Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Левски договори Базил де Карвальо (ВИДЕО)

Мнениеот PFC Litex » 07 яну 2011 19:57

Пловдив1926 написа:Ми да купат Курдов тогава, на него му е високо КПД-то.

Не мога да определям трансферната политика дори на Литекс, просто споделям лично мнение по даден въпрос, като никъде не твърдя, че то е еталон. ;)

Santiago Munezz написа:Хаха много са ми смешни тези дето гледат разни визитки и КПД-та и така опрделят кой колко е добър.

А какво да гледаме? - те са ясен показател за доста неща.
Шума около Карвальо се вдигна след едно изказване на Коко Динев, че е взел по-добър от Демебеле и така привлече вниманието на всички към него.
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 яну 2011 20:01

PFC Litex написа:
Пловдив1926 написа:Ми да купат Курдов тогава, на него му е високо КПД-то.

Не мога да определям трансферната политика дори на Литекс, просто споделям лично мнение по даден въпрос, като никъде не твърдя, че то е еталон. ;)

Santiago Munezz написа:Хаха много са ми смешни тези дето гледат разни визитки и КПД-та и така опрделят кой колко е добър.

А какво да гледаме? - те са ясен показател за доста неща.
Шума около Карвальо се вдигна след едно изказване на Коко Динев, че е взел по-добър от Демебеле и така привлече вниманието на всички към него.

Ами гледай му играта в А група през есента я сметни колко беше КПД-то на Дембеле преди да дойде в Левски!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 07 яну 2011 20:05

Да той има голям опит в Лига 1 с невероятните 5 мача и 0 гола. През цялата си кариера е бил аматьор. Ако Батков го привлече много ще ме е срам от този трансфер и никого няма да приема Карвальо в Левски. Трябваше да привлечем Костов, и тогава ставахме с трема нападателя - Костов, Иса и Чаворски, като първите двама са много по -добри футболисти от медийния балон Карвальо..
Последна промяна от Levskar_90 на 07 яну 2011 20:09, променено общо 2 пъти.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 яну 2011 20:06

Дембеле е на 24, Карвальо на 30, единият има къде да се развива защото кариерата е пред него, а другия малко или много минава 30-така и каквото е развил, развил, от сега на татък ще поддържа само формата, а и Дембеле да не играе в силен европейски отбор до момента му пречи само личното поведение, тъй като е бил на ден подпис с Лацио, но скандал с изнасилването в Италия, за което е оправдан, провалят същото и тогава отива в Гърция, тъй като всеки уважаващ себе си отбор ще реагира по този начин.
Сега с Галатасарай стана същото. Следката почти е била финализирана, но турците са разбрали за настоящите му проблеми в България и са се отказали.
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 яну 2011 20:07

Levskar_90 написа:Да той има голям опит в Лига 1 с невероятните 5 мача и 0 гола. През цялата си кариера е бил аматьор. Ако Батков го привлече много ще ме е срам от този трансфер и никого няма да приема Карвальо в Левски. Трябваше да привлечем Костов, и тогава ставахме с трема нападателя - Костов, Иса и Чаворски, като първите двама са много по -добри футболисти от медийния балон Карвальо..

Ха ха ха ха Чаворски-Иса-Костов това ми звучи добре но за юношите старша възраст :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 07 яну 2011 20:09

И не го сравнявайте с Дембеле, защото Дембеле идва от най - добрата школа в Европа и е признат от Ги Ру, докато Карвальо идва от селските паланки на Франция. Правете разлика и не се излагайте !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 яну 2011 20:11

Добре момчета само си помнете думите за Де Карвальо и пак ще си говорим(ако дойде при нас а това ще стане само при продажба на Дембеле).
Няма повече кво да споря по тази тема.Лятото след като Камбуров ни отряза имаше подобни коментари за Дембеле.........Поживеем повидим :lol:

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 07 яну 2011 20:21

Levskar_90 написа:И не го сравнявайте с Дембеле, защото Дембеле идва от най - добрата школа в Европа и е признат от Ги Ру, докато Карвальо идва от селските паланки на Франция. Правете разлика и не се излагайте !

Братле, поне виж визитката на Дембеле.Той и един мач няма на професионално ниво във Франция. Карвальо е по техничен от Дембеле и притежава по-добър контрол върху токпата.Головите му умения също са доста над средните за А група.Ще се радвам ако остане при нас, ако не успех в новият му отбор и дано спомогне за реализирането на мечтата ни - Евротурнити в Пловдив на Лаута :)

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 07 яну 2011 20:21

Пловдив1926 написа:
PFC Litex написа:
Levskar_90 написа:Santiago Munez Карвальо колко мача има в професионалния футбол ? Играл е по селските паланки в Гърция и аматъорски отбори. Костов не случайно е определян като новия Бербатов. ЦСКА ако вярно са го взели, значи сме изпуснали класен играч, за без пари.

Ако Динев пробута Карвальо на Батков, това само ще дакаже, че е доста умен бизнесмен ;)

Визитката му не е толкова впечатляваща, имайки в предвид, че е на 30 години вече
http://en.wikipedia.org/wiki/Basile_de_Carvalho
200 мача / 50 гола или по гол на 4 мача, което си е ниско КПД за нападател

Ми да купат Курдов тогава, на него му е високо КПД-то.

Не става,той чака лицето Ц.В.за да се разберат,от друга страна е казал,че няма да играе другаде вьпреки големия интерес кьм него(аз лично не разбрах от кьде е... разпитах и други,ама и те не знаят),та да не си правят илузии!а и няма с кой да преговарят май..щото в ботев пьк полвината от рьководството не знаят как изглежда Ц.В.и те го чакат,той пьк изпраща там един човек,който не спира да обещава :lol: аве да взимат Карвалио,малко му е к.п.д.-то,ама...иначе ме ядза карвалио,много класен играч изпускаме и отново на герена,поне някьде в чужбина да беше :twisted:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 яну 2011 20:24

Ще съм много доволен ако Базил дойде в Левски, но не като заместник на Гарата. Той е подходящ за схема с 2 ма нападатели, ако ще играем с 1 нападател трябва да е здрав и висок... А 350 хил са прекалено много... за играч от А група повече от 200 хил $ не си заслужава да се дават. Все пак предпочитам неколкократно да вземем Де Карвальо пред Костов..
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Локо Пловдив”