Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tribune East 1912 написа:Ако се направи едно глобално проучване върху зрителското мнение "Кое е най-голямото дерби - ПЛОВДИВСКОТО или софийското?", аз съм абсолютно убеден, че хората извън софия ще кажат в 90% от отговорите си "ПЛОВДИВСКОТО". Шопското дерби отдавна не предизвиква особен интерес извън София, а дори и в софия, като видиш 15 000 човека на "дербито", ти става ясно за какво иде реч.
s.th.1926 написа:T&T написа:Нещата са изключително прости - в мачовете на ниво А група предимството е за Локомотив, а общо в официални мачове/А група и купа/ предимството е за Ботев. Няма лошо обаче феновете на двата отбора да си начешат пръстите обвинявайки се едни други в манипулации и измислици.
Хич не са прости нещата. В "статистиката" на джони, не виждам 2 победи на Локомотив например. 1986, 3-1 за Локо. И 2005 2-1 за Локо на вашия стадион. Ако се разровим ще открием и други. Наистина се мъчите да манипулирате, не само собствената си история, но и всичко, което във ваш ущърб. Да поясня, 1-1 в редвното време е равен мач за Еврофутбол. За футболната статистика се гледа крайния резултат: победа или загуба. 3-1 е победа за Локо 1986 г. 2-1 е победа за Локо 2005 г. Май със или без Купата, пак си оставате втория отбор на Пловдив. Вместо да се занимавате с нас, потърсете повече информация, за ранните ви години. Къде е учредителния акт, има ли го, няма ли го. Защо има информация за тези години, унищожена от хората от партийна върхушка в Пловдив, излагаща ви, че 1912 изобщо не е годината ви на създаване. Питайте оня плъх Румен Минков! Той е наясно с всичко!!!
Tommi написа:А аз съм убеден, че утре Миньор - Левски ще събере повече зрители (общо на стадиона и пред телевизорите) от Локо - Ботев.
samocskasamo написа:Във всички европеиски класации за дербита,ЦСКА-Левски е в топ 20,а Ботев и Локо го няма-даже хората не са чували за това дерби в Европа и света.погледнете някъде и гледаемостта по ТВ на двата мача и да видите убедителната преднина на ЦСКА-ЛЕВСКИ.Стига сте говорили глупости вече-на дерби ЦСКА-Левски има над 20 мениджъра от Европа а на ваше няма ни един
Tommi написа:Най-голямото дерби на България е Левски - ЦСКА, всичко друго са празни приказки!
Вашето е просто едно градско дерби. В Пловдив този мач е по-важен от Левски - ЦСКА, но е нелепо да се твърди, че е с национално значение, както е "Вечното дерби".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта