Контроли лято 2012
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пд - : -Ягодина
те и го смениха бразилеца сега, заедно с цялото нападение, да видим младите какво ще направят
B-1912 написа:те и го смениха бразилеца сега, заедно с цялото нападение, да видим младите какво ще направят
Общо взето без никва селекция това е нямаме друго
- publicimage
- Контакти:
fire, къде видя да ви плюе някой.
Аз например, си следя контролата, както казах по-горе, от чисто разтоварващ аспект. Б-1912 и той...
Параноясвате излишно.
Аз например, си следя контролата, както казах по-горе, от чисто разтоварващ аспект. Б-1912 и той...
Параноясвате излишно.
Жалко,че не можем да гледаме,ама от коментарите на живо,ми се вижда,че сме се държали добре през първото полувреме!За 10 дни подготовка си мисля,че е добре,аз вярвам в Кокала!
rado. написа:Жалко,че не можем да гледаме,ама от коментарите на живо,ми се вижда,че сме се държали добре през първото полувреме!За 10 дни подготовка си мисля,че е добре,аз вярвам в Кокала!
Имай на предвид че нямаме, никва селекция до момента даже напротив напуснаха ни основни играчи.
Златински стреля от границата на наказателното поле, след което топката тупна коварно, но Настич успя да закове топката на гол линията.
publicimage написа:fire, къде видя да ви плюе някой.
Параноясвате излишно.
Следите и чакате да падат голове, за да обясните как сме играели тото

Локото ги нагъна последните минути, 3 поредни корнера и няколко опасни удара
bianchi написа:rado. написа:Жалко,че не можем да гледаме,ама от коментарите на живо,ми се вижда,че сме се държали добре през първото полувреме!За 10 дни подготовка си мисля,че е добре,аз вярвам в Кокала!
Имай на предвид че нямаме, никва селекция до момента даже напротив напуснаха ни основни играчи.
Стига с тИя глупости за напуснали!Кои са тея основните,дето са ни напуснали

Последна промяна от rado. на 27 юни 2012 12:43, променено общо 1 път.
Нека хората от Ботев да си следят контролата. Няма нищо лошо в това, естествено без заядливи коментари.