Пловдив1926 написа:PFC Litex написа:Levskar_90 написа:Santiago Munez Карвальо колко мача има в професионалния футбол ? Играл е по селските паланки в Гърция и аматъорски отбори. Костов не случайно е определян като новия Бербатов. ЦСКА ако вярно са го взели, значи сме изпуснали класен играч, за без пари.
Ако Динев пробута Карвальо на Батков, това само ще дакаже, че е доста умен бизнесмен

Визитката му не е толкова впечатляваща, имайки в предвид, че е на 30 години вече
http://en.wikipedia.org/wiki/Basile_de_Carvalho200 мача / 50 гола или по гол на 4 мача, което си е ниско КПД за нападател
Ми да купат Курдов тогава, на него му е високо КПД-то.
Не става,той чака лицето Ц.В.за да се разберат,от друга страна е казал,че няма да играе другаде вьпреки големия интерес кьм него(аз лично не разбрах от кьде е... разпитах и други,ама и те не знаят),та да не си правят илузии!а и няма с кой да преговарят май..щото в ботев пьк полвината от рьководството не знаят как изглежда Ц.В.и те го чакат,той пьк изпраща там един човек,който не спира да обещава

аве да взимат Карвалио,малко му е к.п.д.-то,ама...иначе ме ядза карвалио,много класен играч изпускаме и отново на герена,поне някьде в чужбина да беше