Мачкай машино!
САМО................!
Тема: Базил де Карвальо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: (В)Карвальо is back
Ще го видим утре срещу Пирин. Дано си е заслужавало чакането.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Ще го видим утре срещу Пирин. Дано си е заслужавало чакането.
И мен това ме притеснява. На всички са ни големи очакванията, дано да няма "разочаровани" накрая.
Това е добре. Всички са доволни. Локо Пд си върна един добър футболист, Левски няма да плаща нищо. Само феновете на Левски може да съжаляваме, че заради нечия глупост един качествен играч не бе взет на Герена. Ама, карай, само това да е, с мед да ги мажеш Гонзо и Батков.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Месиата се върна и ще ни радва още утре, в това съм сигурен!
dodo7271 написа:Това е добре. Всички са доволни. Локо Пд си върна един добър футболист, Левски няма да плаща нищо. Само феновете на Левски може да съжаляваме, че заради нечия глупост един качествен играч не бе взет на Герена. Ама, карай, само това да е, с мед да ги мажеш Гонзо и Батков.
Това за неплащането кой ти го каза? Нали чакаме ФИФА? Да не се окаже, че му дължите половин милион лева?
Шапка свалям на Коко как изклати необразованото спортно директорче хем пари ще им вземе хем нищо не им даде .
Евала
Евала
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- bigbonusprize
- Контакти:
Карвальо is black 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!