Берое СЗ - Локомотив ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое СЗ - Локомотив ПД
Със сигурност ни очаква интересен мач. От началото на полусезона Локо показват добра и нападателна игра, като и в двата си мача като гости са доста резултатни. Берое от своя страна няма загуба на своя стадион и ще се постарае това да остане така и след мача в Петък. Стадиона няма да е пълен, но с оглед на двете агитки със сигурност ще се получи добра атмосфера на стадиона.
1916'
Спасението за Локомотив минава през задължителни 3 точки в Стара Загора. За мен мача е 2-ка.

acmilan написа:staria написа:Да се надяваме да вземем точка, ако може и три. Берое са ми най-симпатичния отбор в България. Отбора е готин, феновете са пичове, града е ок..... Имало е мачове, когато сме ги били без да се борим за нищо, чак ми е било криво. Абе въобще, ако има отбор в България на който да му желая доброто(освен Локото разбира се), това е Берое. Единствения път, когато не се кефих на наша победа, беше годината когато станаха шампиони. Пролетта ги бихме с 1:0 в Пловдив, замалко да им струва титлата. Тогава папагалите ги биха 8:1 след като десетина техни се бяха натровили нещо. Типични папагали, на умряло куче нож извадиха. След това разправяха, че като били резервите на Берое повече заслужавали титлата. При нас тогава такова нещо не можеше да се случи. Бащата и сие си бяха "футболни аристократи". На сезон имахме по 10 домакински победи с 2:1, като мачовете се развиваха винаги по един и същи начин: повеждаме 2:0 с красива игра, след което Бащата след 60 мин не напускаше централния кръг на терена (най-много да отиде до наказателното да бие някой фал), а Садъка с двата дроба играеше за трима. Към 80 мин получавахме гол и идваха 10 мин на всеки мач(скъсили живота ми поне с 20 години) треперене, защото нашите бяха излезли от ритъм,Митето Калканов беше получил редовния си червен картон към 20 мин, а гостите напираха да изравнят.... Ехх спомени. Тогава имахме повече национали титуляри от всички провинциални отбори взети заедно. Даже на един мач с Румъния, бяха пуснали 11 говеда и чорби и румънците ни водиха с 3:0 в София. Към 60 мин пуснаха Бащата и дадоха фал за нас. Бащата си слага топката, Гетов я взима и премества, Бащата пак е слага, Гетов пак е мести. В това време шопите от централната трибуна взеха да освиркват Бащата. Той се ядоса и без засилка би заложената от Гетов топка..... гол. Последва подтичване до централната трибуна гарнирана със среден пръст... Рядко съм се кефил така, хаха. Тези историйки за по-младите, които не помнят онези времена.
И на мен Локомотив ми е симпатичен отбор и ви пожелавам да останете в А група-нещо,в което не се съмнявам,но се надявам да ви победимКолкото до този мач с Тракия 8-1,не съм бил роден още,но баща ми ми е разказвал за натровените футболисти,да не забравяме и три дузпи за едно полувреме...В крайна сметка обаче двата отбора си разменят по една победа,а накрая титлата е в Зарата
Станахте шампиони, защото Левски ви пуснаха в София, само и само пловдивски отбор да не е шампион!

Провери колко точки пък губи Тракия срещу побратимите си военни отбори- ЦСКА, Черно море, Сливен... Тази тема е дъвкана много, но на някои хора още им присяда в гърлото.
4oKuTo написа:Провери колко точки пък губи Тракия срещу побратимите си военни отбори- ЦСКА, Черно море, Сливен... Тази тема е дъвкана много, но на някои хора още им присяда в гърлото.
Аз не съм нитои от АФД Тракия, нито от Ботев Пловдив, ама съм вече над 40 и ги помня тези мачове! Не знам дали са имали разтройство играчите на Берое, като ядоха големия бой в П-в, но със сигурност Левски, май беше Витоша тогава, ви полегна, само и само пловдивски отбор да не стане шампион!

Берое май са за книгата на Гинес! Май не е имало случай досега в световната практика бъдещ шампион да пада от прекия си конкурент с 8:1 !
Ами аз пък казвам тогава, че ЦФКА Средец ляга на Тракия и в двата мача. А такива големи загуби може да се случат в един мач, обстоятелства много, в Стара Загора си ги бием. Успокой се малко и си гледай отбора без злоба към другите.
- FCBeroe1916
- Контакти:
rstein написа:Те, Заралийските селяни, наистина пеят наши песни срещу папагалите, ама това не ни дава основания за някаква симпатия към тях, защото те си мислят, че не Пловдив, а тяхното село- Стара Заара е център на тракия и се дразнят на жълтите още от името им АФД Тракия! Така че, никакъв сантимент към гочоолувската и долоочувската им черпанско-заараска селска публика! Утре отиваме да ги унищожим!
Ако си над 40 години,едва ли ще има такава злоба в тебе.
Гледай си отбора и толкова,а колко гола ще отнесете,ще се види утре.
Според мен по-малко от вас. 

rstein написа:Те, Заралийските селяни, наистина пеят наши песни срещу папагалите, ама това не ни дава основания за някаква симпатия към тях, защото те си мислят, че не Пловдив, а тяхното село- Стара Заара е център на тракия и се дразнят на жълтите още от името им АФД Тракия! Така че, никакъв сантимент към гочоолувската и долоочувската им черпанско-заараска селска публика! Утре отиваме да ги унищожим!
Съдейки от уникално идиотските ти писания,едва ли си фен на Локомотив и едва ли си над 40...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.