локомотив.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 29 окт 2012 15:57

Thurman Murman написа:
wannabe написа:Спазвайте добрия тон :) Нека всеки си ходи в сектора! Вие в кафеза, ние в останалите сектори, за да няма съжалили... :idea:

Аз лично, по всяка вероятност ще съм на "седалките" с 2-3 ваши(единия даже ви е бивше футболистче), така че се пригответе и с тях да се биете :lol:
Иначе ще съм "съжалил" само при определен развой на мача, но се надявам, че това няма да се случи;)

Виж, няма нищо лошо (а и нямаше едно време, когато ходехме заедно по мачовете) да сядаме заедно и да гледаме мача.
Спомни си обаче какво се случи на последното дерби, когато едни хора изядоха шамарите незаслужено. Парадоксът беше, че жената беше някаква роднина (дъщеря или племенница, не си спомням точно) на Димитър Вичев. Та ... на фона на това, което направиха някои от вас, подобни закани как ще дойдете на нашата трибуна звучат преди всичко глупаво. За други възможни последици не искам да говоря, първо, защото не съм привърженик на типа саморазправа, на която станахме свидетели на последното дерби, и второ, щото не искам да не мога да си заведа детето на този мач.

Това, за което можеш да съжаляваш, е че лошият пример отново тръгна от вас.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 29 окт 2012 18:33

Irish stout написа:Виж, няма нищо лошо (а и нямаше едно време, когато ходехме заедно по мачовете) да сядаме заедно и да гледаме мача.
Спомни си обаче какво се случи на последното дерби, когато едни хора изядоха шамарите незаслужено. Парадоксът беше, че жената беше някаква роднина (дъщеря или племенница, не си спомням точно) на Димитър Вичев. Та ... на фона на това, което направиха някои от вас, подобни закани как ще дойдете на нашата трибуна звучат преди всичко глупаво. За други възможни последици не искам да говоря, първо, защото не съм привърженик на типа саморазправа, на която станахме свидетели на последното дерби, и второ, щото не искам да не мога да си заведа детето на този мач.
Това, за което можеш да съжаляваш, е че лошият пример отново тръгна от вас.

Добре де тръгнал лош пример от някой и давай сега всички да му подражаваме. Нали се хвалите най-много с това, че сте различни и не сте като нас? Хайде покажете, че сте европейци за да може после да се хвалите с това или просто само си приказваме.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 окт 2012 18:41

Футбол и подарък на Спортклуб .Перфектния ден Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 29 окт 2012 18:54

Предвид моментното състояние ще стане един леко нервен мач, Локото са на точка място от групата на изпадащите и излизат в мач, който им е фикс идея за сезона...
1:3

Върни се в “Локо Пловдив”