Берое (Стара Загора) - Локомотив (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот Пловдив1926 » 03 май 2011 12:09

Факт е, че нямаме какво да делим с феновете на Берое. За съжаление старозагорската полиция всеки път се чуди каква провокация да измисли само и само да станат проблеми. Жалко, че мача е през седмицата и в дъждовно време, това ми е едно от любимите гостувания - от сутринта наливане с бири по центъра, песни и глупости :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 03 май 2011 12:37

Пловдив1926 написа:Факт е, че нямаме какво да делим с феновете на Берое. За съжаление старозагорската полиция всеки път се чуди каква провокация да измисли само и само да станат проблеми. Жалко, че мача е през седмицата и в дъждовно време, това ми е едно от любимите гостувания - от сутринта наливане с бири по центъра, песни и глупости :mrgreen:

+1
Не стига ,че е през седмицата , ами и дъждовно :x
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 03 май 2011 13:23

Със заралии не сме имали проблеми,нищо лично ,но трябва да ви бием.Дано продължи възходящия път на отбора/от два кръга насам/и да вземем необходимите ни 3 точки.А иначе Берое са ми много симпатични,играят добре у дома и не вярвам мача да е лесен за нас,но все пак трябва да бием въпреки ГенOF.САМО ЛОКО !!!
Локо завинаги!!!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 03 май 2011 14:11

Ако има отбор в България, който да ми е симпатичен, то това винаги са си били Берое. Харесвам и отбора, и феновете и града. Най-хубавите гостувания са си в Зарата, а и от там ни отвръщат със същите симпатии. Дано успеем да ги бием днес, а от другия кръг им пожелавам да мачкат всичко, което им излезе на пътя. Наздраве и за локомотивците, палете колите и към Аязмото.

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 03 май 2011 14:46

Пловдив1926 написа:
bogdanov64 написа:
PB1936 написа:В Зара ще пристигнем... ! :twisted:

Е, и какво ще стане . . . . !? . . . .Идат като тигри, бягат като овци . . .

Нещо си объркал раздела и отбора моето момче :mrgreen:

E, и защо смяташ, че като живея в Пловдив, не мога да съм бероец "моето момче". Даже ако бях по - млад с 15 - 20 г., като теб примерно, бих направил и фен клуб на Берое в Пловдив :mrgreen:

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 03 май 2011 14:52

staria написа:Ако има отбор в България, който да ми е симпатичен, то това винаги са си били Берое. Харесвам и отбора, и феновете и града. Най-хубавите гостувания са си в Зарата, а и от там ни отвръщат със същите симпатии. Дано успеем да ги бием днес, а от другия кръг им пожелавам да мачкат всичко, което им излезе на пътя. Наздраве и за локомотивците, палете колите и към Аязмото.

Взимайте и плавниците :)
Дали имате картотекиран водолаз? :lol:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 май 2011 15:34

Avgusta 1916 написа:
staria написа:Ако има отбор в България, който да ми е симпатичен, то това винаги са си били Берое. Харесвам и отбора, и феновете и града. Най-хубавите гостувания са си в Зарата, а и от там ни отвръщат със същите симпатии. Дано успеем да ги бием днес, а от другия кръг им пожелавам да мачкат всичко, което им излезе на пътя. Наздраве и за локомотивците, палете колите и към Аязмото.

Е толкова ли вали бе?!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 03 май 2011 15:52

Пловдив1926 написа:
Avgusta 1916 написа:

Е толкова ли вали бе?!

Цял ден не е спирало!Вали и вали :?

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 03 май 2011 17:05

Е вече не вали! :) :) :) :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 03 май 2011 17:05

1-1
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”