Локо Пловдив оглави класирането,Карвальо ще засенчва Дембеле

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Локо Пловдив оглави класирането,Карвальо ще засенчва Дембеле

Мнениеот Parmalat » 08 авг 2010 01:25

Между другото ми казаха преди минути,че Базиле де Карвальо е бил на проби в Литекс Ловеч 2007 година,но не е удобрен.Само да знаете.Иначе мисля че Литекс са сгрешили много,че не са го привлекли. ;) :arrow:
Другият състезател с френския паспорт, който дойде обаче не можа да се разбере с ръководството. Сенегалецът Базил де Карвальо поставил много по-високи изисквания за личните си условия, отколкото договорените предварително. Затова нападателят бе отпратен и ловчанлии ще търсят друг вариант. “Имаме картбланш да преговаряме с играч от чужбина. Задължително трябва да намерим класен състезател, който да засили атаката ни”, заяви треньорът на Литекс Ферарио Спасов. http://football.sportal.bg/news.php?id=52983&vote=
Последна промяна от Parmalat на 08 авг 2010 01:28, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 08 авг 2010 01:26

По повод колета, който каза , че след 2-3 слаби мача хората спират да подкрепят отбора. Е , обясни ми , защо кога изоставахме с 11 точки от Литекс и бяхме абсолютно вън от играта за титлата, на гостуването в Ловеч имаше 2000 човека агитка ? Феновете на Левски са едни от най-верните. Аз винаги съм харесвал и вашата агитка, подкрепяте до край, хореографиите Ви са хубави. Отбор с традиции и много фенове, няма спор. Времето ще покаже дали сте готови да се борите с така наречените "грандове"!
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 08 авг 2010 01:29

Айде стига с тея дребни безмислени спорове.Незнам защо сега тук се води някакъв спор с Левскарите.Още повече че повечето са добронамерини и ни жеаят успех.И двата отбора вървят имат по един много силен нападател.Но по принцип Левски са напред с материала,ние имаме още доста да доказваме,тепърва се гради отбор.Левски играят супер и са кандидат номер 1 за титлата.Подкрепят си ги хората и им се радват и така трябва да бъде.Ние днес също показахме ниво и трябва всеки мач да се подкрепя така,че и много повече отбора.Успех и на двата отбора
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Мнениеот botkata » 08 авг 2010 01:32

Parmalat написа:Между другото ми казаха преди минути,че Базиле де Карвальо е бил на проби в Литекс Ловеч 2005 или 2006 година,но не е удобрен.Само да знаете.Иначе мисля че Литекс са сгрешили много,че не са го привлекли. ;)

Дам това и аз го бях 4ул :) все пак Ловеч е града на люлаците,розите и опиев мак :cry: :? 8-)
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 08 авг 2010 01:35

track.and.field написа:По повод колета, който каза , че след 2-3 слаби мача хората спират да подкрепят отбора. Е , обясни ми , защо кога изоставахме с 11 точки от Литекс и бяхме абсолютно вън от играта за титлата, на гостуването в Ловеч имаше 2000 човека агитка ? Феновете на Левски са едни от най-верните. Аз винаги съм харесвал и вашата агитка, подкрепяте до край, хореографиите Ви са хубави. Отбор с традиции и много фенове, няма спор. Времето ще покаже дали сте готови да се борите с така наречените "грандове"!

Успех и на вас!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 08 авг 2010 01:50

Момчета, предлагам да не разлайваме предварително кучетата!
Няма нужда от такива изцепки, още сме едва 2-ри кръг за да почваме да мечтаем.То и Бонев викаше, че ще бием с разлика Видима, но видяхте всички, какво стана.Да не стане накрая като с Локо Сф, на които им оставаха 7 малки стъпки, пък накрая изпуснаха и последния вагон за Европа!Ние не сме папагали за да летим в облаците, това не е присъщо за нас!
Някой обърна ли внимание, че доста изпускаме???
Ако бяха Лески-то или ЦСКА на този отбор щяха да му вкарат не 2 а минимум 5 гола.
Имаме добър отбор - спор няма, но трябва да се работи още много върху концентрацията, психиката и манталитета на нашите футболисти. Ако имаме претенции за първите 3 места трябва да бием ЛеСки и ЦСКА.
Именно срещу тези два отбора ще си проличи, колко струваме като отбор и заслужаваме ли да се наредим сред първите 3...е дотогава трябва да биеш наред разбира се, щото ако паднеш от Сливен, а биеш ЦСКА файдата е никаква.
Изображение

desert_CSKA
Контакти:

Мнениеот desert_CSKA » 08 авг 2010 01:56

Супер победа със красива игра и страхотна атмосфера по трибуните ;)! Това сме ние. Нашите играят супер и се надявам да няма повече издънки,като тази във Севлиево,но са надявам момчетата да се реваншират,като вземат някое гостуване в София. Например на Цска ;)?

за6то то4но на ЦСКА бе? :Д

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 авг 2010 01:58

desert_CSKA написа:Супер победа със красива игра и страхотна атмосфера по трибуните ;)! Това сме ние. Нашите играят супер и се надявам да няма повече издънки,като тази във Севлиево,но са надявам момчетата да се реваншират,като вземат някое гостуване в София. Например на Цска ;)?

за6то то4но на ЦСКА бе? :Д

Примерно. А защо не ? ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 авг 2010 02:06

Обаче много добро впечатление ми направи респекта с който се отнесе Де Карвальо към Жардел и поиска да си разменят фланелките след края на мача и Жардел се съгласи! :arrow:
Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 авг 2010 02:21

Parmalat написа:Обаче много добро впечатление ми направи респекта с който се отнесе Де Карвальо към Жардел и поиска да си разменят фланелките след края на мача и Жардел се съгласи! :arrow:
Изображение

И на мен ми направи впечатление.Веднага след като съдията даде край на мача,Карвальо отиде при Жардел.Ами уважението,преди всичко.Преди години Жардел беше звезда,истинска звезда /не медийна,като...да не казвам като кои/,гледал съм го в много мачове по ТВ...Сега,друг е въпроса дали на тези години и на тези килограми трябва да играе... :roll: На мен лично ми стана кофти,щото взеха да го бъзикат...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”