Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин - 1:2
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ultras1926
- Контакти:
Re: Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин сряда 16.00ч.
БФС картотекира Базил, утре най-вероятно ще излезе срещу Пирин... Е сега вече не се и съмнявам в победата... Има кой да уползотворява труда на момчетата от защитата и средата на терена.. Всичко се нарежда!
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!
Ето и пълната група от 18 футболисти за срещата с Пирин:
Тодор Тодоров, Стоян Ставрев, Жереми Родригес, Юнес Бенжелюн, [Самир Бенжелюн, Мартин Кавдански, Пламен Крачунов, Дани Кики, Христо Златински, Любомир Витанов, Валери Георгиев, Габор Ерош, Йордан Тодоров, Сержиньо, Драги Коцев, Здравко Лазаров, Николас Раймонди и Базил де Карвальо.
Ей този човек- ТРЕНЬОРА едно си знае едно си прави! За какво въобще попада в групата това момче
!? Освен да има някаква договорка така, че да бъде налаган в игрово отношение! Днес на тренировката бе и мадам БА с внучето си и другата му баба
!!!
Тодор Тодоров, Стоян Ставрев, Жереми Родригес, Юнес Бенжелюн, [Самир Бенжелюн, Мартин Кавдански, Пламен Крачунов, Дани Кики, Христо Златински, Любомир Витанов, Валери Георгиев, Габор Ерош, Йордан Тодоров, Сержиньо, Драги Коцев, Здравко Лазаров, Николас Раймонди и Базил де Карвальо.
Ей този човек- ТРЕНЬОРА едно си знае едно си прави! За какво въобще попада в групата това момче
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Абе тия ще ги бием, но лошото е, че сме дотук...е, поне аз съм на това мнение.
Лобито на шопите гласят финал за купата между Левски и ЦСКА!
Особено за това работи синьото лоби, тъй като търси реванш заради загубата от ЦСКА в първенството.
Това несъмнено ще стане ако Левски бие Литекс в Ловеч утре.
Не мисля, че ще ни допуснат до финал...то и без това нямаме отбор за Европа на този етап.
Особено за това работи синьото лоби, тъй като търси реванш заради загубата от ЦСКА в първенството.
Не мисля, че ще ни допуснат до финал...то и без това нямаме отбор за Европа на този етап.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Абе тия ще ги бием, но лошото е, че сме дотук...е, поне аз съм на това мнение.
Ванко,стига вече с тия "шопи" и прочее конспирации бе,майна.Левски "търсели реванш"...глупости на търкалета.В момента ако има мач Левски-ЦСКА,червените пак ще ги изплющят.Първо да си вземем мача с Пирин,пък после ще мислим за други неща.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Boksiorcheto
Бием 2:0 с голове на Карвалъо и Здравко.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Ъъъ някой знае ли защо Огунсото и Абушев пак не са в групата? Само утре Неделчо да не излезе пак със Самир, че направо...

Момчета някаде ще има ли линк директно от стадиона
Благодаря предварително.Успех!
- Пловдив1926
- Контакти:
Не, не може да има директно тв предаване от стадиона по договор с телевизията. Само селските мачове ги дават по разни сайтчета.
Последна промяна от Пловдив1926 на 06 апр 2011 14:41, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Айде да ги отнасяме тия и да изтеглим едно домакинство в Петък. Дано няма инфекции. И дано най-накрая Бай Кольо се отпуши, че ми омръзна да чета колко бил слаб...
since1926 написа:Ъъъ някой знае ли защо Огунсото и Абушев пак не са в групата? Само утре Неделчо да не излезе пак със Самир, че направо...
Вчера на тренеровката се говореше ,че Самир ще е титуляр