Монтана - Локомотив ПД - 1:1

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Re: Монтана - Локомотив ПД!

Мнениеот loko-pd-fan » 10 апр 2011 18:43

Мамка му ,какво става бе???? :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 апр 2011 18:53

Какво да става. Равен 1:1 с Монтана. Айде преди да сме гледали и репортаж от мача да си спестим превъзбудените мнения :idea: :!:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 10 апр 2011 18:53

ЗА КЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ???

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 10 апр 2011 18:54

track.and.field написа:Един Х няма да е лишен от логика.

:lol: 8-)
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 10 апр 2011 18:58

Пловдив1926 написа:Какво да става. Равен 1:1 с Монтана. Айде преди да сме гледали и репортаж от мача да си спестим превъзбудените мнения :idea: :!:

Мен също ме боли ,като теб и е логично да съм ядосан нали?
Репортажи,повторения,факт е че не можем да бием в трети мач поред средняшки отбор.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 апр 2011 18:58

Хубавата новина е,че поне няма да изпаднем,достатачно точки напрупахме есента сега да сме спокойни за оставането си в А група. победи до края на сезона незнам как ще вземем.няма смисъл да се ядосвате,всичко стана ясно от 5 мача играем зле и става още по зле и мерки срещу тази игра не се взимат.Пак да питам ''кой е треньор'' :lol:

И да бяхме победили щеше да е само замазване и още надежди.Пирин,Славия,Монтана не може да бием,а идват мачове с пъти по добри отбори........Поне една седмица по малкко нерви и надежди!

Поркайте си и да не ви пука!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 10 апр 2011 19:13

Без нападетели :shock: ! Това го могат само треньорското ръководство на Локомотив! Ще ме прощавате ама кой определя кой да играе в даден двубой! Този цирк до кога ще го гледаме! Май ще се окажат прави някои хора които твърдят,че матушев е пионка! Срам да трепериш особенно второто полувреме :evil: ! Добре ,че Лучини бе в час! Иначе какво правихме... :!: Матушев и Ясен Петров са послушковци ! Кой има интерес от такива хора като тях!

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 10 апр 2011 19:17

Дака написа:Без нападетели :shock: ! Това го могат само треньорското ръководство на Локомотив! Ще ме прощавате ама кой определя кой да играе в даден двубой! Този цирк до кога ще го гледаме! Май ще се окажат прави някои хора които твърдят,че матушев е пионка! Срам да трепериш особенно второто полувреме :evil: ! Добре ,че Лучини бе в час! Иначе какво правихме... :!: Матушев и Ясен Петров са послушковци ! Кой има интерес от такива хора като тях!

Кой слушат,и кой им казва с какъв състав да играят?Кажи ,като си толкова осведомен.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 10 апр 2011 19:18

Помните какво ви казах когато дойде този новия в щаба :) И виждате прогнозирах,че Локото ще тръгне надолу и това се случва!

Не се заяждам

Иначе мача го бях писал 2-2 ,а той 1-1

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 апр 2011 19:24

Интересно няма никъде интервюта.

Няма ли в тоя отбор, един като мъж да излезне и да каже какво става.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”