ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Мнениеот ogg » 01 сеп 2010 20:00

Модератор ЛокоПД написа:Ще излязат на бял свят доста интересни неща,не само за нашия отбор.Някои хора ще се зарадват,други ще се "вкарат в приключение"...изобщо предстои голяма веселба.

Това звучи доста интересно. И на други отбори също ще пренаписвате историята, така ли?
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 сеп 2010 20:48

ogg написа:
Модератор ЛокоПД написа:Ще излязат на бял свят доста интересни неща,не само за нашия отбор.Някои хора ще се зарадват,други ще се "вкарат в приключение"...изобщо предстои голяма веселба.

Това звучи доста интересно. И на други отбори също ще пренаписвате историята, така ли?

Не,просто ще бъдат добавени някои подробности и факти,за да се знае.Звучи интересно,казваш...Нямаш си представа колко е увлекателно ;) Конкретно,историята на Локомотив ПД няма как да бъде "пренаписана",по простата причина,че досега не е била писана.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 02 сеп 2010 08:19

Модератор ЛокоПД написа:
staria написа:Май няма и да дочака...

Сигурно и той като Владо обикаля библиотеките и още търси :lol:

Едва ли. Just Cavalli :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 08 сеп 2010 23:16

И сега последно ще се прекръствате ли на Спорт Клуб или не ?
Ако неможе да решите още ви предлагам да направите един референдум и името което събере най много гласове да стане име на отбора.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 сеп 2010 23:34

samobotev написа:И сега последно ще се прекръствате ли на Спорт Клуб или не ?
Ако неможе да решите още ви предлагам да направите един референдум и името което събере най много гласове да стане име на отбора.

Нещо друго да предложиш ? :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 08 сеп 2010 23:45

Ами не съм мислил за други вариянти, все пак не става въпрос за името на моя отбор и не ми се налага да се чудя как да го наричам.
То вие сте си назор ако моята идея не ви харесва вземете вие се напънете и измислете нещо :) .
И между другото кога ще излиза вече тази книга ?
Откакто се регистрирах в този форум чета за нея и все я няма по книжарниците, да не би да чакате всички свидетели от онова време да отидат да дават показания пред онзи горе, за да е по сигурно че доказателставата ще бъдат приети от всички :) ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 сеп 2010 23:53

samobotev написа:И между другото кога ще излиза вече тази книга ?
Откакто се регистрирах в този форум чета за нея и все я няма по книжарниците, да не би да чакате всички свидетели от онова време да отидат да дават показания пред онзи горе, за да е по сигурно че доказателставата ще бъдат приети от всички :) ;)

Скоро,може би по-скоро,отколкото ти се иска. ;) Относно свидетелите,не се притеснявай - всичко е документирано.Радвам се,че проявяваш такъв интерес,явно си будно момче... :roll:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 08 сеп 2010 23:56

от най будните съм :) и обезателно ще си я взема

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 сеп 2010 00:07

samobotev написа:от най будните съм :) и обезателно ще си я взема

Радвам се,че ще си я вземеш.

ПС.Извинявай,по невнимание редактирах мнението ти без да искам.Спомена,че си любител на фантастиката - не съм изненадан,като се има предвид на кой отбор си фен ;)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 09 сеп 2010 00:12

Радвам се,че ще си я вземеш.

ПС.Извинявай,по невнимание редактирах мнението ти без да искам.Спомена,че си любител на фантастиката - не съм изненадан,като се има предвид на кой отбор си фен

А няма проблеми аз да ти кажа честно бях забравил какво съм писал точно но някой по умен от мене е измислил копиране и поставяне та успях да реша проблема с две натискания на копчето :) ;)
от най будните съм и обезателно ще си я взема и без това съм любител на фантастиката и фентъзи романите .

Върни се в “Локо Пловдив”