АНКЕТА: ЩЕ ИЗПАДНЕ ЛИ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, В ГРУПА "Б"?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: АНКЕТА: ЩЕ ИЗПАДНЕ ЛИ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, В ГРУПА "Б"?

Мнениеот slavia_forever » 16 дек 2008 21:13

demy26 написа:Ето каква глупост беше изтърсил из форума:
"Напротив. Гледал съм, винаги да бъда справедлив в оценките си. Както казах - НЕ МРАЗЯ НИКОГО. Просто СЪМ КАТО ОЧИЛА и отварям очите на някои, които се опитват, да се държат така, спрямо други!"
Кой си ти, че да ми отваряш очите?
Между другото, щом нямаш претенции да имаш интелект, какви са тези мераци да отваряш очите на хората?

Всеки един, може да научи от някого едно, или друго нещо. Многократно съм се поучавал от едни, или други мнения. В същия момент, съм се опитвал да махна "капаците" на някои заслепени хора.
Ако не съм никой за теб, защо ми четеш постовете тогава?
АЗ КАТО ОЧИЛА ВИ ОТВАРЯМ ОЧИТЕ, ЧЕ КАЗВАТЕ, ЧЕ НЯМА ДА МИ ОТГОВАРЯТЕ НА "ПРОВОКАЦИИТЕ" И СЪЩИТЕ СЛЕД ТОВА, СТЕ НАЙ-АКТИВНИ "ТЯХ"? И като ви отварям очите, пак сте най-активни! :lol: Какво да кажа повече?! :lol: :idea:
АМИ ЦСКА И ЛЕВСКИ КАТО СА ЗАСЛЕПЕНИ, ЧЕ НАЙ-ЛОШОТО ЗА СПОРТА, ПРОИЗТИЧА ОТ ТЯХ, КОЙ ИМ ОТВАРЯ ОЧИТЕ - ТИ ЛИ? :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 дек 2008 22:09

ivanjuve написа:ПАК ЛИ СЕРЕШ БЕ , ДА ЕБА ТВОЙТА МАМА ЛЕПИЛАРСКА!

Вижте се бе - НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, агитка нещастници! :shock:

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 16 дек 2008 22:15

Сдавия_форевър, много си загубен. Глупостите които пишеш тук изобщо не могат да се нарекат провокации. По-скоро са груб израз на завист и омраза от един объркан и комплексиран човек. Самия факт, че си тръгнал да оправяш футбола показва колко си глупав, а че си започнал да го оправяш от ЛОКОМОТИВ Пловдив, показва, че си направо малоумен. Единствено дербито ЛОКО-Ботев показва, че футбола в България е жив. Относно това, че ти отговарят на простотиите, просто феновете на ЛОКОМОТИВ толкова обичат любимия отбор, че не могат спокойно да понесат такива обиди. За щастие повечето хора разбраха какъв нещастник си ще спрат да ти обръщат внимание.
Последна промяна от demy26 на 16 дек 2008 22:18, променено общо 1 път.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 дек 2008 22:18

demy26 написа:Ей, много си загубен. Глупостите които пишеш тук изобщо не могат да се нарекат провокации. По-скоро са груб израз на завист и омраза от един объркан и комплексиран човек. Самия факт, че си тръгнал да оправяш футбола показва колко си глупав, а че си започнал да го оправяш от ЛОКОМОТИВ Пловдив, показва, че си направо малоумен. Единствено дербито ЛОКО-Ботев показва, че футбола в България е жив. Относно това, че ти отговарят на простотиите, просто феновете на ЛОКОМОТИВ толкова обичат любимия отбор, че не могат спокойно да понесат такива обиди. За щастие повечето хора разбраха какъв нещастник си ще спрат да ти обръщат внимание.

Как ще наречеш горния пост?

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 16 дек 2008 22:22

Човека е проумял, че си абсолютен чук и няма смисъл да се обяснява а направо ти е теглил майните. Да не си очаквал нещо друго?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 дек 2008 22:37

demy26 написа:Човека е проумял, че си абсолютен чук и няма смисъл да се обяснява а направо ти е теглил майните. Да не си очаквал нещо друго?

В отговор на кое?

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 16 дек 2008 22:57

В отговор на простотийте които пишеш във форума.

Както и да е, понакога да си говориш с глупави хора може да е много забавно и носи доста приятни интелектуални забвления, но за съжаление много бързо омръзва. И на мен ми омръзна да се занимавам с теб.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 дек 2008 23:46

demy26 написа:В отговор на простотийте които пишеш във форума.

Както и да е, понакога да си говориш с глупави хора може да е много забавно и носи доста приятни интелектуални забвления, но за съжаление много бързо омръзва. И на мен ми омръзна да се занимавам с теб.

Ти поне показа колко ти е акъла. Това, което каза, че правя аз - го направи точно ти сега - "Интелекте". Повечето сте "умници" като теб? Има и изключения, но с Юве сте си лика-прилика.

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 17 дек 2008 09:51

slavia_forever написа:Ти поне показа колко ти е акъла. Това, което каза, че правя аз - го направи точно ти сега - "Интелекте". Повечето сте "умници" като теб? Има и изключения, но с Юве сте си лика-прилика.

А ти к'ъв си? Ти си едно от най-комплексираните същества в интернет-пространството, които съм виждал. А аз съм виждал доста екземпляри, повярвай. На теб проблема ти е психически. Ти си изкукал тотално. Прекарваш цялото си време в нета и то само и единствено в заяждания. Имаш проблем "братле". И то много голям психически проблем. Абсолютно сериозно ти предлагам да отидеш на психолог. Иначе ще свършиш много зле.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 дек 2008 11:12

slavia_forever кво толкова са ти направили буферите та толкова ги мразиш бе човек :lol: :lol: ебати целия форум си им го направил бомбок :lol: :lol: :lol:
иначе да разпиша темата . локо няма да изпадне в Б група , нито Ботев ще изпадне .така че ..... ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”