Това не е просто клуб, това наистина е религия

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Това не е просто клуб, това наистина е религия

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2010 10:26

Един от най-безсмислените спорове е,когато фенове седнат да спорят:кой отбор е по-обичан и кой е по-религия.Един отбор може да има 10 привърженика,но за тях да е "религия".Това прави ли ги по-непълноценни от тези,които са 1000 или 10 000?Може да не са "събаряли" Христолов,може да не са псували Г.Топалова,това прави ли ги "втора ръка" фенове?Лондон има поне 44 клуба(от Арсенал със стадион за 60 000,до Енфийлд таун със стадион за 2700).Не съм чел някой от тях да си "присвоява" Лондон и да твърди,че е "отборът на Лондон".

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 фев 2010 10:39

Айде успех на Пловдивския Любимец днеска ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 27 фев 2010 12:25

Модератор ЛокоПД написа:
Roger_Federer написа:...А иначе Ангоф го каза доста точно.

Щом Ангофф го е казал "доста точно",кажи и ти нещо за вашите собственици.Какво направихте вие,червените фенове,когато дойдоха пернишките боклукчии след Лупи :?:

За съжаление,все още нищо.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 27 фев 2010 23:23

Обаче има една подробност...че той първо искаше да вземе Ботев :lol:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 фев 2010 23:28

xWarden написа:Обаче има една подробност...че той първо искаше да вземе Ботев :lol:

Искарай доказателства :lol:
Коко 4-5 месеца преди да отиде при Христолини,искаше да купи Локомотив от Галя но.........
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 28 фев 2010 12:03

xWarden написа:Обаче има една подробност...че той първо искаше да вземе Ботев :lol:

10.06.2009
Относно твърденията, че ще поема Локомотив (Пд) искам да заявя, че за момента нямам тази възможност! Това е един от любимите ми отбори и аз съм един от неговите фенове! Бил съм на не един техен мач! Симпатиите и привързаността ми към този отбор са големи.....
Дано с това си решение не разочаровам феновете на отбора и се надявам бяло-черната врата да остане завинаги отворена за мен!
Надявам се в скоро време пътищата ни отново да се пресекат и с общи усилия да върнем усмивките на „Лаута"!

12.08.2009

Изпълнителният директор на Вихрен Атанас Узунов категорично отрече плъзналите слухове, че собственикът на санданчани Коко Динев иска да закупи Ботев (Пловдив).

Както е известно, през последните дни в медииното пространство плъзнаха информации, че босът на "гладиаторите" преговаря с колегата си от Ботев Димитър Христолов.

"Омръзнало ми е да обяснявам неща, които не са истина и меко казано са смехотворни. Г-н Константин Динев си има футболен отбор и това е Вихрен. Така, че трябват да спрат тези спекулации, тъй като влошават атмосферата в нашия отбор. Това, че на някои хора им се иска Г-н Динев да ги закупи, не значи нищо", коментира пред Gol.bg Узунов.

Президентът на "жълто-черните" Димитър Христолов търси спасение от различни родни бизнесмени за потъването си и това е причината да се обади на Коко Динев.

Христолов настоявал Динев да му изплати 5 милиона лева за контролния пакет акции, като шефът на Вихрен се изсмял на предложението му.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 02 мар 2010 08:51

Значи аз съм се подвел от слуховете, 10х за инфото ;)

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 03 мар 2010 17:22

xWarden написа:Значи аз съм се подвел от слуховете, 10х за инфото ;)

Да ,подведен си.Само че от поста преди горецитирания твой. Първо Динев казва,че симпатизира на Локомотив ПД и на молбата на феновете да закупи клуба от Галка Тъпото отговаря,че в момента няма такава възможност.Тоест човека си е знаел възможностите и подобни преговори е нямало или пък е чакал по-удобен момент.
След това по една или друга причина решава,че отбор в "А" група е по-изгоден от Вихрен за бизнес-интереса му ( какъвто и да е той) и се насочва към Ботев. Разбира се на куклата на конци Христолов му е наредено да не продава клуба.Самият Динев заяви,че с Христолов преговорите са трудни,дори невъзможни от бизнес гледна точка.
Чак след това се договаря с Тъпото и без никакви проблеми и спънки се оказва президент на отбора от Лаута.Да е жив и здрав!

Сигурно има и сред нашите фенове такива,които в момента съжаляват за пропусната "сделка" с Динев,но скоро ще ще забравят всичко това,даже ще са доста щастливи от събитията.Инатът на кукловодите на Христолов да се разделят с клуба ще се окаже,че е бил за добро.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 03 мар 2010 23:07

Съвсем нормално е за изкривеното мислене на жълтите фенове е да си мислят, че щом първо при тях е отишъл Коко Динев те са много велики, вместо да си помислят, че след като е отишъл е видял само едни голями приказки и огромно лицемерие и затова се е отказал. Както между другото е ставало и с други кандидати :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 04 мар 2010 10:13

Но пък за Георги Илиев със сигурност знаем, че искаше да вземе първо Ботев. Факт е, че всеки, който се е опитвал да преговаря с ДХ-С се е отказвал именно защото това е невъзможно ;)

Върни се в “Локо Пловдив”