Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив
Тъпа работа.Да работят двамата заедно пък още по-тъпа работа.Вярно,че Неделчо и според мен допусна доста грешки в последните мачове ама пък и силно ме съмнява този да е по-наясно от него с нещата.Дано Коко знае какво прави.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...
Почетния президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев напусна безпричинно лагера на отбора в резиденцията в Сандански. Това стана днес пообед, като малко по-късно пловдивският клуб се сдоби с нов шеф, чийто функции все още са неясни.
По всичко личи обаче, че сърбинът Бранко Милованович ще е новият силен човек в съблекалнята на представителния отбор. В интервю за gong.bg, 38-годишният мениджър се изцепи че цел номер едно е подобряване на дисциплината в отбора и преследване на шампионската титла през следващия шампионат. Въпреки че спряганите постове, на които се очаква да бъде назначен от понеделник са спортно-технически директор или главен мениджър, Милованович покани Неделчо Матушев в щаба си. Това от своя страна потвърждава слуховете, че бургаският специалист няма да остане на поста си, освен ако не приеме предложението, с което да остане наставник на "смърфовете" само на хартия.
Бранко Милованович бе част от обкражението на президента Коко Динев, повреме на подготовката в Испания, където предложи младежкия национал на Сърбия Ненад Лукич. Новият е бивш футболист на ОФК Белград, Депортиво Ла Коруня, Витория Гимараеш и АЕК.
SportaBG.com потърси на няколко пъти днес почетният президент на Локомотив, който обаче не благоволи да разговаря с нас.
Стоян Грозлеков, lportala.net
Пълна лудница... що не вземе някои да излезе и официално да каже кво става. Бонев така да се изчеше от Сандански и да не си вдига телефона цял ден...
По всичко личи обаче, че сърбинът Бранко Милованович ще е новият силен човек в съблекалнята на представителния отбор. В интервю за gong.bg, 38-годишният мениджър се изцепи че цел номер едно е подобряване на дисциплината в отбора и преследване на шампионската титла през следващия шампионат. Въпреки че спряганите постове, на които се очаква да бъде назначен от понеделник са спортно-технически директор или главен мениджър, Милованович покани Неделчо Матушев в щаба си. Това от своя страна потвърждава слуховете, че бургаският специалист няма да остане на поста си, освен ако не приеме предложението, с което да остане наставник на "смърфовете" само на хартия.
Бранко Милованович бе част от обкражението на президента Коко Динев, повреме на подготовката в Испания, където предложи младежкия национал на Сърбия Ненад Лукич. Новият е бивш футболист на ОФК Белград, Депортиво Ла Коруня, Витория Гимараеш и АЕК.
SportaBG.com потърси на няколко пъти днес почетният президент на Локомотив, който обаче не благоволи да разговаря с нас.
Пълна лудница... що не вземе някои да излезе и официално да каже кво става. Бонев така да се изчеше от Сандански и да не си вдига телефона цял ден...

-
- Контакти:
since1926 написа:Почетния президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев напусна безпричинно лагера на отбора в резиденцията в Сандански. Това стана днес пообед, като малко по-късно пловдивският клуб се сдоби с нов шеф, чийто функции все още са неясни.
Нямам думи просто...........................................
- loko-pd-fan
- Контакти:
Махането на Матушев,ще е голяма грешка.Той е много добър треньор,просто в момента с това разполага и затова играе тоя Самир.Не мисля,че Коко разбира повече от футбол от Матушев та да му е видял някакви грешки.Този човек постоянно работи под напрежение и постига резултати,а ако е оставен на спокойствие незнам тогава.Трябва всички да застанем зад него,за да няма сътресения в отбора(евентуално ако го сменят де).
loko-pd-fan написа:Махането на Матушев,ще е голяма грешка.Той е много добър треньор,просто в момента с това разполага и затова играе тоя Самир.Не мисля,че Коко разбира повече от футбол от Матушев та да му е видял някакви грешки.Този човек постоянно работи под напрежение и постига резултати,а ако е оставен на спокойствие незнам тогава.Трябва всички да застанем зад него,за да няма сътресения в отбора(евентуално ако го сменят де).
Е ние да не би да не сме зад него?! И под какво напрежение работи Неделчо?

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Нещо скептично съм настроен,относно назначението на този сърбин...
Бил с богата "футболна визитка",играл тук-там...но това не е гаранция,че ще свърши кой знае каква работа.Най-добрия пример е Христо Стоичков,българинът с най-богата футболна визитка - суперзвезда на Барселона,четвърти в света,Златна топка и т.н.Перфектен футболист,най-добрия.Обаче като треньор и ръководител - "чеп за зеле" не става от него.За Матушев мога да кажа,че феновете го харесват и уважават,ненапразно скандираме името му на всеки мач.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- child in time
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Нещо скептично съм настроен,относно назначението на този сърбин...Бил с богата "футболна визитка",играл тук-там...но това не е гаранция,че ще свърши кой знае каква работа.Най-добрия пример е Христо Стоичков,българинът с най-богата футболна визитка - суперзвезда на Барселона,четвърти в света,Златна топка и т.н.Перфектен футболист,най-добрия.Обаче като треньор и ръководител - "чеп за зеле" не става от него.За Матушев мога да кажа,че феновете го харесват и уважават,ненапразно скандираме името му на всеки мач.
И аз! не е сега момента да махат Матушев!
Това че сме загубили от Литекс и че не вкарваме голове не е заради треньора! Карвальо да си беше стоял щеше да е мирно селото!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Пловдив1926
- Контакти:
Казах ви вече, че Матушев ще продължи да работи в отбора. Не мисля, че е най-успешния ни треньор, че чак да реагираме по този начин. До сега във важните ни мачове, с изключение на Левски където нещата просто се получаваха нямаме никакъв успех. Не може да надиграем морето с 10 човека и нямаме удар към вратата, срещу Литекс имаме едно полужение и груба треньорска грешка да не се дублира малкото Бенжи. Къв човек трябва да си да наливаш пари и да подминаваш подобни грешки и да не предприемеш промени? Извинявайте, ама с тия играчи и Здравко вътре, който е треньор на терена и аз мога да бия Сливен и Видима на Лаута!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- loko-pd-fan
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Казах ви вече, че Матушев ще продължи да работи в отбора. Не мисля, че е най-успешния ни треньор, че чак да реагираме по този начин. До сега във важните ни мачове, с изключение на Левски където нещата просто се получаваха нямаме никакъв успех. Не може да надиграем морето с 10 човека и нямаме удар към вратата, срещу Литекс имаме едно полужение и груба треньорска грешка да не се дублира малкото Бенжи. Къв човек трябва да си да наливаш пари и да подминаваш подобни грешки и да не предприемеш промени? Извинявайте, ама с тия играчи и Здравко вътре, който е треньор на терена и аз мога да бия Сливен и Видима на Лаута!
Ако беше хубав терена във Варна,с 10 души щеше да е друго.
- Пловдив1926
- Контакти:
loko-pd-fan написа:Пловдив1926 написа:Казах ви вече, че Матушев ще продължи да работи в отбора. Не мисля, че е най-успешния ни треньор, че чак да реагираме по този начин. До сега във важните ни мачове, с изключение на Левски където нещата просто се получаваха нямаме никакъв успех. Не може да надиграем морето с 10 човека и нямаме удар към вратата, срещу Литекс имаме едно полужение и груба треньорска грешка да не се дублира малкото Бенжи. Къв човек трябва да си да наливаш пари и да подминаваш подобни грешки и да не предприемеш промени? Извинявайте, ама с тия играчи и Здравко вътре, който е треньор на терена и аз мога да бия Сливен и Видима на Лаута!
Ако беше хубав терена във Варна,с 10 души щеше да е друго.
С Черно Море беше терена, с ЦСКА беше съдията, с Литекс беше виновно...а да Раймонди, че удари греда (!), с Берое беше глобалното затопляне, с Миньор беше позицията земя-луна-марс. Явно не само на мен ми е писнало от опрвадания, а и на Коко. Не може с такива ПРЕКРАСНИ играчи, с един Здравко, който е перфектния капитан, дава опит и води отбора, да не може да биеш подобни отбори!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]