slavia_forever написа:Бира, ти знаеш защо го правя. Видя - бях престанал. Запознах се с теб. Да, свестен си - факт неоспорим! Свестни са тези, с които ме запозна - ОТ ЛОКОТО, които оказаха уважение и на моя отбор. Казвам го пред всички тук, но има такива тук, които провокират, да забивам с алармата. Разбирам добре това, което казваш. Даже бях престанал. Но търпях цели две седмици, като във всички теми - и за ЦСКА и за Левски, и за Сливен и за всичко друго, което съм писал, да влизат и да ме провокират, говорейки пълни и завършени идиотии, без АЗ да съм ги провокирал. Ти това разбираш ли го?!

Нещо не схващам...

Някой от нашите те е провокирал,или е пуснал някоя тема във форума на "Славия" /май само аз съм го правил

/? А колкото до "Левски" и ЦСКА...знаеш ми мнението,не ги харесвам,но не съм си позволявал да пускам теми в техните форуми...просто "не ме ебе",както се казва.Интересите ми се свеждат до един отбор и ...тва е.Останалото е уважение към останалите...В крайна сметка,никой не е виновен,че се е родил Локомотивец,Ботевист,Славист,Левскар и т.н.Че президент на любимият ти клуб е недоразумение като Галка,Селю,Лупи ,бат Венци,Борат,Коце Маца...Прекалено "глобално" мислиш,майна...Не можеш да оправиш света...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...