Дани Кики отсече: Дори да ме разчекнат, не отивам в ЦСКА

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Дани Кики отсече: Дори да ме разчекнат, не отивам в ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 30 дек 2009 00:58

acmilan написа:
delqnski47 написа:Ивоооу,гледай сега
Това че Дани не иска да дойде при нас,не означава,че сега трябва да го плюем нали?Негово си решение!Щом като иска да гние,а не да се развива окей!!!
Но не е редно да го обиждаме :!:

Е,що да гние,бе,човек,недей така!Футболът не започва и не свършва с вас!

Абе стига с тва ''нас'' бе :lol: Кои са ''нас''?Според мен под ''нас'' имаш впредвид отборите над топ 5 в А група нали(или аре над топ 6...от мен да мине)
Ако не в ЦСКА или Литекс(или Левски....аре пак от мен да мине) примерно,то кога ще го забележат големите отбори,а?Нали целта е да има ''развитие''...ЕВОЛЮШЪН :!: Така е и с всичко...човек може и да е завършил училище и университети,но той винаги се учи в живота и винаги трябва да има развитие,а не да стои на едно място!Локотоо ще остане може би в А група,но гаранция няма!
И тва с любовта направо ме убива...абе футболерите трябва да го гледат по насериозно,по професионално на нещата!Даниии,ти може и да си обичаш Локото,ама някой ден ще останеш без пари и ядене и ще ти се иска тия думи да не си ги казвал!И Локото няма да те спаси моето момче!Защото нямаш ли пари,нямаш нищо...в България е така!
Това в никакъв случай не му го пожелавам,както и на всеки останал човек!!!!! ;) Този Коко Динев дано налее пари в отбора и да го спаси,че не виждам какво ще се случи...

Иначе и без това ЦСКА се е превърнал в ''сергия'' и постоянно се менкат играчи,което мене пък много ме дразни,така че окей!Всички сме доволни :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 30 дек 2009 02:15

Делянски-Така е всеки търси ЕВОЛЮШЪН.Ама тая дума при вас е непозната в последните години.Като дойде ще тъпчи на едно място,примери много.кой сте продали?..Никой! При нас е магия да играеш,който е играл е усетил.примери много.Публика и футболисти е едно цяло,прилива на енергия от трибуните се предава на играчите.Връзка която казионите отборчета неможе да почувствате.Титлите и купите са преходни,любовта е вечна!...С Коко Динев напред към ЕВОЛЮШЪНИзображение
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 30 дек 2009 02:21

delqnski47 написа:Ако не в ЦСКА или Литекс(или Левски....аре пак от мен да мине) примерно,то кога ще го забележат големите отбори,а?Нали целта е да има ''развитие''...ЕВОЛЮШЪН :!: ...

Ами че смърфовете продадоха на Фиорентина онова бразилче, докато вие наводнявахте Чечня със звезди. Иначе за останалата част от коментара ти направо не ми се говори... Съберете се с "единствения осъден" (Божичко и той колко е бавен в главата!) и продавайте пропагандата си другаде... :evil:

Иначе, по темата, Кики се е разбрал с Коко Динев и сега по-скоро го слага на Галка (няма да има кинти за нея), от колкото да "обижда" ЦСКА.
Herbsupported Ape

krsn
Контакти:

Мнениеот krsn » 30 дек 2009 04:36

el pipita написа:БРАВО! Още един да откаже на Левски и ЦСКА след Дани Пеев.

И кога отказа???

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 дек 2009 06:19

Браво на момчето!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 30 дек 2009 07:03

Ако ще се държи както на "Колежът" след Дербито, по-добре да се отървете от него. Ако си е взел поука - Браво!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
gedsby
Контакти:

Мнениеот gedsby » 30 дек 2009 07:51

Едно голямо браво за локомотивското сърце,достоен е за уважение,момчето показа дух,с който неколцина могат да се похвалят!Тази зима ме стопли постъпката и на Кръстовчев,единствен той показа какво е да загърбиш "професионализма",завинаги един от нас!!

ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 30 дек 2009 09:02

Ха-ха-ха-ха-а! :) :) :) Което не става с пари, става с много пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 дек 2009 09:32

Нещо като Киряков навремето.Никой не го викаше в национала,обаче той каза,че щял да бойкотира! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не съм чул ЦСКА да се интересува от Кики,камо ли да го "иска"(ако бъркам,някой да ме поправи).Към ЦСКА можеше да добави Реал М,Барселона,Ман Юн,Интер и др. :lol: :lol: :lol:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 дек 2009 09:57

puffer написа:http://sportal.bg/news.php?id=213024
Халфът на Локомотив (Пловдив) Дани Кики обяви днес, че няма никакво намерение да напуска "Лаута" в посока ЦСКА. Както е известно, вчера бе постигната договорка между Галя Топалова и "армейските" шефове за трансфер на Кирил Акалски, Дани Кики и Димитър Илиев по посока "Българска армия".

"Дори да ме разчекнат, няма да отида в ЦСКА. Искам да остана в Локомотив, защото обичам този отбор и се надявам да се спасим от изпадане. Някои, които се пишат големи локомотивци, много бързо забравиха това, като разбраха, че ги иска ЦСКА. Аз обаче съм верен на себе си и искам да продължа да играя в Локо", заяви днес Кики, с което категорично отхвърли възможността да акостира на "Българска армия".

Добра новина,от където и да е погледнеш.
Има информация,че се преговаря с Стоян Колев и Христо Златински.От Вихрен се очаква да акустира на Лаута и Десислав Русев.Все добри новини.Да си пожелаем да се осъществят.Само Локо!

аууууу и са като не дойде в ЦСКа направо няма да има ЦСКА !Ххаха смешник!Един по-малко.Така че пак сме тръгнали ги взимаме на килограм всичките идиоти от почти всички отбори!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Локо Пловдив”