Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Локо (Пд) заплаши да бойкотира финала за Купата на България

Мнениеот plovdivram » 03 май 2012 16:55

dunavfc.... кажи бе майна... Като какъв се явяваш тук, в нещо, което не би трябвало да ти влиза ЧАК ТОЛКОВА в работата... Имам предвид АКТИВНОСТТА ти... т.е. каква е причината ти да си по-активен от феновете на Лудогорец?! Аз лично немога да разбера защо като има някаква таква тема касаеща ни и се намира все по някакъв такъв като теб, който се определя за "НЕУТРАЛЕН" и се почват някакви БЕЗУМНИ спорове... Та затова ми е интересно да ни споделиш това - какви са ти подбудите за тази тема, че толкова се "палиш"?!
Изображение

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 03 май 2012 16:56

Освен с милионите на Лудогорец, Локомотив трябва да се пребори и с господата от БФС !!! Но Локомотив има невероятната подкрепа на най-важния фактор - на феновете си, с което могат да се похвалят само 2-3 отбора в България ! Успех на Локомотив !
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 май 2012 16:57

dunavfc Ква предистория какви 5 лв. бе неудачник ?

Ей такава, празна глава, че ако беше поне малко запознат щеше да знаеш, че не роптаем срещу съдийчето само заради един отменен гол в Каварна :!:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 май 2012 16:58

dunavfc написа:
plovdivram написа:dunavfc,
ти фен на Дунав ли си... борец за някаква криворзабрана "СПРАВЕДЛИВОСТ" ли си.... или просто "глори" фен на Лудогорец?!!
Питам, 'щото ми е трудно да си обясна тази емоционална защита на Лудогорец, в която си се впуснал...че чак и с обиди се нахвърляш.

Да,борец за справедливост съм.В този случай бяха Лудогорец,утре ако вие сте на тяхното място и някой се гаври с вас незаслужено и вас бих защитил ? Сега разбра ли ме ? При положение,че Лудогорец превъзхожда всички отбори в България,а всекидневно се излива тонове помия върху тях,нямам как да се присъйдиня към всебщото хейтване и да не ги защита,при положение,че заслужават...

Лудогорец нито превъзхождат всички отбори,нито някой се гаври с тях,нито някой излива помия върху тях.Напротив,благодарение на парите на г-н Домусчиев,се радват на много добър медиен и всякакъв комфорт.И ако г-н Домусчиев не бешеизползвал прийомите на г-н Ганчев,всички щяха да ги уважават.Факт е,че този съдия,който е назначен да свири финала,ни ощети в първия кръг и ни отмени чист гол.Нормално е ,да има реакция срещу него и е по-добре да реагираме сега,отколкото по време на мача.

ПС.Не е зле да успокоиш малко топката и да престанеш с провокациите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 май 2012 16:58

Фена на Дунав да им се радва сега, че идва есента, а там няма юноши и бойкоти. В началото ми бяха симпатичен отбор Лудогорец, но с всеки изминал ден ми стават все по антипатични. Говореха за честна игра, без интриги и наредени мачове, а то какво стана? Миньор с юношите, сега следва явно Локомотив да им легнат за купата. Много бързо попиха номерата на едни от крайните квартали на София със сини екипи. За съдии няма да говорим. Там работата е ясна. Никога отбор новак в А група не е бил подпиран по този начин. Да, брутални подпирания е нямало, но то стига палячото в черно да накъса играта като водиш или да ти свирне спорните положения в твоя полза.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2012 16:59

Arto написа:
dunavfc написа:Да,борец за справедливост съм.В този случай бяха Лудогорец,утре ако вие сте на тяхното място и някой се гаври с вас незаслужено и вас бих защитил ? Сега разбра ли ме ? При положение,че Лудогорец превъзхожда всички отбори в България,а всекидневно се излива тонове помия върху тях,нямам как да се присъйдиня към всебщото хейтване и да не ги защита,при положение,че заслужават...

Как ще превъзхожда всички отбори в България, бе? Ти чуваш ли се? Ние 2 пъти сме ги били за тая година.

bianchi написа:Как свьрши мача в Пловдив, и вьв Каварна и колко точки взеха, ненормалния велим ти на Лудогорец с 10-те фена от който 5 баби я кажи опитай се пак да ги защитиш нещасник.

Бъдете по-широко скроени бе хора...кво се хващате за вашите мачове ? Гледайте всеобхватно на нещата...хубаво били сте ги два пъти ( тая втората победа в контрола ли е била ? ) и в крайна сметка какво ще стане на края ? По-всяка вероятност Лудогорец ще стане шампион,а дори да не се случи ще играе в Европа със сигурност,а вие къде сте в общата картинка ? За вас хората говорят ли,че играете на привлекателният и зрелищен футбол ? Говорят ли,че се работи професионално ? Абсолютно всички специалисти в България определят Лудогорец като най-добрият отбор в България и това си е точно така,много бих се радвал да чуя контра аргумент,кой измежду Литекс,ЦСКА,Левски и Черноморец играе по-добре от тях...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 май 2012 16:59

Виждам, че доста праволинейни фенове ги избива на диващина, когато се борави с факти и се отстоява смислена позиция.

Поздрави за dunavfc!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 май 2012 16:59

Феновете на "Локото" са решили, че този мач е уреден и това е. Дори да ни победят едва ли пак ще си признаят, че в момента говорят глупости. Всички си наясно, че няма да изпуснете такъв златен шанс за Купа и Евроквота заради бойкот. Просто си признайте, че ръководството ви в този случай просто внася напрежение. Аз бих си признал, ако това идваше от страна на "Лудогорец".
За съдиата - не знаех, че сте му набрали толкова много през годините, но специално за засадата той има най-малка вина (има странични за тези неща). Наистина се надявам да го сменят с някой, който ви удовлетворява, но след това да няма никакви претенции каквото и да се случи. Междудругото възможно е срещата да се води от 5-ма съдии.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 03 май 2012 17:00

dunavfc написа:При положение,че Лудогорец превъзхожда всички отбори в България,а всекидневно се излива тонове помия върху тях,нямам как да се присъйдиня към всебщото хейтване и да не ги защита,при положение,че заслужават...

С кое по-точно превъзхождат останалите отбори?? А-а да сетих се. Другите отбори играят срещу Миньор , а Лудогорец играят срещу юношите им. 4 мача имаха срещу що годе силни отбори и взеха само една точка от тях. ;)

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 03 май 2012 17:02

dunavfc написа:
plovdivram написа:dunavfc,
ти фен на Дунав ли си... борец за някаква криворзабрана "СПРАВЕДЛИВОСТ" ли си.... или просто "глори" фен на Лудогорец?!!
Питам, 'щото ми е трудно да си обясна тази емоционална защита на Лудогорец, в която си се впуснал...че чак и с обиди се нахвърляш.

Да,борец за справедливост съм.В този случай бяха Лудогорец,утре ако вие сте на тяхното място и някой се гаври с вас незаслужено и вас бих защитил ? Сега разбра ли ме ? При положение,че Лудогорец превъзхожда всички отбори в България,а всекидневно се излива тонове помия върху тях,нямам как да се присъйдиня към всебщото хейтване и да не ги защита,при положение,че заслужават...

Кои отбори превъзхождат бе малумник,що говориш наизуст?В Пловдив имаха един единствен удар :idea: ,тотално ги смачкахме,всички от техния щаб го признаха,а бадема в прав текст :idea: Само ти капацитета се явяваш тук,понеже се чудиш къде да досаждаш и почваш да говориш ГЛУПОСТИ!Ай спри се малко форумен герой :!:

Върни се в “Локо Пловдив”