Локо Пд, Пловдив Рам, твърдят се неща, когато се знаят!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ангел Ангелов
Контакти:

Re: Локо Пд, Пловдив Рам, твърдят се неща, когато се знаят!

Мнениеот Ангел Ангелов » 04 фев 2009 11:03

Нека обясня ситуацията, защото гледам, че не ясна.

Тук е форум на Локомотив Пловдив. В него идва потребител с псевдоним „slavia_ferever” и публикува текст, свързан изцяло с историята на Ботев Пловдив и писан от ботевист (макар и анонимен).

След това във форума на Локомотив Пловдив идват потребители с ботевистки псевдоними. Те обаче изцяло пренебрегват текста, касаещ техния собствен клуб, а започват да обясняват какъв точно клуб е Локомотив Пловдив.

Смятам, че ситуацията е комична.
Ами да я направим по-сериозна тогава. Тази тема е пусната заради един текст, касаещ изцяло историята на Ботев Пловдив. Нека тогава го коментираме – нали за това е тази тема?

Аз казвам, че в текста има огромни грешки – издаващи или огромно невежество, или пък откровена лъжа.
Понеже никой от ботевистите тук няма представа за тези грешки (поради незнание) – то няма и как да ги защитава. Нито пък може да носи отговорност вместо автора на онзи текст.

Единственият доблестен начин е авторът на текста да излезе от анонимност и да каже: „Да, аз го писах това, заставам зад думите си. Това, което съм написал, е чистата истина и мога да го докажа.”

Не вярвам да стане, защото, пак казвам, текстът е пълен с крещящи грешки – даже срамни. Но пък, ако авторът-ботевист намери смелост да защити публично своите собствени писания за своя собствен клуб – то винаги има шанса да излезе от анонимност и го направи. С удоволствие ще бъда там.

Толкова по тази тема от мен. Те не е пусната с цел да се дискутира въпросния ботевистки текст. Тя е пусната поради някакви други мотиви.

П.С. „На изпроводяк” – да покажа само две от многото лъжи в горния текст. Твърди се, че Крум Янев бил „рожба на ботевистката школа”. Това е лъжа.
Крум Иванов Янев е роден през 1929г. Започва да тренира футбол в Левски Пловдив, дори играе в мъжкия отбор, когато е 18 годишен. След това преминава в Славия Пловдив – там играе до края на 1949г., когато е изпратен да отбие военнаат служба в ДНВ Пловдив.
Две години по-късно става играч на ЦДНА София.

Крум Янев е жив и здрав човекът. Нека някой го намери и го попита на кой точно клуб е юноша.
Аз пък ще публикувам една вестникарска изрезка. Тя е от пловдивския „Отечествен глас” – 26 октомври 1947г. Там се вижда името на 18-годишния Крум Янев и на кой клуб е състезател.
Изображение

В горния текст се твърди още, че и Иван Сотиров (Албанеца) бил „рожба на ботевистката школа”. Това също е лъжа. Иван Сотиров е юноша на Спартак Пловдив и още 19 годишен записва мачове за мъжкия отбор в „А” РФГ.
След това е изпратен да отбие военна служба в СКНА Пловдив, където и остава като състезател.
Иван Сотиров също е жив и здрав - нека някой го намери и го попита на кой клуб е бил юноша...

Тук публикувам състава на Спартак Пловдив за сезон 1954г. Източникът е „Футболен алманах”, издаден преди началото на сезон 1954г.
Изображение

Потребителски аватар
ktulu

Мнениеот ktulu » 04 фев 2009 11:26

Недуразумението, наречено Локомотив е тръгнало да се меси в чуждото минало, при положение че не знае собственото си и умува чия история и традиции да присвои - на ЖСК ли, на Спортклуб ли....? Я за по-лесно я карайте с Велбъжд, така поне грешки няма да има.
http://vbox7.com/play:a1576ca3

Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 фев 2009 11:30

Ангел Ангелов
Тази тема е пусната заради един текст, касаещ изцяло историята на Ботев Пловдив. Нека тогава го коментираме – нали за това е тази тема?

То този текст не касае само историята на Ботев Пловдив, ами иска и да каже, че видите ли имало някакво такова нещо като АНТИБОТЕВИЗЪМ!!!! Много ми е интересно да се покаже КАКВО ТОЧНО ПРЕДСТАВЛЯВА АНТИБОТЕВИЗМА, 'щото от това "нещо" никак не става ясно?!! И после ние сме се вземали насеризоно!!!
Изображение

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 04 фев 2009 12:03

slavia_forever написа:Знаеш, че те уважавам, но повярвай, за мен твърдението ти, не отговаря на истината. Такива негови постове ще ти копирам, доказващи безсилие, аругантност и неграмотност, ако имаш желание. Респективно ще те помоля, да ми докажеш какъв "пич" е, с конкретни негови, стойностни постове. От изброените смятам, че Гуги е единствения от тях, за мен понякога с разумни постове, въпреки че и той, има своите негативни изяви.

Намерил кой да дава акъли. Ти си за БАН откакто си се регнал, мушмул такъв.

Потребителски аватар
North side Boy

Мнениеот North side Boy » 04 фев 2009 12:05

Време е Forevar4eto да бъде изритано!
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 фев 2009 12:13

North side Boy
Време е Forevar4eto да бъде изритано!

И как да стане това? Ще се появи с друг ник... или друг като него!!!
То си е до човек майна!!! Докато сам не разбере в какви АБСУРДНИ ситуации САМ се забърква в този форум нищо неможе да го спре да продължи!!!
Аз така си мисля поне!!!
Изображение

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 04 фев 2009 12:45

Абе не му обръщайте внимание, и да видите как ще си затрае :) Като влезне един-два пъти и види, че никой не му е отговорил и ще си се върне в дупката. Ама така му правите кефа, чувства се важен, че разбираш ли темата му става 30 страници и си вика "Еййй жегнах ги тея буфери !" :) Не му обръщайте внимание и ще отмине като януарски грип и няма да ви тормози :)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 фев 2009 12:48

hypodil написа:
slavia_forever написа:Знаеш, че те уважавам, но повярвай, за мен твърдението ти, не отговаря на истината. Такива негови постове ще ти копирам, доказващи безсилие, аругантност и неграмотност, ако имаш желание. Респективно ще те помоля, да ми докажеш какъв "пич" е, с конкретни негови, стойностни постове. От изброените смятам, че Гуги е единствения от тях, за мен понякога с разумни постове, въпреки че и той, има своите негативни изяви.

Намерил кой да дава акъли. Ти си за БАН откакто си се регнал, мушмул такъв.

Точно ти ли го казваш това, интелекте?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 04 фев 2009 13:19

Аз веднъж вече го казах към този субект "славист" 0/нула/ внимание да си пише и да си отговаря сам и без това е с няколко ника и ще може да имитира някакъв интерес към неговите "гениални"темички.Но ако никой от реалните фенове на Локомотив не му обръщат внимание ще се пръсне от яд комплексарчето.Само едно ми е интересно Славист фен който няма нищо общо със Ботев а такова доста голямо нещо е пуснал,а и на всичкото отгоре и със доста неверни неща но да се оправя сам със своята "велика творба"Ако обаче има достойнство да излезе веднъж за винаги като мъж и да каже признавам си не съм никакъв славист аз съм си Ботевист.Поради что се срамиш да се наречеш канар?

niko1

Мнениеот niko1 » 04 фев 2009 13:46

fc_maritza_1921_pld написа:Аз веднъж вече го казах към този субект "славист" 0/нула/ внимание да си пише и да си отговаря сам и без това е с няколко ника и ще може да имитира някакъв интерес към неговите "гениални"темички.Но ако никой от реалните фенове на Локомотив не му обръщат внимание ще се пръсне от яд комплексарчето.Само едно ми е интересно Славист фен който няма нищо общо със Ботев а такова доста голямо нещо е пуснал,а и на всичкото отгоре и със доста неверни неща но да се оправя сам със своята "велика творба"Ако обаче има достойнство да излезе веднъж за винаги като мъж и да каже признавам си не съм никакъв славист аз съм си Ботевист.Поради что се срамиш да се наречеш канар?

Прав си , но като видиш повечето постове тук на представители на жълтите е ясно защо го е срам...

Върни се в “Локо Пловдив”