За мача 2:0 за Литекс

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
roskata21 написа:Това тема за прогнози ли е или за оправдания![]()
Irish stout написа:roskata21 написа:Това тема за прогнози ли е или за оправдания![]()
Факт, е че Гришката в такива мачове обича да се застрахова. Друг е въпросът, че с тренер като Стоичков застраховането му трябва да е много сериозно, ама мнооооого.
При равна свирка, мачът е 50:50. Няма какво да се лъжем.Обигран отбор сте, но имате малшанса Ицката да ви е треньор. Плюс това, в турнирите всичко е възможно. Аз предпочитам ние да тръгнем от позицията на аутсайдер - така разочарованите ще са повече и ще ги е повече яд. Те си знаят кои са.
Dundy написа:Не се обиждам, би трябвало за теб да е обида. Отбелязвам колко ви е багажа, нали има правила за изписване с правилните имена? Или само за отделни хора важат?Пловдив1926 написа:Обиди се, че нарекох отбора ти с името на ГРАДА вместо с името на ФИРМА ЗА СОКОВЕ ЛИ? Доста странно. Извинявай, не беше определено това целта на мнението ми.
Ако пишеш без пристрастия и капаци - отбора ОТ ЛОВЕЧ, или потърси има и други заместващи
roskata21 написа:Irish stout написа:roskata21 написа:Това тема за прогнози ли е или за оправдания![]()
Факт, е че Гришката в такива мачове обича да се застрахова. Друг е въпросът, че с тренер като Стоичков застраховането му трябва да е много сериозно, ама мнооооого.
При равна свирка, мачът е 50:50. Няма какво да се лъжем.Обигран отбор сте, но имате малшанса Ицката да ви е треньор. Плюс това, в турнирите всичко е възможно. Аз предпочитам ние да тръгнем от позицията на аутсайдер - така разочарованите ще са повече и ще ги е повече яд. Те си знаят кои са.
Аз незнам кога Локомотив е идвал в Ловеч като фаворит, а още повече че немога да си спомня кога им е последната победа в тук. Както знаем Локомотив са един добър отбор но само на Лаута, минат ли табелката за Пловдив и вече са загубили мача.
roskata21 написа:Аз незнам кога Локомотив е идвал в Ловеч като фаворит, а още повече че немога да си спомня кога им е последната победа в тук. Както знаем Локомотив са един добър отбор но само на Лаута, минат ли табелката за Пловдив и вече са загубили мача.
roskata21 написа:Това тема за прогнози ли е или за оправдания![]()
B3ATS написа:За мен е изключително тъпо и нечестно , на такъв напреднал етап от турнира , единият отбор да има домакинско предимство. Та този мач решава , кой от двата отбора ще играят на финал. Трябва полуфиналите да се играят или на неутрален терен , или да са в 2 мача (домакин / гост).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта