Локомотив Пловдив: Най-посещавания отбор в Европа и света?!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Plovdiv

Re: Локомотив Пловдив: Най-посещавания отбор в Европа и света?!

Мнениеот Plovdiv » 02 фев 2009 16:21

Владая не е в софия селянче.
История на Локомотив Пловдив | Родословно дърво на Локо Пд | Локо Пловдив - Герб | Екипът през годините
Изображение

Потребителски аватар
ktulu

Мнениеот ktulu » 02 фев 2009 16:23

[quoteА ти очевидно не можеш да четеш Знам, кофти ви е, че всичко е документирано и нагледно описано в един сайт. Сори, ама не можете да спрете гората да се разлиства ][/quote]

Уффф, за какво да ви завиждам бе майна? Че публиката ви е по-многобройна от нашата ли? Недей да приказваш фантасмагории. Ако беше вярно сигурно щях да завиждам, а понеже не е, просто се развеселявам :D
http://vbox7.com/play:a1576ca3

Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY

botev champion

Мнениеот botev champion » 02 фев 2009 16:24

Виж какво творение носещо ника хиподил не се прави на инспектор Стрезов,а се постарай да пишеш малко по-смислени неща и с по-малко злоба в тях.

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 02 фев 2009 16:32

botev champion написа:а се постарай да пишеш малко по-смислени неща и с по-малко злоба в тях.

Леле леле леле, от чия клавиатура излиза този пост :mrgreen: :lol:

botev champion

Мнениеот botev champion » 02 фев 2009 16:34

hypodil написа:
botev champion написа:а се постарай да пишеш малко по-смислени неща и с по-малко злоба в тях.

Леле леле леле, от чия клавиатура излиза този пост :mrgreen: :lol:

Не е от твоята.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 фев 2009 16:37

ktulu
plovdivram, човек пак говорим нещо на различни езици. Явно ти не си прочел както трябва началото на темата. Там става въпрос за статистика от 2000г. до сега, а ти ми даваш "източници" за 80-те.

Ами ktulu,
защо точно от 2000 година насам искаш статистика? За да ми даваш някакви такива статистически данни като тази 'дето я е постнал slaviq_forever ли? Какво е това football24.bg? Можеш ли да ми кажеш!!! Защото съм сигурен, че ако се разровя ще открия ОГРОМНИ разлики в посещаемостта на мачовете на който и да е отбор, когато говорим за РАЗЛИЧНИ ИЗТОЧНИЦИ... Много ми е интересно как при ВИДИМО една и съща посещаемост почти всеки мач се пишат ТОЛКОВА ФРАПИРАЩО РАЗЛИЧНИ ЦИФРИ... т.е. тази СТАТИСТИКА не виждам как може да бъде миродавна след като ОБСТАНОВКАТА ст. "Христо Ботев" с нищо не се различава от тази на "Лаута", обаче според вас излиза, че всъщност не е така... Айде ПОКАЖИ ми с какво ст. "Христо Ботев" е по-различен като АТМОСФЕРА ПО ТРИБУНИТЕ от "Лаута", че дори и като ЗАПЪЛНЕНОСТ на трибуните... Нещо не мога да ви схвана мисълта!!! Дай да видим... Покажи ни какво оттова 'дето се случва на ст. "Христо Ботев" не се случва на "Лаута"... Нали НИЕ сме НИКАКВИ... Айде да ви видим вас!!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu

Мнениеот ktulu » 02 фев 2009 16:52

Първо, не я "искам" статистиката от 2000 насам. Просто така е пусната темата и затова говоря за този период.

Второ, с това "различни източници-различни цифри" малко прекаляваш, не смяташ ли? За теб всичко е като теория на конспирацията. Не вярваш на нищо, освен на това, което ти хареса. И защо си мислиш, че точно т. нар. "източници", на които ти вярваш са миродавни?

Трето. С какво стадион Хр. Ботев е по-различен от вашия ли??? Веднага се сещам за две неща - едното е, че единия е цял-целеничък, а другото е по-многобройната публика на Колежа. За последното свидетелстват ВСИЧКИ източници. Почерпи информация от тези, от които ти харесва ;)
http://vbox7.com/play:a1576ca3

Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 фев 2009 17:03

ktulu
Първо, не я "искам" статистиката от 2000 насам. Просто така е пусната темата и затова говоря за този период.

Ами ktulu, темата е кръстена:

Локомотив Пловдив: Най-посещавания отбор в Европа и света?!

Никъде не виждам да е казано, че става въпрос за определен период от време!!! Аз поне така рабирам... ти обаче явно виждаш заглавието по друг начин!!!

ktulu
Второ, с това "различни източници-различни цифри" малко прекаляваш, не смяташ ли? За теб всичко е като теория на конспирацията. Не вярваш на нищо, освен на това, което ти хареса. И защо си мислиш, че точно т. нар. "източници", на които ти вярваш са миродавни?

Искаш да кажеш, че не съм прав ли?... т.е. че различните ИЗТОЧНИЦИ не пишат различни цифри за посещаемостта ли?! Да разбирам ли, че казваш, че това нещо е плод на някакво мое съмнение, а не на ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ?!!!

ktulu
Трето. С какво стадион Хр. Ботев е по-различен от вашия ли??? Веднага се сещам за две неща - едното е, че единия е цял-целеничък, а другото е по-многобройната публика на Колежа. За последното свидетелстват ВСИЧКИ източници. Почерпи информация от тези, от които ти харесва

ktulu, единственото, което е АБСОЛЮТЕН И НЕУСПОРИМ ФАКТ е, че ст. "Христо Ботев" е ЦЯЛ ЦЕЛИНИЧЪК за разлика от "Лаута" за другото с нищо не ни убеди... В случая САМО С ПРИКАЗКИ И ФАЛШИВИ СТАТИСТИКИ, КОИТО С НИЩО НЕМОЖЕШ ДА ДОКАЖЕШ НЕ СТАВА, майна!!!
Последна промяна от plovdivram на 02 фев 2009 17:07, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 02 фев 2009 17:04

ktulu написа:Трето. С какво стадион Хр. Ботев е по-различен от вашия ли??? Веднага се сещам за две неща - едното е, че единия е цял-целеничък, а другото е по-многобройната публика на Колежа. За последното свидетелстват ВСИЧКИ източници. Почерпи информация от тези, от които ти харесва ;)

К'ви източници бе приятелю. Да ти кажа ли една реална случка точно от вашия стадион? Как един човек се е нервил и крещял на някои журналисти: "Защо казвате в репортажите че има 5000 на стадиона като не сме продали и 1000 билета".

Голямата публика:

Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 02 фев 2009 17:09

Не ми показвай някакъв лайнутски интернет огъзник.

Върни се в “Локо Пловдив”