Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози
Най-нормалният и логичен резултат е 2,3-1 за Локомотив. След вчерашната постановка на БФС, обаче тази прогноза няма да се сбъдне. ЦСКА ще станат шампион, но трябваше да помогнат и на Левски, да участва в Европа. Че Стойчо е страхлива мишка е ясно. Но такъв е и Ди Матео, както са кръстили Ясен... Да почнеш да правиш смени в 86 минута и вместо да оставиш Карачанаков и да извадиш един от 3-та опорни халфове, за мен е необяснимо. Ако Крачунов имаше неблагоразумието да вкара гол на прехваления син капитан, щяхме да гледаме "драма" и пак победа на сините.... Жив т....к са, ама да играят в Европа. И после искаме и читави и сериозни хора да си харчат парите за футбол? И как да няма тото, като почтените начини за печалба, участия в Европа, са запазени за 2 отборчета със затихващи функции, но с многобройна фенска маса по села и паланки?
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
- Captain Stottlemeyer
Надявам се да стане хубав мач между два от най-стойностните отбори в първенството. Определено смятам, че това НЕ Е мачът на сезона, както за „Локо”, така и за „Левски”. Локомотивци имат много по-важен мач за Купата, докато програмата на „Левски” до края на първенството е доста по-лека, отколкото тази на прекия конкурент за ЛЕ - „Черноморец”, който със сигурност ще сбърка някъде.
Прогноза за резултата: 2Х1. 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Надявам се да стане хубав мач между два от най-стойностните отбори в първенството. Определено смятам, че това НЕ Е мачът на сезона, както за „Локо”, така и за „Левски”. Локомотивци имат много по-важен мач за Купата, докато програмата на „Левски” до края на първенството е доста по-лека, отколкото тази на прекия конкурент за ЛЕ - „Черноморец”, който със сигурност ще сбърка някъде.Прогноза за резултата: 2Х1.
Вземеш да познаеш с тази прогноза
Пълно естадио и много настроение по трибуните! За краен резултат, София пак ще сведе глава пред Пловдив
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Този мач е много далеч още, но гледам темата се е разгорещила от рано.
Левски е възможно най-неудобния ни съперник...играем много трудно и неуспешно срещу тях, освен това става въпрос за софийски отбор, с лоби в БФС и СК.
Вчера спукаха червения балон и на Лаута ще излезнат с още по-голямо самочувствие, а и като се има предвид, че ги изхвърлихме от турнира за купата срещу нас ще са още по-озлобени и надъхани.
Пряк конкурент са ни за челната тройка и мачът се явява като рубикон и за двата отбора.За купата НЕ успя дори и съдийската бригада да ги спаси, но за този мач ще са взели мерки и едва ли ще допуснат издънка срещу нас.
От друга страна пък е редно да се вземе предивд, колко силен и безпощаден домакин е Локомотив на Лаута.У дома победихме много по-силни отбори от Левски - Лудогорец, Черноморец, справихме се с лекота срещу Славия и т.н.
На шопските фенове само мога да им кажа, че този Локомотив НЕ е същия
Ние страшно много израстнахме като отбор, колектив, игра и манталитет...а и физически вече не отстъпваме на отборите от първата четворка.
Така, че, шопи нищо НЕ е както преди
Последния шампион с вас, когото изгонихте като кирлив котак също ще е амбициран да ви победи, така че кротнете се малко.Да не стане като Лудогорец, който кацнаха, биха веднъж центъра и си тръгнаха.Вие да не сте Барселона, но не се учудвам де-такова нагло самочувствие си е характерно за вас шопите...от Витошка по-високо НЕмало. 
Левски е възможно най-неудобния ни съперник...играем много трудно и неуспешно срещу тях, освен това става въпрос за софийски отбор, с лоби в БФС и СК.
Вчера спукаха червения балон и на Лаута ще излезнат с още по-голямо самочувствие, а и като се има предвид, че ги изхвърлихме от турнира за купата срещу нас ще са още по-озлобени и надъхани.
Пряк конкурент са ни за челната тройка и мачът се явява като рубикон и за двата отбора.За купата НЕ успя дори и съдийската бригада да ги спаси, но за този мач ще са взели мерки и едва ли ще допуснат издънка срещу нас.
От друга страна пък е редно да се вземе предивд, колко силен и безпощаден домакин е Локомотив на Лаута.У дома победихме много по-силни отбори от Левски - Лудогорец, Черноморец, справихме се с лекота срещу Славия и т.н.
На шопските фенове само мога да им кажа, че този Локомотив НЕ е същия
Така, че, шопи нищо НЕ е както преди

- Captain Stottlemeyer
Ванко_Ултраса написа:Този мач е много далеч още, но гледам темата се е разгорещила от рано.....
И ти не помагаш много с твоя пост, за да бъде охладена.
А за мача - ще видим. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш.
[offtopic]И аз съм роден в Пловдив, но от 1958 г. живея в София. Съпругата ми и половината ми рода и приятели също са от Пловдив.[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
- Captain Stottlemeyer
wannabe написа:Captain Stottlemeyer написа:Надявам се да стане хубав мач между два от най-стойностните отбори в първенството. Определено смятам, че това НЕ Е мачът на сезона, както за „Локо”, така и за „Левски”. Локомотивци имат много по-важен мач за Купата, докато програмата на „Левски” до края на първенството е доста по-лека, отколкото тази на прекия конкурент за ЛЕ - „Черноморец”, който със сигурност ще сбърка някъде.Прогноза за резултата: 2Х1.
Вземеш да познаеш с тази прогноза....
Аз винаги познавам, даже има издадена съдебна заповед, която ми забранява да се доближавам на по-малко от 10 метра от букмейкърски пунктове.
Все пак съм сложил двойката отпред заради статистиката:
Мачове за първенство - "А" РФГ в Пловдив - 51,
- "Левски" - 24 победи,
- "Локо" - 10 победи,
- равни мачове - 17,
- голова разлика - 83:51 в полза на "Левски".
Заради този "бисер" ли се регистрира вчера във форума, "гражданино"!?
Викаш друго си е, любимият ти отбор да е създаден преди десетина години от някаква мутра на базата на "Велбъжд" - Кюстендил, а половината от неговите фенове да са "граждани" на Столипиново...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Огнянов, марияне, "българино"! Или ти си другия кюмюр, Балтанов. И той като теб е роден и израсъл в Норвегия. Недей дрънкай щуротии за Столюпеново, да не взема да ти вадя снимки на руси и синеоки фенове на Левски от Факултето... Мутрата от Кистендил беше и ваш спонсор. И гордо играехте с фланелки с лъв на гърдите. И преди да обиждаш другите, погледни твоя клуб. Батков-агент на ДС. Оная мишка бившия директор на НДК и мъжелюбеца Г. Марков и те са доносници. Де да бяха само те.
Защо се засягаш? Нима Локо има фенове в Карлово, Разлог, Враца, Асеновград и т.н.? На "Лаута" се питаме, от кой квартал си? На "дербито" вчера сте се питали: Откъде си? Софиянците левскари ги видяхме на мача със Славия. Славистите бяха с пъти повече от тях. Иначе сега от сателита, ментето с 100 годишна история от Подбалкана, като ви дадат голямата им звИзда от Тошко Неделев, ще имате вече фенове и в Белозем.
Спокойно, ще си вземете точките... Бат Бойко е намекнал на Коко... За нас е важна купата. Лошото е, че не само, че ще играем с/у 14, ами с/у нас ще се впрегнат усилията на три клуба с Л. Твойто клубче, онова на ГГ и на Думусчиев, който осъзна, че трупата на Петев е далеч от истината. Радвай се сега на вчерашната пародия и чети бутафорните глупости на чорбарите за съдията. Който си беше перфектен вчера. Боби и Бойко, пак ви оправиха....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Огнянов, марияне, "българино"! Или ти си другия кюмюр, Балтанов. И той като теб е роден и израсъл в Норвегия. Недей дрънкай щуротии за Столюпеново, да не взема да ти вадя снимки на руси и синеоки фенове на Левски от Факултето... Мутрата от Кистендил беше и ваш спонсор. И гордо играехте с фланелки с лъв на гърдите. И преди да обиждаш другите, погледни твоя клуб. Батков-агент на ДС. Оная мишка бившия директор на НДК и мъжелюбеца Г. Марков и те са доносници. Де да бяха само те.
Защо се засягаш? Нима Локо има фенове в Карлово, Разлог, Враца, Асеновград и т.н.? На "Лаута" се питаме, от кой квартал си? На "дербито" вчера сте се питали: Откъде си? Софиянците левскари ги видяхме на мача със Славия. Славистите бяха с пъти повече от тях. Иначе сега от сателита, ментето с 100 годишна история от Подбалкана, като ви дадат голямата им звИзда от Тошко Неделев, ще имате вече фенове и в Белозем.
Спокойно, ще си вземете точките... Бат Бойко е намекнал на Коко... За нас е важна купата. Лошото е, че не само, че ще играем с/у 14, ами с/у нас ще се впрегнат усилията на три клуба с Л. Твойто клубче, онова на ГГ и на Думусчиев, който осъзна, че трупата на Петев е далеч от истината. Радвай се сега на вчерашната пародия и чети бутафорните глупости на чорбарите за съдията. Който си беше перфектен вчера. Боби и Бойко, пак ви оправиха....
Тате, как се пише любов?
Captain Stottlemeyer написа:wannabe написа:Captain Stottlemeyer написа:Надявам се да стане хубав мач между два от най-стойностните отбори в първенството. Определено смятам, че това НЕ Е мачът на сезона, както за „Локо”, така и за „Левски”. Локомотивци имат много по-важен мач за Купата, докато програмата на „Левски” до края на първенството е доста по-лека, отколкото тази на прекия конкурент за ЛЕ - „Черноморец”, който със сигурност ще сбърка някъде.Прогноза за резултата: 2Х1.
Вземеш да познаеш с тази прогноза....
Аз винаги познавам, даже има издадена съдебна заповед, която ми забранява да се доближавам на по-малко от 10 метра от букмейкърски пунктове.![]()
Все пак съм сложил двойката отпред заради статистиката:
Мачове за първенство - "А" РФГ в Пловдив - 51,
- "Левски" - 24 победи,
- "Локо" - 10 победи,
- равни мачове - 17,
- голова разлика - 83:51 в полза на "Левски".
Голяма част от статистиката е направена от постиженията на хора, които вече не са на този свят! (за огромно съжаление на днешния фен)
Настрана от това, ти си се подготвил за победа на гостите, аз за победа на Пловдив
ПС дано да мачО да не е 1 на мъка за едните! Нещо 2-1, 3-2, 4-3
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
- Captain Stottlemeyer
wannabe написа:......Голяма част от статистиката е направена от постиженията на хора, които вече не са на този свят! (за огромно съжаление на днешния фен)![]()
Настрана от това, ти си се подготвил за победа на гостите, аз за победа на Пловдиви все пак ние ще победиме
![]()
ПС дано да мачО да не е 1 на мъка за едните! Нещо 2-1, 3-2, 4-3
Да, до голяма степен си прав, особено за хората, които не са вече на този свят. Това го казвам с най-искрено уважение. Внасям и корекция - последните 10 мача за първенство на "А" РФГ в Пловдив (считано от 21.04.2002 г.)
- "Левски" - 5 победи,
- "Локо" - 3 победи,
- равни мачове - 2.
http://levskisofia.info/others.php?tour=1004&team=120
А за мача съм съгласен да има повече голове, нещо като 1-2, 2-3, 3-4...