Ивелин Попов - коя е най-добрата публика

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: Ивелин Попов - коя е най-добрата публика

Мнениеот batbozho » 02 май 2010 23:18

Jeff Ament написа:vasko1936-Първата снимка е преди 4 г. втората преди 2 г.Какво куче? :lol: Всъщност,какво има да ти обяснявам,вижда се съвсем добре.

А на тея снимки с/у кой отбор сте играли ми е интересно на мен,особенно на втората?
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 02 май 2010 23:20

Изображение
Искам да попитам локомотивците(не буферите) какво искаше да каже този транспарант отбора с кой играе?
Кои са замесените лица тук какво общо има БОТЕВ в МАЧА ВИ НА ГОДИНАТА когато всичко зависи от него.... сещате ли се за какво ви говоря к......и....
И после претендирате за най-най...... публика с една дума ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРИ!!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 май 2010 23:22

Няма нормален човек,който да отрече,че публиката на Локо Пд е може би най-вярната и най-обичащата отбора си в България,а и е една от най-многобройните.Казвам го,защото много добре мога да преценя коя гостуваща публика в Стара Загора как се представя.Нито Левски,нито ЦСКА,нито Ботев са толкова гръмогласни и многобройни в Стара Загора.Затова,че не обиждат другия отбор,мога само да ги поздравя.Горе главите,имате още шансове за оставане,макар и малки,но не бива да се отказвате.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 02 май 2010 23:25

batbozho написа:
Jeff Ament написа:vasko1936-Първата снимка е преди 4 г. втората преди 2 г.Какво куче? :lol: Всъщност,какво има да ти обяснявам,вижда се съвсем добре.

А на тея снимки с/у кой отбор сте играли ми е интересно на мен,особенно на втората?

Срещу вас,почти пълен стадион!най-много да сте 4 000,останалите 18 000 сме ботевисти...Спомняш си на втората снимка тези 22 000 нали?
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 май 2010 23:42

Едно голямо благодаря на феновете на Локо, изпратиха ни наистина по шампионски с аплодисменти и овации

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 02 май 2010 23:51

като точка по въпроса мога да кажа-публиката на Левски винаги е била и винаги ще си бъде номер 1
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 02 май 2010 23:54

Jeff Ament написа:
batbozho написа:

Срещу вас,почти пълен стадион!най-много да сте 4 000,останалите 18 000 сме ботевисти...Спомняш си на втората снимка тези 22 000 нали?

Винаги съм твърдял,че ти си интелигентен и с теб може да се разговаря нормално.
Нарочно те питах с/у кой играете.Аз знам много добре.Първата снимка е изрезка на 3-4000 души и тя нищо не доказва или показва.Обаче на втората.Нали не си мислиш,че това след часовника нататък са ваши фенове.Знаеш кои сядат там от край време.И за да не сме голословни следващото което трябва да направиш е да покажеш такава снимка като втората с/у ЦСКА,Левски или който и да било друг отбор освен с/у нас пак преди 4 ли 2 а може и 6 или 8 год.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 03 май 2010 00:21

Селяните разбира се че не са виждали публика и заради това си мислят че "под тепетата"има такава.Елате селяци на мач на ЦСКА където и да е в България или в Европа,че да видите истинска публика,оценена от фенове и специалисти по целият континент,а недейте да говорите глупости.МОЛЯ ВИ СЕ

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 03 май 2010 00:21

batbozho написа:
Jeff Ament написа:Винаги съм твърдял,че ти си интелигентен и с теб може да се разговаря нормално.
Нарочно те питах с/у кой играете.Аз знам много добре.Първата снимка е изрезка на 3-4000 души и тя нищо не доказва или показва.Обаче на втората.Нали не си мислиш,че това след часовника нататък са ваши фенове.Знаеш кои сядат там от край време.И за да не сме голословни следващото което трябва да направиш е да покажеш такава снимка като втората с/у ЦСКА,Левски или който и да било друг отбор освен с/у нас пак преди 4 ли 2 а може и 6 или 8 год.

Ами виж сега...Имахме кофти президент,въпреки всичко събирахме доста публика!При толкова много публика на дербито не може да отречеш,че едно 70 80 процента е наша.

срещу Цска/малко е ретро,но все пак.../
Изображение
Срещу Левски
Изображение
Изображение
12 март 1912 г.

Изображение

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 03 май 2010 00:30

Да не говориме че публиката на Ботев е много,ама много по-яка от вашата скапана буферска публика.Някои тъпи журналета ви издигнаха във ранг" велика публика" и вие си повярвахте.Тъпо,тъпо та чак смешно.Глупави сте, тъпи сте и сте нищожни,когато страдахте в "Б" група нищо не се чуваше за вас"Прословутата публика на Локо"за разлика от тази на БОТЕВ,която и в "Б"групата беше фактор.Ивелин Попов да го духа....................но какво това тъповато селско момче разбира от публика,че да дава изявления,за него повече от 1000 човека вече са супер много.Смешни шампиони,със смешни играчи от смешно село.

Върни се в “Локо Пловдив”