bigbonusprize написа:Карвальо is black
Че кой го отрича?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bigbonusprize написа:Карвальо is black
nesto написа:bigbonusprize написа:Карвальо is black
Че кой го отрича?
bigbonusprize написа:nesto написа:bigbonusprize написа:Карвальо is black
Че кой го отрича?А никой. Просто идейно заглавие...
child in time написа:Оставяйки на страна глупостта на някой фенове на Ботевъ ми е интересно какъв беше проблема да се картотекира в Петък?
След като те не разчитат на информация от УЕФА на кой бе необходимо подобно бавене?
Нали точно поради изчакване на тази информация случая бе оставен за днес!
Противоречат си и им лъсна тоталната некомпетентност!
Сини перукари вън от БФС и футбола ВЕДНАГА!!!![]()
![]()
![]()
bigbonusprize написа:child in time написа:Оставяйки на страна глупостта на някой фенове на Ботевъ ми е интересно какъв беше проблема да се картотекира в Петък?
След като те не разчитат на информация от УЕФА на кой бе необходимо подобно бавене?
Нали точно поради изчакване на тази информация случая бе оставен за днес!
Противоречат си и им лъсна тоталната некомпетентност!
Сини перукари вън от БФС и футбола ВЕДНАГА!!!![]()
![]()
![]()
Защо сини перукари? Да не би да обслужват Левски? Според мен глупостта няма цвят...
child in time написа:За мен цялата неяснота по случая идва от мълчанието на верните на Боби = Левски хора в БФС! 4 Месеца мълчаха за договор на Карвальо с Левски а В Петък не може има договор с тях!
Нещо смърди! Нещо синее в цялата работа!
bigbonusprize написа:child in time написа:За мен цялата неяснота по случая идва от мълчанието на верните на Боби = Левски хора в БФС! 4 Месеца мълчаха за договор на Карвальо с Левски а В Петък не може има договор с тях!
Нещо смърди! Нещо синее в цялата работа!
Луд ли си. Мълчат от много "компетентност". Ако си мислиш, че обслужват някакви интереси на Левски, то това е тотално погрешно мислене. Мълчат 4 месеца, защото не знаят какво да правят и чакат ФИФА. Кажи каква е ползата на Левски, че нещо да синее?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта