Локомотив Пловдив-Септември Симитли 1:1
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Boksiorcheto
Re: Локомотив Пловдив-Септември Симитли *1:1*
Айде,машини! Напънете се! Трябва да ги бием тези селяни. Не,че резултатът е важен,но за самочувствие и за нас феновете,които ви подкрепяме,където и да отидете!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив-Септември Симитли *1:0*
Момчета, кво се нервите не мога да разбера ... с класи сте над тия селяни ... просто мача го има в бет365, а вие знаете кой ви е президент ... какъв по-удобен момент от това да направим парички за селекция
С този гол, който го вкарахте в края на полувремето и това изравняване сега ми подсказва, че ако случайно Септември вкарат още един гол мачът става 1/2, което е около 50 коефициент в този случай ... типично за Тото Динев
Мисълта на поста ми беше да не си хабите нервите за някакъв приятелски мач ... то е ясно, че в нормален мач ще ги отнесете

Мисълта на поста ми беше да не си хабите нервите за някакъв приятелски мач ... то е ясно, че в нормален мач ще ги отнесете

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Boksiorcheto
Re: Локомотив Пловдив-Септември Симитли *1:0*
Един град-един отбор написа:Момчета, кво се нервите не мога да разбера ... с класи сте над тия селяни ... просто мача го има в бет365, а вие знаете кой ви е президент ... какъв по-удобен момент от това да направим парички за селекцияС този гол, който го вкарахте в края на полувремето и това изравняване сега ми подсказва, че ако случайно Септември вкарат още един гол мачът става 1/2, което е около 50 коефициент в този случай ... типично за Тото Динев
![]()
Не ми се вярва да си прав за залозите. Ама иначе за това се нервим. Че сме с класи на тия селяни,а се мъчим с тях.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
На мен мисьлта ми беше да ходиш да си гледаш косачката за 10 000 лева и да не влизаш в темите на отбора които мачка селския ти отбор цели 10 години не си желан тука и не ти искаме мнението паразит Жьлт
ДУЗПА
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ДУСПА за нас
испуснаха яяяяяяяяяяяяяяяяя
олеее нее
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
- Един град-един отбор
- Контакти:
Xapu1936 написа:испуснаха яяяяяяяяяяяяяяяяя
Случайно, нали

БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!