Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

s.th.1926

Re: Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Мнениеот s.th.1926 » 30 апр 2012 10:05

Най-нормалният и логичен резултат е 2,3-1 за Локомотив. След вчерашната постановка на БФС, обаче тази прогноза няма да се сбъдне. ЦСКА ще станат шампион, но трябваше да помогнат и на Левски, да участва в Европа. Че Стойчо е страхлива мишка е ясно. Но такъв е и Ди Матео, както са кръстили Ясен... Да почнеш да правиш смени в 86 минута и вместо да оставиш Карачанаков и да извадиш един от 3-та опорни халфове, за мен е необяснимо. Ако Крачунов имаше неблагоразумието да вкара гол на прехваления син капитан, щяхме да гледаме "драма" и пак победа на сините.... Жив т....к са, ама да играят в Европа. И после искаме и читави и сериозни хора да си харчат парите за футбол? И как да няма тото, като почтените начини за печалба, участия в Европа, са запазени за 2 отборчета със затихващи функции, но с многобройна фенска маса по села и паланки?
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 апр 2012 10:07

Надявам се да стане хубав мач между два от най-стойностните отбори в първенството. Определено смятам, че това НЕ Е мачът на сезона, както за „Локо”, така и за „Левски”. Локомотивци имат много по-важен мач за Купата, докато програмата на „Левски” до края на първенството е доста по-лека, отколкото тази на прекия конкурент за ЛЕ - „Черноморец”, който със сигурност ще сбърка някъде. ;) Прогноза за резултата: 2Х1. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 апр 2012 10:21

Captain Stottlemeyer написа:Надявам се да стане хубав мач между два от най-стойностните отбори в първенството. Определено смятам, че това НЕ Е мачът на сезона, както за „Локо”, така и за „Левски”. Локомотивци имат много по-важен мач за Купата, докато програмата на „Левски” до края на първенството е доста по-лека, отколкото тази на прекия конкурент за ЛЕ - „Черноморец”, който със сигурност ще сбърка някъде. ;) Прогноза за резултата: 2Х1. :)

Вземеш да познаеш с тази прогноза 8-)
Пълно естадио и много настроение по трибуните! За краен резултат, София пак ще сведе глава пред Пловдив ;)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 30 апр 2012 10:23

Този мач е много далеч още, но гледам темата се е разгорещила от рано.
Левски е възможно най-неудобния ни съперник...играем много трудно и неуспешно срещу тях, освен това става въпрос за софийски отбор, с лоби в БФС и СК.
Вчера спукаха червения балон и на Лаута ще излезнат с още по-голямо самочувствие, а и като се има предвид, че ги изхвърлихме от турнира за купата срещу нас ще са още по-озлобени и надъхани.
Пряк конкурент са ни за челната тройка и мачът се явява като рубикон и за двата отбора.За купата НЕ успя дори и съдийската бригада да ги спаси, но за този мач ще са взели мерки и едва ли ще допуснат издънка срещу нас.
От друга страна пък е редно да се вземе предивд, колко силен и безпощаден домакин е Локомотив на Лаута.У дома победихме много по-силни отбори от Левски - Лудогорец, Черноморец, справихме се с лекота срещу Славия и т.н.
На шопските фенове само мога да им кажа, че този Локомотив НЕ е същия :!: Ние страшно много израстнахме като отбор, колектив, игра и манталитет...а и физически вече не отстъпваме на отборите от първата четворка.
Така, че, шопи нищо НЕ е както преди :!: Последния шампион с вас, когото изгонихте като кирлив котак също ще е амбициран да ви победи, така че кротнете се малко.Да не стане като Лудогорец, който кацнаха, биха веднъж центъра и си тръгнаха.Вие да не сте Барселона, но не се учудвам де-такова нагло самочувствие си е характерно за вас шопите...от Витошка по-високо НЕмало. :!:
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 апр 2012 11:04

Ванко_Ултраса написа:Този мач е много далеч още, но гледам темата се е разгорещила от рано.....

И ти не помагаш много с твоя пост, за да бъде охладена. :roll: Не знам дали разбираш значението на термина "шопи", но ако се опитваш по този начин да засегнеш по някакъв начин жителите на София, не си познал. Всъщност, понастоящем по-малко от 10 % от столичани са кореняци софиянци - всички останали са пришълци от провинцията (колкото и да не харесват някои тази дума), в т.ч. и от Пловдив. ;)
А за мача - ще видим. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. :)
[offtopic]И аз съм роден в Пловдив, но от 1958 г. живея в София. Съпругата ми и половината ми рода и приятели също са от Пловдив.[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 апр 2012 12:13

wannabe написа:
Captain Stottlemeyer написа:Надявам се да стане хубав мач между два от най-стойностните отбори в първенството. Определено смятам, че това НЕ Е мачът на сезона, както за „Локо”, така и за „Левски”. Локомотивци имат много по-важен мач за Купата, докато програмата на „Левски” до края на първенството е доста по-лека, отколкото тази на прекия конкурент за ЛЕ - „Черноморец”, който със сигурност ще сбърка някъде. ;) Прогноза за резултата: 2Х1. :)

Вземеш да познаеш с тази прогноза 8-) ....

Аз винаги познавам, даже има издадена съдебна заповед, която ми забранява да се доближавам на по-малко от 10 метра от букмейкърски пунктове. :lol:
Все пак съм сложил двойката отпред заради статистиката:
Мачове за първенство - "А" РФГ в Пловдив - 51,
- "Левски" - 24 победи,
- "Локо" - 10 победи,
- равни мачове - 17,
- голова разлика - 83:51 в полза на "Левски". ;)

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 30 апр 2012 12:41

Заради този "бисер" ли се регистрира вчера във форума, "гражданино"!? :lol: Викаш друго си е, любимият ти отбор да е създаден преди десетина години от някаква мутра на базата на "Велбъжд" - Кюстендил, а половината от неговите фенове да са "граждани" на Столипиново...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Огнянов, марияне, "българино"! Или ти си другия кюмюр, Балтанов. И той като теб е роден и израсъл в Норвегия. Недей дрънкай щуротии за Столюпеново, да не взема да ти вадя снимки на руси и синеоки фенове на Левски от Факултето... Мутрата от Кистендил беше и ваш спонсор. И гордо играехте с фланелки с лъв на гърдите. И преди да обиждаш другите, погледни твоя клуб. Батков-агент на ДС. Оная мишка бившия директор на НДК и мъжелюбеца Г. Марков и те са доносници. Де да бяха само те.

Защо се засягаш? Нима Локо има фенове в Карлово, Разлог, Враца, Асеновград и т.н.? На "Лаута" се питаме, от кой квартал си? На "дербито" вчера сте се питали: Откъде си? Софиянците левскари ги видяхме на мача със Славия. Славистите бяха с пъти повече от тях. Иначе сега от сателита, ментето с 100 годишна история от Подбалкана, като ви дадат голямата им звИзда от Тошко Неделев, ще имате вече фенове и в Белозем.

Спокойно, ще си вземете точките... Бат Бойко е намекнал на Коко... За нас е важна купата. Лошото е, че не само, че ще играем с/у 14, ами с/у нас ще се впрегнат усилията на три клуба с Л. Твойто клубче, онова на ГГ и на Думусчиев, който осъзна, че трупата на Петев е далеч от истината. Радвай се сега на вчерашната пародия и чети бутафорните глупости на чорбарите за съдията. Който си беше перфектен вчера. Боби и Бойко, пак ви оправиха....
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 апр 2012 13:58

Captain Stottlemeyer написа:
wannabe написа:

Вземеш да познаеш с тази прогноза 8-) ....

Аз винаги познавам, даже има издадена съдебна заповед, която ми забранява да се доближавам на по-малко от 10 метра от букмейкърски пунктове. :lol:
Все пак съм сложил двойката отпред заради статистиката:
Мачове за първенство - "А" РФГ в Пловдив - 51,
- "Левски" - 24 победи,
- "Локо" - 10 победи,
- равни мачове - 17,
- голова разлика - 83:51 в полза на "Левски". ;)

Голяма част от статистиката е направена от постиженията на хора, които вече не са на този свят! (за огромно съжаление на днешния фен) :idea:
Настрана от това, ти си се подготвил за победа на гостите, аз за победа на Пловдив ;) и все пак ние ще победиме 8-)
ПС дано да мачО да не е 1 на мъка за едните! Нещо 2-1, 3-2, 4-3 8-)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 апр 2012 14:09

wannabe написа:......Голяма част от статистиката е направена от постиженията на хора, които вече не са на този свят! (за огромно съжаление на днешния фен) :idea:
Настрана от това, ти си се подготвил за победа на гостите, аз за победа на Пловдив ;) и все пак ние ще победиме 8-)
ПС дано да мачО да не е 1 на мъка за едните! Нещо 2-1, 3-2, 4-3 8-)

Да, до голяма степен си прав, особено за хората, които не са вече на този свят. Това го казвам с най-искрено уважение. Внасям и корекция - последните 10 мача за първенство на "А" РФГ в Пловдив (считано от 21.04.2002 г.) ;) :
- "Левски" - 5 победи,
- "Локо" - 3 победи,
- равни мачове - 2.
http://levskisofia.info/others.php?tour=1004&team=120
А за мача съм съгласен да има повече голове, нещо като 1-2, 2-3, 3-4... :)

Върни се в “Локо Пловдив”