ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- irriducibile1936
- Контакти:
Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО
ай стига сте се плюли. иначе както някой написа по-рано и 4те отбора сме жив та**к. в този мач наште да вземат да покажат най-накрая малко характер и да отупаме цска. поне ако не се класираме, то това ще ни е доста приятен спомен.
NON MOLLARE MAI !
Пловдив1926 написа:staria написа:Може и луд да съм, но според мен ЦСКА е естествен наследник на армейският клуб в София от преди войната, а това е точно АС23. Все пак става въпрос само за 2 мача, така че това не променя кой знае колко нещата.
Между АС-23 и ЦСКА има безпорна приемственост.
[offtopic]Извинявам се, че ще съм офф, но това което сте написали и 2мата са абсолютни глупости. Темата за АС е много дискутирана и не е тук мястото отново да се пише, но просто се дразня като една лъжа прокрадва корени и на други места освен в болните чорбарски мозъци. И 2мата знаете кои са били АС -23 и кой цдна. И 2мата знаете какво и защо е станало с първите и въпреки всичко пишетв "ЕСТЕСТВЕН" наследник и "БЕЗСПОРНА" приемственост. Би му мамата. Значи спокойно мога да ви дойда на гости, да избеся и изпозастрелям всичко наред, да се настаня във вашия дом и да се обява за естествен наследник и всичко това е безспорна приемственост.[/offtopic]
- Пловдив1926
- Контакти:
zlostar написа:Пловдив1926 написа:staria написа:Може и луд да съм, но според мен ЦСКА е естествен наследник на армейският клуб в София от преди войната, а това е точно АС23. Все пак става въпрос само за 2 мача, така че това не променя кой знае колко нещата.
Между АС-23 и ЦСКА има безпорна приемственост.
[offtopic]Извинявам се, че ще съм офф, но това което сте написали и 2мата са абсолютни глупости. Темата за АС е много дискутирана и не е тук мястото отново да се пише, но просто се дразня като една лъжа прокрадва корени и на други места освен в болните чорбарски мозъци. И 2мата знаете кои са били АС -23 и кой цдна. И 2мата знаете какво и защо е станало с първите и въпреки всичко пишетв "ЕСТЕСТВЕН" наследник и "БЕЗСПОРНА" приемственост. Би му мамата. Значи спокойно мога да ви дойда на гости, да избеся и изпозастрелям всичко наред, да се настаня във вашия дом и да се обява за естествен наследник и всичко това е безспорна приемственост.[/offtopic]
Нямам намерение да защитавам историята на ЦСКА по форумите. Въпреки всичко те са наистина БЕЗПОРЕН и ЕСТЕСТВЕН приемник на АС-23 за което име много доказателства. Това, че на вас не ви е угодно е съвсем различен момент.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Като гледах мача ни с Академик вчера и като гледам как играе ЦСКА последните мачове /не съм гледал този с Пирин/,ще ни бъде много трудно в събота.
ПС.Оставете историята настрана.
ПС.Оставете историята настрана.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Пловдив1926 написа:
Нямам намерение да защитавам историята на ЦСКА по форумите. Въпреки всичко те са наистина БЕЗПОРЕН и ЕСТЕСТВЕН приемник на АС-23 за което име много доказателства. Това, че на вас не ви е угодно е съвсем различен момент.
[offtopic]Толко по- жалко за теб. След като убийците са безспорни и естествени наследници на убитите ОК, няма какво повече да се коментира.[/offtopic]
- Пловдив1926
- Контакти:
zlostar написа:Пловдив1926 написа:
[offtopic]Толко по- жалко за теб. След като убийците са безспорни и естествени наследници на убитите ОК, няма какво повече да се коментира.[/offtopic]
Много е лесно да се слагат етикети. Много неща не са били съвсем каквито ви изглеждат сега. Цола Драгойчева не е ли убийца примерно? Има такова нещо наречено ФАКТИ, което е по-стойностно от личните ти усещания за истина обикновено.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Надявам се на победа на Локо-то, а и момента за това е подходящ.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Успех на Локото, би трябвало да бият резервите на ЦСКА 

MORSKI написа:Живееш си в твоя святМай не си само ти.... За съжаление има такива и наши фенове... Както и да е...
Смятай щом ние сме играели по-слабо, вие сте били титаничен отбор, щом сме пред вас в класирането каква огромна грешка трябва да е станалаТцттц как стават така нещата
Аре бегай както казваш ти!
Със здраве, накрая ще видим кой крив , кой прав... Освен, ако не се спукате от оправдания де...
Морски,
Няма как да сте играли по-зле или по-добре - с наш треньор, с половин отбор минал през пловдивски школи и отбори. Напипахте правия път и вие, като софиянци, с минали през Пловдив футболисти правите отбор.
Гледай сега ЦСКА от колко време насам ще излезе без пловдивчани (или минали през града) срещу пловдивски отбор. Двубой Изток-Запад, това ще е мача.
А ти от кои ще си?!?

Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Пловдив1926 написа:Mного е лесно да се слагат етикети. Много неща не са били съвсем каквито ви изглеждат сега. Цола Драгойчева не е ли убийца примерно? Има такова нещо наречено ФАКТИ, което е по-стойностно от личните ти усещания за истина обикновено.
[offtopic]Фактите са ясни. Не знам с кой не си съгласен. Може би, АС-23 не е бил отбора на царските офицери? Може би комунистите - партизани не са били техния вътрешен враг. Може би царски офицери не са убивали комунисти? Може би след това не е имало ответен удар когато се сменя властта? Може би генерал - маьор Димитър Айрянов и генерал - лейтенант не са съдени и осъдени от Народния съд? Може би АС-23 не е клуба ударен най-лошо от комунистите именно заради този си статут на клуб на царските офицери? Може би за първи път името цска се появява извън ссср? Може би днес освен в България, С.Корея, Русия и бившите съветски републики има и на друго място клуб с името цска? Нима на емблемата със не комунистическата звезда, с не комунистическия житен клас не е изписано годината 1948? Може би тази дата не е тотално разграничаване от всичко съществуващо до тогава? За всеки нормално разсъждаващ човек това са достатъчно факти! За съжаление от всичко, което си написал до сега се съмнявам, че си разбрал и една дума от това което аз съм написал.[/offtopic]