Локомотив (Пловдив) - Калиакра (Каварна) А група 4 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

pesho1926
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Калиакра (Каварна) А група 4 кръг

Мнениеот pesho1926 » 24 авг 2011 21:17

2 гола на Даксон и 1 на Родригес.Зарата ще бъде наша!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 авг 2011 02:34

Айде вързахме бюджета за тази година. :)

Локомотив (Пловдив) ще продаде нападателя си Дарио Захора в Саудитска Арабия. Това признаха от щаба на пловдивчани, които не крият, че са доволни от сделката.

Сделката е истински трансферен удар, тъй като Захора бе твърда резерва в трите мача от първенството досега. Той дори не си направи труда да опита да убеди треньорското ръководство, че може да се пребори за титулярното място.

Утре сутринта словенецът с хърватско гражданство лети за Сплит, за да вземе личната си карта, тъй като в паспорта му има израелска виза, която може да попречи на сделката с арабите.

От клуба не разкриват за каква сума е спазарен Захора, но при всички положения шефовете ще са доволни, тъй като заплатата, която взимаше нападателят, бе доста сериозна за родните стандарти.
Изображение

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 25 авг 2011 08:40

Пловдив1926 написа:А за какво говориш?

Като цяло за играта му.Ти специално да го запомни с нещо добро,защото аз не
П.С говоря за представянето му този сезон

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 авг 2011 13:14

Значи за Габор - един чужденец идва в даден отбор защото е по-добър от местните...целта на неговото привличане е да вдигне класата на отбора.
За мен Габор не е такъв.Не, че е лош футболист, но не може да направи разликата...не успя да вдигне нивото на отбора, а на нас ни трябват точно такива футболисти.В Захора има футбол, но се иска много работа и търпение с него...само дето няма кой да го чака.Той може да се развие в отбори, които нямат претенции в първенството като Монтана, Калиакра и т.н. където може да играе цял мач титуляр и да се работи с него търпеливо.Доколкото разбрах чилиецът и вратарчето Шеремед също си отиват.

Няма как да се борим с Левски, ЦСКА,Литекс и Лудогорец ако нямаме футболисти, които да правят разликата с останалите.
Спешно ни е необходим един хубав нападател, като този на Черно море - Паломино и един хубав плеймейкър от типа на Тасевски, Маркиньос...Йеленкович.

Даксон не е за средата и няма нужда да го мъчим там.Даксон трябва да играе точно зад Карвальо според мен, щото няма проблем да елиминира противниковите футболисти, когато излезне ек на ек с тях и пасовете му са като по конец.В средната линия се иска много тичане, борба и пресиране...все неща, които не се отдават на Даксон.
Изображение

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 25 авг 2011 22:06

Ванко_Ултраса написа:Значи за Габор - един чужденец идва в даден отбор защото е по-добър от местните...целта на неговото привличане е да вдигне класата на отбора.
За мен Габор не е такъв.Не, че е лош футболист, но не може да направи разликата...не успя да вдигне нивото на отбора, а на нас ни трябват точно такива футболисти.В Захора има футбол, но се иска много работа и търпение с него...само дето няма кой да го чака.Той може да се развие в отбори, които нямат претенции в първенството като Монтана, Калиакра и т.н. където може да играе цял мач титуляр и да се работи с него търпеливо.Доколкото разбрах чилиецът и вратарчето Шеремед също си отиват.

Няма как да се борим с Левски, ЦСКА,Литекс и Лудогорец ако нямаме футболисти, които да правят разликата с останалите.
Спешно ни е необходим един хубав нападател, като този на Черно море - Паломино и един хубав плеймейкър от типа на Тасевски, Маркиньос...Йеленкович.

Даксон не е за средата и няма нужда да го мъчим там.Даксон трябва да играе точно зад Карвальо според мен, щото няма проблем да елиминира противниковите футболисти, когато излезне ек на ек с тях и пасовете му са като по конец.В средната линия се иска много тичане, борба и пресиране...все неща, които не се отдават на Даксон.

Шеремет не е нищо особено. Все е дно пак си имаме Тодор Тодоров. Според мен Димитър Грабчев е прилична резерва на Лучини. За нападател ни трябва мощен и здрав футболист от типа на Георги Божилов. А и ако Даксон влезе във форма няма да имаме по - добър от него в отбора.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 26 авг 2011 09:22

Ванко_Ултраса написа:Няма как да се борим с Левски, ЦСКА,Литекс и Лудогорец ако нямаме футболисти, които да правят разликата с останалите.

Ванко, по-спокойно бе човек, щом и Лудогорец ги сложи вече в графата силен отбор, много си свалил летвата? Че какви футболисти има Лудогорец?

На един отбор му трябват 2-3 много добри футболисти на правилните места,а останалите трябва да са просто читави. 92 година, когато станахме трети имахме 2 души над всички останали - Садъка и Видолов, а другите бяха на едно средно ниво. Ама станахме трети, нали?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 авг 2011 21:21

Irish stout написа:
Ванко_Ултраса написа:Няма как да се борим с Левски, ЦСКА,Литекс и Лудогорец ако нямаме футболисти, които да правят разликата с останалите.

Ванко, по-спокойно бе човек, щом и Лудогорец ги сложи вече в графата силен отбор, много си свалил летвата? Че какви футболисти има Лудогорец?

На един отбор му трябват 2-3 много добри футболисти на правилните места,а останалите трябва да са просто читави. 92 година, когато станахме трети имахме 2 души над всички останали - Садъка и Видолов, а другите бяха на едно средно ниво. Ама станахме трети, нали?

Абе аз хем съм спокоен, хем не съм спокоен :)
За Лудогорец, обаче, Мод - не си прав.Тоя на крилото Димо Бакалов им е страшен - много бърз и техничен футболист."Бадема" им е в средата - игра бая време в ЦСКА и на запад.Опитен футболист е.Тоя Марсело също им е много хубав - техничар с много мек пас и отличен поглед върху играта.Този дефанзивния им Дяков също е добър футболист.Защитата им е много здрава...какво повече може да се иска от един отбор.Само отпред са с две дървета - Мирослав Антонов и Тошко Колев, но вече взеха мерки и се подсилиха отпред.
Не са обиграни още, ще ги видиш по-нататък.След мача срещу тях в Каварна Ивайло Петев пред камерите каза, че е поел голям риск като е пуснал срещу нас 3-ма футболисти, които са били на по 3-4 тренировки. :shock:
Ми аз не ги разбрах кои са да ти кажа честно.Те баси мача дето го изнесоха срещу нас...направо ни направиха на мармалад.В средата направо ни размазаха.Аз нашата средна линия не я видях цял мач къде беше.Мод и забележи, че говорим за новосформиран отбор, а ние си запазихме отбора.Това какво ти говори - че хората там са направили добра селекция от качествени футболисти, които са научени футболисти и няма нужда тепърва да ги учиш на тактическа грамотност.

Извинявам се, че не пиша по темата, но реших да ти отговоря на поста.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 авг 2011 21:34

[quote="Ванко_Ултраса"]...Те баси мача дето го изнесоха срещу нас...направо ни направиха на мармалад.В средата направо ни размазаха...

:roll: Ванко,пак си гледал друг мач... :roll: Не знам за какъв мармалад става дума,но тия от Лудогорец, второто полувреме не можеха да ходят.Не казвам,че са лош отбор,но не са и кой знае кво.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 авг 2011 22:41

Модератор ЛокоПД написа:
Ванко_Ултраса написа:...Те баси мача дето го изнесоха срещу нас...направо ни направиха на мармалад.В средата направо ни размазаха...

:roll: Ванко,пак си гледал друг мач... :roll: Не знам за какъв мармалад става дума,но тия от Лудогорец, второто полувреме не можеха да ходят.Не казвам,че са лош отбор,но не са и кой знае кво.

Аааа, Мод аз теб те знам - и ти си от отбора с розовите очила...ти, Ицака, IRRIDUCIBILI и т.н. от локопортала сте заклети оптимисти.Не го казвам с лоша умисъл...да не ми се разсърдиш. ;)

Мача го гледах точно 4 пъти.
Първото полувреме нашите не знаят на кой свят се намират.Второто ония малко се поизмориха и казваш ей ся дойде нашия час, нали? И чак такова превъзходство през второто нямаше от наша страна.Първите 15 мин. от второто пак да питам къде сме?
Малко дето ги понатиснахме последните 15 мин. тва е...останалото време си е тяхно.

Както и да е...тоя мач вече мина и да го отпишем.
Сега дано бием "маргарините" в Каварна, че имам лоши предчувствия за този мач.
Много хора от нашите се настройват за лек мач и едва ли не онези ще излезнат със свалени гащи и ще им напълним набързо "кошницата", ама се моля само да не се закучи мача.Само нашите могат да си направят мача труден.Техния тренер Зафиров го гледам се прави на умрялата лисица - тоя бил контузен, ония бил контузен и така щели да играят без трима футболисти.
Аз обаче съм сигурен, че ще ни скочат много яко и ще берем много ядове, ако нашите подходят към мача високомерно и ги подценят.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 авг 2011 22:53

Играем в Ст. Загора...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”