Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: Локо (Пд) заплаши да бойкотира финала за Купата на България

Мнениеот batbozho » 03 май 2012 16:20

dunavfc написа:
batbozho написа:
tsonpen написа:Много сте капризни!
Абсурдно е да се сравнява отдалечеността на стадиона с това, колко далеч живеел съдията.
Още вчера като видях, че е от Шумен и бях сигурен, че ще има рев. В същото време съм убеден, че от Лудогорец нямаше нищо да кажат, ако съдията беше дори от Асеновград.
Съдиите са подкупни и неподкупни. Няма значение къде живеят, освен ако не са от самия град на отбора.

Ей такива като теб ми са любимите комиксови герой.Ми щом няма да имат нищо против съдията от Лудогорец и ти си сигурен в това що не вземат тоя да го сменят с Георги Кабаков,а?

Според тебе това ли е правилното бе ? За да покажят колко са толератни Лудогорец,всеки който писка срещу тях да бъде удовлетворен ?

Как ще реагирате всички,ако утре излезе Тонев и заяви,че иска съдията за предстоящият мач между Локо Пд и Левски да бъде сменен,а на неговото място да бъде назаначен примерно Георги Игнатов ?

А що не е назначен съдия от София като те са най-много и най-често назначавани ами точно от Шумен където е само един.Мв исли малко преди да разсъждаваш с тая празна глава.Какъв беше проблма да е Тасков или Сватбата да речем.Аналогично е да назначат Кабаков точно колкото и сегашния.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2012 16:21

Ква предистория какви 5 лв. бе неудачник ?

:!: Дунав,по-спокойно, иначе отиваш да почиваш :!:

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 03 май 2012 16:23

dunavfc написа:
Ванко_Ултраса написа:
dunavfc написа:Ей майни огранчиени,вие кога ще се научите,че всички сме един народ и живеем и обичаме една и съща страна ? Докога ще ви бъде виновна София ? Докога всички които не са от Варна,София,Бургас,Русе и Стара Загора ще бъдат някакви "селянчита" които нямат достойноството и привилегията да дишат с вас един и същ въздух ? Големи патриоти,голямо нещо,за един мач са готови да изтребят половината българско население...софиянци виновни,сега от Разград виновни..Защо не си основете една автономия и да си живеете,както си искате ?

Толкова сте ограничени,че ако се видите отстрани от неутрална гледна точка,ще се самоубиете.Заради една засада,искате да правите революция ! Хората играят полуфинали и финали на ШЛ и стават такива драми,но вдигат глава и продължават,а нашите височайши майни,че им отменили един гол,трябва сега 25 год. да се коменсират за това..

Ей, глупендер ти преди да коментираш и да се изказваш неподготвен срещу позицията ни да беше се запознал с предисторията на недоволството ни.
Ти явно си някой роднина на съдийчето, иначе щеше да си наясно поне кой управлява футбола ни, и че не е виновна на майка ти пеперудката да има масово недоволство срещу корумпираното БФС.

Ква предистория какви 5 лв. бе неудачник ? Колко години свири тоя съдия в "А" група бе ? Защо не бойкотирахте тазгодишните мачове с Литекс и Черноморец Бургас,когато ви свиреше същият съдия бе нещастник а ? Май говорите когато ви е изгодно,има ли нещо такова ? Защо тая засада,тогава не се коментираше,а се споменава сега а ?

Вие просто усещате,че финалът ще бъде абсолютен катаклизъм за вас и се опитвате всячески да промените нещо,но няма как да се случи.Узунов,вече е достоен последовател на Венци шкембето,който говори за съдиите,преди да е минал мача,вкарва психологически интриги и после,ако мачът не излезе с почва сериала,ако пък отбора бие,дума не се споменава за съдията...

Колко си жалък не е истина. С Литекс като играхме даде ли им дежурната дузпа в 90+ минута? Даде! Тогава за какво ми говориш?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 май 2012 16:28

dunavfc,
айде малко по-споко човече... успокой малко "топката"...

Колкото по темата... Естествено, че така трябва да бъде... и естествено, че трябва да е ПРЕДВАРИТЕЛНО... Мога ли да попитам какъв беше резултата оттова, че някой се бил оплакал след като ни отмениха гол още в първия кръг срещу СЪЩИЯ противник, с който гол СЕГА, ЕВЕНТУАЛНО можехме да сме доста по-близо дори до 3-тото място...... Мога да дам и още примери, като безумния червен картон на Даксон на полуфинала с Литекс или пък отменения идентичен гол на Венков срещу ЦСКА на Армията... Е, какво като след това "ревеш"?!! Някой може ли да върне времето назад или да промени ситуацията... Мога ли да попитам... Като се има предвид, че Локомотив Пловдив е сред отборите, на който им се отдава шанса за нещо значимо не толкова често... то... не е ли оправдано да имаме някакво съмнение за евентуално опорочаване на един такъв ФИНАЛ с назначаването на съдия, който се е дънил РЕШАВАЩО в негов УЩЪРБ в мач пак /ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - ПАК/ между двата отбора?!... Какво?!! Да не би ако се сбъднат тези опасения някой с нещо да промени нещата?!! ... В този ред на мисли - така трябва да бъде.... Дори и този съдия да остане с наряда за мача... то нека предварително му ПРИПОМНИМ ГРЕШКИТЕ от ПРЕДНАТА СРЕЩА... Пъ' дано този път бъде ПО-СЪСРЕДОТОЧЕН!!!
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2012 16:42

bianchi
Ей агроном по спокойно смени си аватара рахит ела да ги подкрепиш 10 фена на лудогорец на финала нещасник

Агроном :) Кажи бе вишист,виждам че си много хард и раздаваш правосъдие,ама си толкова далече от истината.Достойните хора боравят с факти и гледат обективно на нещата,не си слагат червените/сините/жълтите/черните очила.Да казваш на хората от разград,че били с 10 човека при положение,че са пред вас по посещаемост при положение,че плащат най-скъпите билети в цяла България е изключително нагло и грозно,но естествено като се юрнете всички да ме псувате и клеветите,сигурно ще ви олекне ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 май 2012 16:44

dunavfc,
ти фен на Дунав ли си... борец за някаква криворзабрана "СПРАВЕДЛИВОСТ" ли си.... или просто "глори" фен на Лудогорец?!!
Питам, 'щото ми е трудно да си обясна тази емоционална защита на Лудогорец, в която си се впуснал...че чак и с обиди се нахвърляш.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 май 2012 16:48

Локо според мен ще си вкарат грозен автогол с евентуален бойкот.
Просто никой не рита срещу ръжена, а предвид възможността пловдивчани да видят любимците си в Европа след повече от 7 години чакане, това с бойкота си е чиста проба малоумщина.
Жалко, ако стане. Според мен пловдивчани имат не само отбор, но и изграден колектив, който няма да ме учуди да влезе в Лига Европа.
Трудна работа да влязат чрез първенството.
Последна промяна от metodito на 03 май 2012 16:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 май 2012 16:49

plovdivram написа:dunavfc,
ти фен на Дунав ли си... борец за някаква криворзабрана "СПРАВЕДЛИВОСТ" ли си.... или просто "глори" фен на Лудогорец?!!
Питам, 'щото ми е трудно да си обясна тази емоционална защита на Лудогорец, в която си се впуснал...че чак и с обиди се нахвърляш.

Да,борец за справедливост съм.В този случай бяха Лудогорец,утре ако вие сте на тяхното място и някой се гаври с вас незаслужено и вас бих защитил ? Сега разбра ли ме ? При положение,че Лудогорец превъзхожда всички отбори в България,а всекидневно се излива тонове помия върху тях,нямам как да се присъйдиня към всебщото хейтване и да не ги защита,при положение,че заслужават...

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 03 май 2012 16:51

dunavfc написа:
plovdivram написа:dunavfc,

Да,борец за справедливост съм.В този случай бяха Лудогорец,утре ако вие сте на тяхното място и някой се гаври с вас незаслужено и вас бих защитил ? Сега разбра ли ме ? При положение,че Лудогорец превъзхожда всички отбори в България,а всекидневно се излива тонове помия върху тях,нямам как да се присъйдиня към всебщото хейтване и да не ги защита,при положение,че заслужават...

Как ще превъзхожда всички отбори в България, бе? Ти чуваш ли се? Ние 2 пъти сме ги били за тая година.

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 03 май 2012 16:54

duav fc

Какви факти, бе писачев, какви факти? Кой си ти, че някакви факти трябва да ти се предс
Същия съдия свири мача между Лудогорец и Локомотив. Неправилно отменен гол за Локомотив.
Същия съдия свири мача между Локомотив и Локомотив София в сезона през 2007 и с неадекватните си и ГРЕШНИ НАПЪЛНО ГРЕШНИ мача беше прекратен за 10-15 минути, щото някой хора щяха да влезнат и да направят света крив на тея, които се подиграваха ОТЯЛВЕНО с тях.

Тези факти стигат ли ти, шерлок холсм?
Това си го пребави към архива за бъдещия ти блог, в който ще обясняваш на аудиторията си, какъв фактолог и борец за правда в Българския футбол си, макарче нямаш и 100 български мача които си гледал през живота си. Ама тука не си търси полето за изява, щото си адски смешничък а майните сме доста темпераментни и що се отнася до чест и достойнство, такива неуки дето скачат на всяка манджа мерудия да са, са ни топ приоритет в черния списък както каза Пловдив1926.

Много неща мога да ти кажа и да ти покажа, ама не тук във форума, щото има цензура. Ако искаш можем да го уредим, нямаш проблем.
Последна промяна от Гагарин Обича Локо на 03 май 2012 16:56, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”