Трибуна Бесика - снимки и видео

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Правила на Трибуна Бесика

Мнениеот Corwin » 03 авг 2010 10:30

А името откъде идва?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 авг 2010 10:32

Corwin написа:А името откъде идва?

http://www.loko-pd.com/tribuna-bessica/
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 авг 2010 10:44

Ся ти хубаво ме изтри, ама аз не търсех конфронтация :)
Хубаво име, просто исторически не сме никакви наследници на траките :)
Айде със здраве :)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 авг 2010 10:48

Corwin написа:Ся ти хубаво ме изтри, ама аз не търсех конфронтация :)
Хубаво име, просто исторически не сме никакви наследници на траките :)
Айде със здраве :)

Явно историята не ти е от най-силните страни. Пък и не става въпрос за това кой на кой е наследник а за историческото послание, което мястото и града ни носят. Колкото до другия ти въпрос, в момента се местим под таблото, а след края на сезона сектора където ще сме сега се бута и се почва трибуната. Малко по-горе съм писал, можеше да прочетеш.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 авг 2010 10:52

Да, видях го по-късно и затва не повдигнах въпроса отново.
Иначе за едно от другите две неща си прав - наистина важно е посланието, затова и аз се радвам на името :)
С удоволствие бих обсъдил работата с траките, обаче ще е твърде оффтопик :)

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 03 авг 2010 10:57

veseo написа:Евала за т.2, винаги са ме дразнили и сред нашите като има с фанелки на Борусия и АЕК... А относно т.5, едва ли е изпълнимо в която и да е (от сериозните де, не говорим на Академик примерно) агитка в България :lol:

При вас Дортмунд и АЕк при нас Ювентус и Нюкасъл. По-страшно е при ЦСКА където феновете на Юнайтед , Арсенал и Ливърпул съжителстват в един сектор. :lol: :lol:

Колкото до самите правила мен ме кефят а и едва ли ще са проблем да ги спазвам.

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 03 авг 2010 10:59

Правилата са супер. Надявам се ако има някой,който да люпи семки и да стои - да бъде изгонен!!! Вярвайте ми хора,след няколко мача,като чуете за трибуна Бесика,ще се отнасяте със нужния респект към нея и хората,които са на нея. Защото тази трибуна ще е пълна каквото и да става ;). Отборът на Пловдив винаги е бил подкрепян по най-добрия начин. Колкото до изграждането и мога да кажа следното. За сега,както каза Пловдив1926,сме под старото тъбло. Там няма ремонт,но до колкото разбрах ремонтът на трибуна Бесика ще бъде почнат от зимния полусезон. Така съм чул поне. Ако някой има точно инфо - моля да даде.

ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО - БЯЛ ;)>

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 03 авг 2010 11:28

Tribune Bessica написа:Правилата са супер. Надявам се ако има някой,който да люпи семки и да стои - да бъде изгонен!!! Вярвайте ми хора,след няколко мача,като чуете за трибуна Бесика,ще се отнасяте със нужния респект към нея и хората,които са на нея. Защото тази трибуна ще е пълна каквото и да става ;). Отборът на Пловдив винаги е бил подкрепян по най-добрия начин. Колкото до изграждането и мога да кажа следното. За сега,както каза Пловдив1926,сме под старото тъбло. Там няма ремонт,но до колкото разбрах ремонтът на трибуна Бесика ще бъде почнат от зимния полусезон. Така съм чул поне. Ако някой има точно инфо - моля да даде.

ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО - БЯЛ ;)>

Хубави правила и прекрасни като изисквания! Дано се препълни сектора! Обаче съм повече от против изявления,като"ще ги гоним.." и т-н! На Лаута никой фен на Локомотив няма и не трябва да бъде гонен освен циганите! Този сектор ще е с билети с най-ниска цена и много от възрастните и верни Локомотивци ще си взимат пропуски за срещите за този сектор именно заради цената! Тъпо е въпросния сектор в сегашния му вид да бъде обособен като изцяло фенски! След като бъде изградена новата трибуна,тогава Да....! Заканите определено звучат така,есякаш някоя от фракциите се мъчи да внесе свои правила и изисквания според своите виждания! Трибуна Бесика е и ще бъде за АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ черно-бели фенове желаещи да подкрепят горещо отбора ни а тези,които нямат възможност да си купуват от по-скъпите билети за останалите сектори също ще бъдат добре дошли там! Те също са ЛОКОМОТИВЦИ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 авг 2010 11:30

Нещо си се объркал. Трибуна Бесика е мястото на агитката, мястото където ще се спазват написаните по-горе правила. Това разделение го чакаме от много време за да не се допускат такива седящи субекти сред нас. Ще се сведе до знанието на всички, с плакати и други материали какво се приема за редно на трибуната и какво не, и който не спазва тези правила ще напусне сектора по един или по друг начин.

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 03 авг 2010 11:59

Нещо не съм много съгласен да се гонят фенове,за това че не викат.Но както и да е,само да не остане трибуната от много гонене?Май се отличавахме от другите с това ,че сме единни ,ама има още хляб да ядем.
Макар,че аз не съм от семкаджийте,но за гонене съм твърдо против.

Върни се в “Локо Пловдив”