Jeff Ament написа:vasko1936-Първата снимка е преди 4 г. втората преди 2 г.Какво куче?Всъщност,какво има да ти обяснявам,вижда се съвсем добре.
А на тея снимки с/у кой отбор сте играли ми е интересно на мен,особенно на втората?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Jeff Ament написа:vasko1936-Първата снимка е преди 4 г. втората преди 2 г.Какво куче?Всъщност,какво има да ти обяснявам,вижда се съвсем добре.
batbozho написа:Jeff Ament написа:vasko1936-Първата снимка е преди 4 г. втората преди 2 г.Какво куче?Всъщност,какво има да ти обяснявам,вижда се съвсем добре.
А на тея снимки с/у кой отбор сте играли ми е интересно на мен,особенно на втората?
Jeff Ament написа:batbozho написа:Jeff Ament написа:vasko1936-Първата снимка е преди 4 г. втората преди 2 г.Какво куче?Всъщност,какво има да ти обяснявам,вижда се съвсем добре.
Срещу вас,почти пълен стадион!най-много да сте 4 000,останалите 18 000 сме ботевисти...Спомняш си на втората снимка тези 22 000 нали?
batbozho написа:Jeff Ament написа:Винаги съм твърдял,че ти си интелигентен и с теб може да се разговаря нормално.
Нарочно те питах с/у кой играете.Аз знам много добре.Първата снимка е изрезка на 3-4000 души и тя нищо не доказва или показва.Обаче на втората.Нали не си мислиш,че това след часовника нататък са ваши фенове.Знаеш кои сядат там от край време.И за да не сме голословни следващото което трябва да направиш е да покажеш такава снимка като втората с/у ЦСКА,Левски или който и да било друг отбор освен с/у нас пак преди 4 ли 2 а може и 6 или 8 год.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта