Дербито на 5 кръг: ЦСКА - Локо 1926 Пд прогнози и мнения
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Дербито на 5 кръг: ЦСКА - Локо 1926 Пд прогнози и мнения
Елате повече майнички, за да се получи як мач. И съм съгласнас теб, че тва на кое място си ,е без значение, стига да има атмосфера и да е хубаво. А на наще мачове винаги има, затова и идват хора.Не случайно дори едни от най-чаканите и яки гостувания са именно в Пловдив.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

PB1936 написа:Mourinio написа:Дербито на 5-я кръг е в ЛовечОфтопик:
Офтопик:
Последна промяна от MORSKI на 04 сеп 2011 16:13, променено общо 1 път.
Модератор ЛокоПД написа:MORSKI написа:...Не заради нас, а и реално погледнато не феновете правят значението дерби, а позициите на отборите в класирането.
Морски,не че нещо,но не съм съгласен с теб.В цял свят Дербито си е Дерби,без оглед в класирането и кой в коя група е.
Прост пример - ако играете Черно море със Спартак Варна,това Дерби ли е,или неАко играем ние и Ботев ПД,примерно за Купата...това Дерби ли е,или не
И още един въпрос - бил ли си на мач м/у Локо ПД и ЦСКА ?
И така, и така е Жоре. Не съм бил, но съм гледал по телевизията, знам колко сте на нокти двете агитки, но това не променя факта, че чак дерби на кръга

Иначе за дербитата си прав, но до някъде... Когато играят първият и третият няма как да не е мач с голям заряд

Безпроблемна победа за ЦСКА 3-1.
- ***cska***
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Мача е Х-2. Хващаме дребния делев и отбора на ЦСКА приключва. 1:2 с голове на Здравко и Даксон.
хахаха,

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
***cska*** написа:Пловдив1926 написа:Мача е Х-2. Хващаме дребния делев и отбора на ЦСКА приключва. 1:2 с голове на Здравко и Даксон.
хахаха,......ай наздраве за вица
Смешно ли ти е....??Да не стане като вица за ония канибали,които яли някъв клоун и в един момент единия го попитал-сега смешно ли ти е?Иначе мисля,че този път няма да ги изпуснем и ще ги бием 2 на 0,а може и служебно http://www.***.eu/news136752.html

Колкото и да ми е неприятно,цска ще победят без проблем.
- child in time
- Контакти:
whitesnake написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=224129
Веско,Веско ! Кога стана калайджия,кога ти почерня задника
Само да не свири ГенOFF
Няма ! Таско ще е !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Пловдив1926
- Контакти:
Който може да остави днес и утре пари в магазина за мача за хубави работи 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Тоя мач ще падаме с разлика, май. Като гледам приповдигнатото настроение на феновете, обикновенно има приземяване... Дано не съм прав.