Ще може ли Локомотив Пловдив да се пребори за ЕКТ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Ще може ли Локомотив Пловдив да се пребори за ЕКТ?

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 окт 2010 21:33

На първо четене - мисията невъзможна,макар че,има още един полусезон.Зависи как ще е подготовката,какви играчи ще вземем през зимата и т.н.Ако се класираме - добре.Ако не,няма да правим трагедии - тези неща са приоритет на "грандовете" /то пък като се класират "грандовете",виждаме кво става,даже в момента гледам един мач и се чудя за кво ли го гледам :roll: /.Както каза някой по-горе,важното е да си оправим стадиона,пък тогава да мислим за евротурнири.Класиране през Купата ...едва ли ще ни пуснат.Тази година Берое ги изпуснаха,макар че пичовете си играха супер. БФС вече едва ли ще допуснат пак тази грешка :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 22 окт 2010 09:31

chelseabg написа:Не вярвам да влезете в 3ката..Локо СФ/Литекс/Левски/Черноморец..като прибавим ЦСКА и (надявам се ние Черно море) Славия..много претенденти станаха спред мен класирането ще е ..
1.Левски
2/3.Черноморец/Литекс
4/5.ЦСКА/Локо СФ
Ако влезете в 5цата браво

хахахаха вие с тоя футбол тип ръгби къде сте тръгнали :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 22 окт 2010 11:43

Аз бих поставил въпроса така: готови ли сме за участие в ЕКТ? По-скоро не. Нямаме изчистен състав, основни постове ни куцат. Догодина може и да се мисли вече в тази насока, но на този етап не е сериозно да се залъгват хората със свръхочаквания.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 22 окт 2010 13:33

Irish stout написа:Аз бих поставил въпроса така: готови ли сме за участие в ЕКТ? По-скоро не. Нямаме изчистен състав, основни постове ни куцат. Догодина може и да се мисли вече в тази насока, но на този етап не е сериозно да се залъгват хората със свръхочаквания.

Точно. Стадиона е важен, другото майната му.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 окт 2010 21:31

tzloko написа:
chelseabg написа:Не вярвам да влезете в 3ката..Локо СФ/Литекс/Левски/Черноморец..като прибавим ЦСКА и (надявам се ние Черно море) Славия..много претенденти станаха спред мен класирането ще е ..
1.Левски
2/3.Черноморец/Литекс
4/5.ЦСКА/Локо СФ
Ако влезете в 5цата браво

хахахаха вие с тоя футбол тип ръгби къде сте тръгнали :lol:

айде чак пъл ръгби! Не е толкова груб футбола ни, но определено има какво да се желае! Но и вие не играете най-чистия футбол на света ;) По темата препдочитам вие да сте в Европа пред други тимове, но така като гледам няма как...

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 окт 2010 10:26

През купата на България.Ръководството да хвърли всички сили там.Има един -два по сериозни мача.Шампионата,почти по скоро на 100% мисията невъзможна!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 24 окт 2010 11:57

Здравейте, момчета!

Ще отсъствам от форума още малко време, тъй като в момента съм без компютър!
Знам че Ви липсвам на всички, :mrgreen: но за жалост направих глупост, с която си прецаках дъното. :x

Иначе по темата - за мен лично нито ще се класираме за ЕКТ, нито сме готови за турнирите!
Та ние не можем да вземем идин мач, който се изисква да го вземем на всяка цена...за кви турнири говорим?!В Европа няма да ни посрещат отбори като Пирин, Берое или непостоянния "Черно море".Виждате какви сериозни отбори са там...превъзхождат ни както като организация и бюджет, така и кондиционно и тактически.Къде сме тръгнали?! Полувината отбор е за гонене!!!Футболистите, които трябва да останат са: Здравко, Ицо, Крачунов,Карвальо,Габор и Абушев.Останалите - вън!Ще има много освободени и на практика се очертава пак да градим нов отбор. Дано поне тази години, която се очертава да е нулева за нас, поне ръководството да избистри ядрото от футболисти, върху което ще гради нов отбор способен да се мери с т.нар. грандове у нас.Ако ние не може да играем като равен с равен срещу отбори като Левски, ЦСКА и Литекс, как ще се изправим срещу големите имена в Европа?!Представете си как ще изглеждаме до тях!Просто не се работи правилно при нас...това е! Не е въпроса да хвърляш маса пари! По-важното е да създадеш организация, ред и дисциплина в клуба.Като го имаш това налице - тогава хвърля пари, но ще имаш и успехи!Слагаш Едо за тренер и започваш да купуваш футболисти-чужденци, които имат качества, психика и манталитет да печелят напечени мачове!Това е за мен начина!
С тези футболисти - толкова!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 24 окт 2010 12:15

Всички пишите -не сме били готови за Европа по добре да не играем.Кой български отбор е готов :shock:

Предпочитам ние да играем и да паднем от колкото другите да играят и да паднат.

ЕКТ е престиж и пари!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”