Всичко за подготовката на Локомотив в Испания
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Пд - УД Марбея
Те защото Христоловия Ботев някой го е чувал нали хахаха ? Нямате нищо общо с Христоловия , ама говорите в негово време
Последно от кой сте .. Христоловия или Сдружние 2010 г ?

Вьв форума на тия отрепки(жьлти)имаше тема,че европейските грандове треперели от тях вече
и един потребител беше писал-,,Да всички в Европа треперят от шампиона на в-е група с емблемата на Рапид,,аз само го цитирах и сложих усмивка и ми изтриха мнението,май още докато пишех,а беше истина всичко,което казвах!!!Сега някьв папагал,говори глупости и то от тяхните селски простотии и никой не го трие
а инче не е важен резултата от тия контроли важното е да мачкаме на пролет!ВСИЧКИ МОЩНО В СЬБОТА!И да запеем пак песента...

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
rado. написа:...Сега някьв папагал,говори глупости и то от тяхните селски простотии и никой не го триеа инче не е важен резултата от тия контроли важното е да мачкаме на пролет!ВСИЧКИ МОЩНО В СЬБОТА!И да запеем пак песента...
Ние не сме "папагали",а и не искаме да сме като тях,нали така ? Мога,естествено,да го изтрия...но ми е интересно да видя тези емоции на един жълт фен.В крайна сметка,мисля,че трябва да проявим разбиране.Ти как би се почувствал,ако любимият ти отбор играе по селата без конкурентна агитка,най-голямата "звезда" те слага "на оная си работа"/цитирам Н.Курдов/,шефа на отбора ти е от Долно Воден,а ДПС ще става собственик на нещото наречено "Сдружение",правено по модела на "Барселона" с 50 000лв и "върха" на целия ти сезон е мача с Нефтохимик...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:rado. написа:...Сега някьв папагал,говори глупости и то от тяхните селски простотии и никой не го триеа инче не е важен резултата от тия контроли важното е да мачкаме на пролет!ВСИЧКИ МОЩНО В СЬБОТА!И да запеем пак песента...
Ние не сме "папагали",а и не искаме да сме като тях,нали така ? Мога,естествено,да го изтрия...но ми е интересно да видя тези емоции на един жълт фен.В крайна сметка,мисля,че трябва да проявим разбиране.Ти как би се почувствал,ако любимият ти отбор играе по селата без конкурентна агитка,най-голямата "звезда" те слага "на оная си работа"/цитирам Н.Курдов/,шефа на отбора ти е от Долно Воден,а ДПС ще става собственик на нещото наречено "Сдружение",правено по модела на "Барселона" с 50 000лв и "върха" на целия ти сезон е мача с Нефтохимик...Нормално е да изперка някой. Крайно време е да проявите малко разбиране и великодушие
Имаме по-важна работа.
Принципно си прав,ама ние толкова години проявяваме великодушие,като им признаваме,след всяко дерби,че те са моралните победители,аз даже като ми кажеха така им честитях

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
rado. написа:Принципно си прав,ама ние толкова години проявяваме великодушие,като им признаваме,след всяко дерби,че те са моралните победители,аз даже като ми кажеха така им честитях,ама те пак сьм се заяждал и сьм ги бьзикьл!Не знам...не е лесно..
Значи си свикнал и това не е нещо ново,така че...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Аз ще съм на стадиона без значение какво ще е времето. Искам да видя Локомотив а и контролата с отбора отстранил "фаворита" за спечелване на купата на България си е повече от любопитна

L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
да пожелаем благоприятно пристигане на нашите играчи днес
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

- Пловдив1926
- Контакти:
Моля придържайте се към темата и не обръщайте внимание на "градските момчета" от Раковски и Съединение. Те имат "градско" дерби в Катуница и е нормално да са превъзбудени.
Иначе не знам как е възможно в днешния 24 часа да пише, че контролата била отменена
Луда работа са тия журналисти, кой чул недочул и сяда да пише. Ама то нормално. Иначе за това кой отбор колко е голям и му бъркат името не виждам какво има да говорим - в сайтовете на грандовете имаше цели статии за нас и тн. Ама какво да правиш - посредствеността ражда комплекси.
Иначе не знам как е възможно в днешния 24 часа да пише, че контролата била отменена

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:rado. написа:...Сега някьв папагал,говори глупости и то от тяхните селски простотии и никой не го триеа инче не е важен резултата от тия контроли важното е да мачкаме на пролет!ВСИЧКИ МОЩНО В СЬБОТА!И да запеем пак песента...
Ние не сме "папагали",а и не искаме да сме като тях,нали така ? Мога,естествено,да го изтрия...но ми е интересно да видя тези емоции на един жълт фен.В крайна сметка,мисля,че трябва да проявим разбиране.Ти как би се почувствал,ако любимият ти отбор играе по селата без конкурентна агитка,най-голямата "звезда" те слага "на оная си работа"/цитирам Н.Курдов/,шефа на отбора ти е от Долно Воден,а ДПС ще става собственик на нещото наречено "Сдружение",правено по модела на "Барселона" с 50 000лв и "върха" на целия ти сезон е мача с Нефтохимик...Нормално е да изперка някой. Крайно време е да проявите малко разбиране и великодушие
Имаме по-важна работа.
Позволих си да го изтрия и да го банна за една седмица. Форума на Локомотив е място където нормални хора от всички отбори може да си комуникират на цивилизован език и да обсъждат отбора на Пловдив и всичко около него. Нека не допускаме разни хора от околията да свалят нивото и да го принизяват до просташка говорилня.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Всичко за подготовката на Локомотив в Испания
Локомотив се прибра в България
Отборът на Пловдив се прибра в България. След близо три часа и половина безпроблемен полет от Испания, тимът кацна на Летище София.
Още докато тимът бе във въздуха Христо Златински успя да издейства един ден почивка за себе си и своите съотборници. Тимът ще се събере отново за занимания в четвъртък преди обяд.
Следващата контрола на Локомотив Пд е в събота от 13.00 часа срещу Димитровград.
Отборът на Пловдив се прибра в България. След близо три часа и половина безпроблемен полет от Испания, тимът кацна на Летище София.
Още докато тимът бе във въздуха Христо Златински успя да издейства един ден почивка за себе си и своите съотборници. Тимът ще се събере отново за занимания в четвъртък преди обяд.
Следващата контрола на Локомотив Пд е в събота от 13.00 часа срещу Димитровград.