ЛОКО ПД - Черно море

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Re: ЛОКО ПД - Черно море

Мнениеот PB1936 » 05 авг 2010 20:34

[offtopic]Факт е.Те летят,както сондата Вояджър 1 - вече отдавна изгубила връзка с Земята...[/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 авг 2010 21:39

MORSKI написа:
Пловдив1926 написа:Черно Море за нас са както ние за Левски. Всеки път като тръгнат да изпадат от групата едва ли не имат с нас мач, падаме и ги реанимираме. След провала в Севлиево съм сигурен, че нашите ще скочат на 200 процента и пак ще бием Черно Море и то с разлика. Просто нямат късмет срещу нас, иначе наистина се чудя къде са тръгнали за евротурнири да се борят с тази селекция. А колкото до Жардел на тия години, с тези килограми единствената му функция е да докара някой фен повече на стадиона с избледнялата си слава...

Нищо вярно няма в думите ти, ама нищо... Първо кога сте ни "реанимирали" ? Що за глупост? Дали ще ни биете с разлика времето ще покаже, но от мачовете ви от миналия сезон и от подготовката + първяия мач в Севлиево не виждам с какво сте повече от нас.... Какво ни е на селекцията? Може би очакваш да вземем Меси и Роналдо? Като не си запознат защо говориш не ми е ясно? За Жардел ще видим, наистина не може да се очакват оит него чудеса, но той е от типа футболисти, които дори с присъствието си на терена дават преднина за нашия отбор!
Иначе предвиждам мининален успех за нас или равенство 1-1...
Късмет на Локо напред.

Факт е, че Ботев винаги са имали повече от тях на гостиувания във Варна, но е факт и, че ние рядко замъкваме повече от 50 човека в Пловдив... Дано сега сме повече ;)
Иначе не виждам защо се заяждат някои фенове на локото? Какво има да делим, при все, че доста от нашиоте фенове са в проиятелски отношения с вашите...

Черно море си запазиха отбора,ако не се лъжа,има съвсем малко промени.Затова очаквам мача да е много труден.Разбира се,очаквам и да победим ;)Има два отбора,чиито фенове уважавам - Берое и Черно море.За останалите неща...Морски,така или иначе ще се видим на по бира преди мача,ще обсъдим кой,как,кога,с колко и т.н. ;) Ако трябва,ще те заведа лично до сектора за гости/живея наблизо/. В Пловдив по традиция ви е трудно... :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 06 авг 2010 00:35

Първи мач за нас на обновения ни стадион. Ще има голям ентусиазъм сред феновете и настроението по трибуните ще е приповдигнато. На терена ще ни е много трудно, защото както казаха и преди мен Черно Море винаги си ги бием, но винаги ни е било трудно. Не искам да давам прогнози, но се надявам да спечелим и да зарадваме всички пловдивчани с първа победа за сезона на единствения представител на Пловдив в елита. САМО ЛОКО. 8-)
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 авг 2010 00:48

Модератор ЛокоПД написа:
Черно море си запазиха отбора,ако не се лъжа,има съвсем малко промени.Затова очаквам мача да е много труден.Разбира се,очаквам и да победим ;)Има два отбора,чиито фенове уважавам - Берое и Черно море.За останалите неща...Морски,така или иначе ще се видим на по бира преди мача,ще обсъдим кой,как,кога,с колко и т.н. ;) Ако трябва,ще те заведа лично до сектора за гости/живея наблизо/. В Пловдив по традиция ви е трудно... :lol:

Ще се радвам да се видим с теб, а и ако някой друг от форуима ви има желание и с него на по бира ;) Иначе бил съм на Лаута знам сектора за гости, затова питах и дали не се е изместил :mrgreen: :? Иначе отбора ни е запазен с малки изключения, но смятам, че се отървахме от правилните футоблисти и привлякохме нужните за нас играчи. Да видим какво ще излезе. Мача ще е труден и равностовен при всички положения ;)

На колегата над мен да уточня- винаги ни биете, но в Пловдив ;) Във Варна картината е друга ;)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 06 авг 2010 01:24

MORSKI написа:
На колегата над мен да уточня- винаги ни биете, но в Пловдив ;) Във Варна картината е друга ;)

Колега, много ясно, че говоря за мачовете ни с вас в Пловдив. Не съм си и помислял да пиша за Варна. Общо взето двубоите с вас особенно през последните години винаги домакина си ги печели, с малки излючения. Както казах не искам да давам прогноза за събота, но ви пожелавам успех в следващите мачове.

пс. с вас този сезон имаме нещо еднакво - и в двата града вторите отбори се разпаднаха и сега ще поритват във В групите с нови имена. :mrgreen:
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 авг 2010 01:28

[offtopic]Е да ти кажа това коеот е общо между нас не ме радва много... Не е добре за бг. футобла, а и за футобла в градовете ни... Аз лично бих се радвал на дерби със Спартак, препдолагам и ти на дерби с Ботев.... Друг е заряда, колкото и да се мразим по градски ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Tribune Bessica

Мнениеот Tribune Bessica » 06 авг 2010 01:46

MORSKI написа:[offtopic]Е да ти кажа това коеот е общо между нас не ме радва много... Не е добре за бг. футобла, а и за футобла в градовете ни... Аз лично бих се радвал на дерби със Спартак, препдолагам и ти на дерби с Ботев.... Друг е заряда, колкото и да се мразим по градски ;)[/offtopic]

Не се радвам да имам нищо общо със жълтите!

bogben
Контакти:

Мнениеот bogben » 06 авг 2010 10:07

drughi написа:Първи мач за нас на обновения ни стадион. Ще има голям ентусиазъм сред феновете и настроението по трибуните ще е приповдигнато. На терена ще ни е много трудно, защото както казаха и преди мен Черно Море винаги си ги бием, но винаги ни е било трудно. Не искам да давам прогнози, но се надявам да спечелим и да зарадваме всички пловдивчани с първа победа за сезона на единствения представител на Пловдив в елита. САМО ЛОКО. 8-)

[offtopic]АКО МОЖЕ ДА МИ КАЖЕШ КАКВО МУ Е ОБНОВЕНОТО НА ТОЗИ СТАДИОН, ЗАЩОТО АЗ НЕ ВИЖДАМ НИЩО ОСОБЕННО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
ОЧАКВАНИЯТА МИ БЯХА ПО ГОЛЯМИ, А КАТО ВИДЯХ ДНЕС ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪРПРОС ЩЯХ НАПРАВО ДА ПАДНА ОТ СМЯХ
ВСЕ ЕДНО ЧЕ ГЛЕДАХ ОБНОВЕНИЯТ СТАДИОН НА СЛАВИЯ, ДАЖЕ И ТОЙ ПО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДА[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 авг 2010 10:23

Ще те помоля да не пишеш само с главни букви. Не е прието за възпитано и е против правилата на форума.

С две думи какво е направено:

Върху Стария бетон е излят нов, редовете са вдигнати с един нагоре, заради изискването за минимална ширина на един ред. В момента трибуната е по-висока, започва от един метър над нивото на тревата.
На края на трибуната е поставен метален парапет по изискване на УЕФА.
Поставена е нова ограда изцяло по изискванията на УЕФА.
Бетона е боядисан.
Поставени са 5000 седалки купени от лицензирана фирма, като отново са спазени всички изисквания.
Изградени са два входа за влизане на стадиона.
Ремонтирана е официалната трибуна - нови седалки, по-широки редове.
Излят е бетон и е обезопасен сектора за гости.
Разделени са секторите.

Като цяло стадиона спазва изискванията за провеждане на мачове от А група. Като се бутне таблото и се направи новия фенски сектор, като се направи и пръстена от постройки около стадиона + козерката и осветлението ще може и шампионска лига да играем.

Ако това не удволетворява твоите критерии ти предлагам да се насочиш към Манчестър Юнайтед. Доста повече евро мачове ще гледаш и на доста по-модерен стадион. За Пловдив и България - толкова.

Изображение Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 06 авг 2010 11:47

Локо имат голямо предимство а то е , защото са домакини и ще имат голяма подкрепа от трибуните.успех на локо след този кръг надявам се да победим но и Х не е лошо за двата отбора :)

Върни се в “Локо Пловдив”