3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Re: 3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Мнениеот puf-paf » 01 ное 2010 10:53

Важното е да бием академик и да отидем на мача с чорбата с настроение и самочувствие .Колкото до черноморец ще ги ударим на лаута
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 01 ное 2010 12:07

puf-paf написа:Важното е да бием академик и да отидем на мача с чорбата с настроение и самочувствие .Колкото до черноморец ще ги ударим на лаута

Рибата е още в морето.
Засега имаме първо мач с Академик София. "Силата" ни е да се дъним след силен мач. Така че по-трезво с мечтите, да гледаме реалистично.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 ное 2010 19:06

Бием ли Академик ще играем по-спокойно с чорбата и Черноморец. Всичко може да стане.

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 01 ное 2010 21:18

Мечтите наистина са хубаво нещо, а най-хубавото в тях е, че понякога се сбъдват. И в този ред на мисли наистина ЗАЩО НЕ? :)

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 01 ное 2010 22:07

Аз още преди мача срещу левски-то казах да тръгнем за столицата с вяра в отбора!
Продължавам със същия апел към всички черно-бели - да бъдем на всеки мач с вяра в сърцата си, а пък долу на терена - каквото сабя покаже!
Изображение

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 02 ное 2010 01:27

Уважаеми фенове на Локо Пловдив, аз съм левскар, но искам тук във вашият форум да ви поздравя за отличната игра, която показа отборът ви в мача срещу нас и да ви кажа, че абсолютно заслужено ни победихте и направо ни направихте на маймуни, при това на нашият стадион. Искам също така да поздравя великата публика на Локо Пловдив за прекрасната подкрепа, която даде на отбора си и затова, че в нито един момент от мача не обиди отбора на Левски, както правят всички останали агитки. Евала за което, мога да кажа само едно и то е: големи мъжкари сте!!! А що се отнася до темата, аз съм сигурен, че с тази игра няма начин да не си вземете оставащите мачове и в заключение в мача с Цска, можете да сте убедени, че ние левскарите ще си тананикаме един ваш рефрен и той е: О Локо, о Локо Пловдив, ние всички сме за Локо Пловдив!!! Успех!!! :)

Върни се в “Локо Пловдив”