dunavfc написа:batbozho написа:tsonpen написа:Много сте капризни!
Абсурдно е да се сравнява отдалечеността на стадиона с това, колко далеч живеел съдията.
Още вчера като видях, че е от Шумен и бях сигурен, че ще има рев. В същото време съм убеден, че от Лудогорец нямаше нищо да кажат, ако съдията беше дори от Асеновград.
Съдиите са подкупни и неподкупни. Няма значение къде живеят, освен ако не са от самия град на отбора.
Ей такива като теб ми са любимите комиксови герой.Ми щом няма да имат нищо против съдията от Лудогорец и ти си сигурен в това що не вземат тоя да го сменят с Георги Кабаков,а?
Според тебе това ли е правилното бе ? За да покажят колко са толератни Лудогорец,всеки който писка срещу тях да бъде удовлетворен ?
Как ще реагирате всички,ако утре излезе Тонев и заяви,че иска съдията за предстоящият мач между Локо Пд и Левски да бъде сменен,а на неговото място да бъде назаначен примерно Георги Игнатов ?
А що не е назначен съдия от София като те са най-много и най-често назначавани ами точно от Шумен където е само един.Мв исли малко преди да разсъждаваш с тая празна глава.Какъв беше проблма да е Тасков или Сватбата да речем.Аналогично е да назначат Кабаков точно колкото и сегашния.