Локомотив Пд – Ботев е истината!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Re: Локомотив Пд – Ботев е истината!

Мнениеот Fridtjof Nansen » 03 ное 2012 14:45

Определено Илиян Радков умее да разсмива. Двамата с Рангел Назърски са клоуните на "7 дни спорт"... :lol: :lol: :lol:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 ное 2012 14:48

Tribune East 1912 написа:Ако се направи едно глобално проучване върху зрителското мнение "Кое е най-голямото дерби - ПЛОВДИВСКОТО или софийското?", аз съм абсолютно убеден, че хората извън софия ще кажат в 90% от отговорите си "ПЛОВДИВСКОТО". Шопското дерби отдавна не предизвиква особен интерес извън София, а дори и в софия, като видиш 15 000 човека на "дербито", ти става ясно за какво иде реч.

А аз съм убеден, че утре Миньор - Левски ще събере повече зрители (общо на стадиона и пред телевизорите) от Локо - Ботев. :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив - СТАТИСТИКА преди дербито

Мнениеот T&T » 03 ное 2012 15:46

s.th.1926 написа:
T&T написа:Нещата са изключително прости - в мачовете на ниво А група предимството е за Локомотив, а общо в официални мачове/А група и купа/ предимството е за Ботев. Няма лошо обаче феновете на двата отбора да си начешат пръстите обвинявайки се едни други в манипулации и измислици.

Хич не са прости нещата. В "статистиката" на джони, не виждам 2 победи на Локомотив например. 1986, 3-1 за Локо. И 2005 2-1 за Локо на вашия стадион. Ако се разровим ще открием и други. Наистина се мъчите да манипулирате, не само собствената си история, но и всичко, което във ваш ущърб. Да поясня, 1-1 в редвното време е равен мач за Еврофутбол. За футболната статистика се гледа крайния резултат: победа или загуба. 3-1 е победа за Локо 1986 г. 2-1 е победа за Локо 2005 г. Май със или без Купата, пак си оставате втория отбор на Пловдив. Вместо да се занимавате с нас, потърсете повече информация, за ранните ви години. Къде е учредителния акт, има ли го, няма ли го. Защо има информация за тези години, унищожена от хората от партийна върхушка в Пловдив, излагаща ви, че 1912 изобщо не е годината ви на създаване. Питайте оня плъх Румен Минков! Той е наясно с всичко!!!

Кое от написаното от мен не е истина? Нищо не може да промени факта, че в общата статистика на официалните мачове/за А група и за купа/ Ботев е с предимство, както и факта, че в статистиката на мачовете от А група предимството е за Локомотив.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 03 ное 2012 15:59

Tommi написа:А аз съм убеден, че утре Миньор - Левски ще събере повече зрители (общо на стадиона и пред телевизорите) от Локо - Ботев. :!:

Ти сигурен ли си, че хората ще предпочетат да гледат пародия пред един истински мач? Откакто си отиде комунизма феновете на набедените за грандове Левски и ЦСКА намаляват не само в София, ами и по малките градове и села, така че утре Локомотив - Ботев ще прикове вниманието на телевизионните зрители и пийпълметрията ясно ще покаже това.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 03 ное 2012 16:55

samocskasamo написа:Във всички европеиски класации за дербита,ЦСКА-Левски е в топ 20,а Ботев и Локо го няма-даже хората не са чували за това дерби в Европа и света.погледнете някъде и гледаемостта по ТВ на двата мача и да видите убедителната преднина на ЦСКА-ЛЕВСКИ.Стига сте говорили глупости вече-на дерби ЦСКА-Левски има над 20 мениджъра от Европа а на ваше няма ни един

Именно, на вашето има търговия, алъш-вериш, на нашето- футбол.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
jia80
Контакти:

Мнениеот jia80 » 03 ное 2012 16:58

Tommi написа:Най-голямото дерби на България е Левски - ЦСКА, всичко друго са празни приказки!

Вашето е просто едно градско дерби. В Пловдив този мач е по-важен от Левски - ЦСКА, но е нелепо да се твърди, че е с национално значение, както е "Вечното дерби".

вземи си лекарства и ги изпий
само локо пловдив

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 03 ное 2012 18:59

Ще е наистина интересен мач ! Късмет и на двата отбора ;)

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 03 ное 2012 19:19

Онова комплексарче с титлите да мълчи.

Локомотив Пловдив - Ботев е най-интересния мач в "А" група. Да, футболистите ни нямат големи качества, но винаги са се раздавали на 100% в тези мачове, нещо, което трудно можем да кажем за софийското дерби.

На трибуните няма какво да коментираме. Всички видяхме колегите в София каква "невероятна" програма имаха, утре е наш ред. Неутралните фенове съм сигурен, че ще забележат разликата, която изобщо няма да е малка.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 03 ное 2012 20:12

искам да ти кажа,4е 4увствата ни са взаимни,и ние не ви оби4аме-мразим ви пове4е от ботев даже,а съм сигурен,4е такива са 4увствата на цяла българия към вас

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 03 ное 2012 20:42

Еми да,и на мен ми се драйфа като се сетя за Алиджан ,дето не сваляше фланелката на цска или за оная снимка с 10-ината гнусни мангали всички с фланелки на цска...Както каза някой по-горе-чувствата са взаймни.
Иначе по темата ... Идва истинският мач.Идва мачът със заряд.Идва мачът,който пали страсти в цял един град,а не този,който го прави тук там из селските кръчми за по 2 часа.Толкова.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Върни се в “Локо Пловдив”