Локомотив (Пловдив) - Калиакра (Каварна) А група 4 кръг
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив (Пловдив) - Калиакра (Каварна) А група 4 кръг
2 гола на Даксон и 1 на Родригес.Зарата ще бъде наша!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Айде вързахме бюджета за тази година.
Локомотив (Пловдив) ще продаде нападателя си Дарио Захора в Саудитска Арабия. Това признаха от щаба на пловдивчани, които не крият, че са доволни от сделката.
Сделката е истински трансферен удар, тъй като Захора бе твърда резерва в трите мача от първенството досега. Той дори не си направи труда да опита да убеди треньорското ръководство, че може да се пребори за титулярното място.
Утре сутринта словенецът с хърватско гражданство лети за Сплит, за да вземе личната си карта, тъй като в паспорта му има израелска виза, която може да попречи на сделката с арабите.
От клуба не разкриват за каква сума е спазарен Захора, но при всички положения шефовете ще са доволни, тъй като заплатата, която взимаше нападателят, бе доста сериозна за родните стандарти.

Локомотив (Пловдив) ще продаде нападателя си Дарио Захора в Саудитска Арабия. Това признаха от щаба на пловдивчани, които не крият, че са доволни от сделката.
Сделката е истински трансферен удар, тъй като Захора бе твърда резерва в трите мача от първенството досега. Той дори не си направи труда да опита да убеди треньорското ръководство, че може да се пребори за титулярното място.
Утре сутринта словенецът с хърватско гражданство лети за Сплит, за да вземе личната си карта, тъй като в паспорта му има израелска виза, която може да попречи на сделката с арабите.
От клуба не разкриват за каква сума е спазарен Захора, но при всички положения шефовете ще са доволни, тъй като заплатата, която взимаше нападателят, бе доста сериозна за родните стандарти.

Пловдив1926 написа:А за какво говориш?
Като цяло за играта му.Ти специално да го запомни с нещо добро,защото аз не
П.С говоря за представянето му този сезон
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Значи за Габор - един чужденец идва в даден отбор защото е по-добър от местните...целта на неговото привличане е да вдигне класата на отбора.
За мен Габор не е такъв.Не, че е лош футболист, но не може да направи разликата...не успя да вдигне нивото на отбора, а на нас ни трябват точно такива футболисти.В Захора има футбол, но се иска много работа и търпение с него...само дето няма кой да го чака.Той може да се развие в отбори, които нямат претенции в първенството като Монтана, Калиакра и т.н. където може да играе цял мач титуляр и да се работи с него търпеливо.Доколкото разбрах чилиецът и вратарчето Шеремед също си отиват.
Няма как да се борим с Левски, ЦСКА,Литекс и Лудогорец ако нямаме футболисти, които да правят разликата с останалите.
Спешно ни е необходим един хубав нападател, като този на Черно море - Паломино и един хубав плеймейкър от типа на Тасевски, Маркиньос...Йеленкович.
Даксон не е за средата и няма нужда да го мъчим там.Даксон трябва да играе точно зад Карвальо според мен, щото няма проблем да елиминира противниковите футболисти, когато излезне ек на ек с тях и пасовете му са като по конец.В средната линия се иска много тичане, борба и пресиране...все неща, които не се отдават на Даксон.
За мен Габор не е такъв.Не, че е лош футболист, но не може да направи разликата...не успя да вдигне нивото на отбора, а на нас ни трябват точно такива футболисти.В Захора има футбол, но се иска много работа и търпение с него...само дето няма кой да го чака.Той може да се развие в отбори, които нямат претенции в първенството като Монтана, Калиакра и т.н. където може да играе цял мач титуляр и да се работи с него търпеливо.Доколкото разбрах чилиецът и вратарчето Шеремед също си отиват.
Няма как да се борим с Левски, ЦСКА,Литекс и Лудогорец ако нямаме футболисти, които да правят разликата с останалите.
Спешно ни е необходим един хубав нападател, като този на Черно море - Паломино и един хубав плеймейкър от типа на Тасевски, Маркиньос...Йеленкович.
Даксон не е за средата и няма нужда да го мъчим там.Даксон трябва да играе точно зад Карвальо според мен, щото няма проблем да елиминира противниковите футболисти, когато излезне ек на ек с тях и пасовете му са като по конец.В средната линия се иска много тичане, борба и пресиране...все неща, които не се отдават на Даксон.

- lokomotiv4o
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Значи за Габор - един чужденец идва в даден отбор защото е по-добър от местните...целта на неговото привличане е да вдигне класата на отбора.
Шеремет не е нищо особено. Все е дно пак си имаме Тодор Тодоров. Според мен Димитър Грабчев е прилична резерва на Лучини. За нападател ни трябва мощен и здрав футболист от типа на Георги Божилов. А и ако Даксон влезе във форма няма да имаме по - добър от него в отбора.
- Irish stout
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Няма как да се борим с Левски, ЦСКА,Литекс и Лудогорец ако нямаме футболисти, които да правят разликата с останалите.
Ванко, по-спокойно бе човек, щом и Лудогорец ги сложи вече в графата силен отбор, много си свалил летвата? Че какви футболисти има Лудогорец?
На един отбор му трябват 2-3 много добри футболисти на правилните места,а останалите трябва да са просто читави. 92 година, когато станахме трети имахме 2 души над всички останали - Садъка и Видолов, а другите бяха на едно средно ниво. Ама станахме трети, нали?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Irish stout написа:Ванко_Ултраса написа:Няма как да се борим с Левски, ЦСКА,Литекс и Лудогорец ако нямаме футболисти, които да правят разликата с останалите.
Ванко, по-спокойно бе човек, щом и Лудогорец ги сложи вече в графата силен отбор, много си свалил летвата? Че какви футболисти има Лудогорец?
На един отбор му трябват 2-3 много добри футболисти на правилните места,а останалите трябва да са просто читави. 92 година, когато станахме трети имахме 2 души над всички останали - Садъка и Видолов, а другите бяха на едно средно ниво. Ама станахме трети, нали?
Абе аз хем съм спокоен, хем не съм спокоен

За Лудогорец, обаче, Мод - не си прав.Тоя на крилото Димо Бакалов им е страшен - много бърз и техничен футболист."Бадема" им е в средата - игра бая време в ЦСКА и на запад.Опитен футболист е.Тоя Марсело също им е много хубав - техничар с много мек пас и отличен поглед върху играта.Този дефанзивния им Дяков също е добър футболист.Защитата им е много здрава...какво повече може да се иска от един отбор.Само отпред са с две дървета - Мирослав Антонов и Тошко Колев, но вече взеха мерки и се подсилиха отпред.
Не са обиграни още, ще ги видиш по-нататък.След мача срещу тях в Каварна Ивайло Петев пред камерите каза, че е поел голям риск като е пуснал срещу нас 3-ма футболисти, които са били на по 3-4 тренировки.

Ми аз не ги разбрах кои са да ти кажа честно.Те баси мача дето го изнесоха срещу нас...направо ни направиха на мармалад.В средата направо ни размазаха.Аз нашата средна линия не я видях цял мач къде беше.Мод и забележи, че говорим за новосформиран отбор, а ние си запазихме отбора.Това какво ти говори - че хората там са направили добра селекция от качествени футболисти, които са научени футболисти и няма нужда тепърва да ги учиш на тактическа грамотност.
Извинявам се, че не пиша по темата, но реших да ти отговоря на поста.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
[quote="Ванко_Ултраса"]...Те баси мача дето го изнесоха срещу нас...направо ни направиха на мармалад.В средата направо ни размазаха...
Ванко,пак си гледал друг мач...
Не знам за какъв мармалад става дума,но тия от Лудогорец, второто полувреме не можеха да ходят.Не казвам,че са лош отбор,но не са и кой знае кво.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Ванко_Ултраса написа:...Те баси мача дето го изнесоха срещу нас...направо ни направиха на мармалад.В средата направо ни размазаха...
Ванко,пак си гледал друг мач...
Не знам за какъв мармалад става дума,но тия от Лудогорец, второто полувреме не можеха да ходят.Не казвам,че са лош отбор,но не са и кой знае кво.
Аааа, Мод аз теб те знам - и ти си от отбора с розовите очила...ти, Ицака, IRRIDUCIBILI и т.н. от локопортала сте заклети оптимисти.Не го казвам с лоша умисъл...да не ми се разсърдиш.

Мача го гледах точно 4 пъти.
Първото полувреме нашите не знаят на кой свят се намират.Второто ония малко се поизмориха и казваш ей ся дойде нашия час, нали? И чак такова превъзходство през второто нямаше от наша страна.Първите 15 мин. от второто пак да питам къде сме?
Малко дето ги понатиснахме последните 15 мин. тва е...останалото време си е тяхно.
Както и да е...тоя мач вече мина и да го отпишем.
Сега дано бием "маргарините" в Каварна, че имам лоши предчувствия за този мач.
Много хора от нашите се настройват за лек мач и едва ли не онези ще излезнат със свалени гащи и ще им напълним набързо "кошницата", ама се моля само да не се закучи мача.Само нашите могат да си направят мача труден.Техния тренер Зафиров го гледам се прави на умрялата лисица - тоя бил контузен, ония бил контузен и така щели да играят без трима футболисти.
Аз обаче съм сигурен, че ще ни скочат много яко и ще берем много ядове, ако нашите подходят към мача високомерно и ги подценят.

- Пловдив1926
- Контакти:
Играем в Ст. Загора...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]